Er en Porsche Boxster en god hverdagsbil?

Er en Porsche Boxster en god hverdagsbil?

En daglig chauffør er en personligt ejet bil, der køres dagligt til alle mulige banale opgaver, hvilket betyder, at bilen skal være en god allroundbil, der kan transportere dig med komfort, sikkerhed og lethed.

En daglig chauffør er en bil, der samler mange kilometer, kører på alle slags vejbelægninger og er ude og køre i det meste af sin levetid. En daily driver skal være forholdsvis effektiv og pålidelig, noget som en Porsche Macan eller Porsche Cayenne.

En Porsche Boxster som daglig er i de fleste tilfælde lidt af en strækning. Porsche Boxsters er ret kompakte 2-sæders roadsters, der normalt kun køres i weekender og i sommer/varmere perioder af året. En Boxster koster også mere end en gennemsnitlig amerikansk daglig bil.

At dømme ud fra mange online-kanaler kører en gennemsnitlig amerikansk borger op til 10.000 miles om året, og en 5 år gammel Porsche Boxster taber op til 50 % i værdi. Hvis man kombinerer disse to variabler, er Boxsteren kun en god daily driver for nogle få kunder, der er villige til at gå på kompromis.

Porsche Boxster praktisk anvendelighed

En af de vigtigste kvaliteter, som en daglig chauffør skal tilbyde, er en anstændig praktisk anvendelighed for dig selv, dine passagerer og en anstændig mængde bagage. En Porsche Boxster er upraktisk til næsten alle tænkelige brugsscenarier, da den kun tilbyder to sæder, ikke meget ben- eller hovedplads og et ret kompakt bagagerum.

Bagagepladsen er ikke nok for 99 % af alle mennesker, men en Porsche Boxster har faktisk to bagagerum! Takket være den midtermonterede motor har Boxster et bagagerum foran og bagi, og den kombinerede plads er bedre end i den større Porsche 911, men stadig ret kompakt.

  Bedste cykelholder til en Porsche Boxster

Men den akavede form på bagagerummet kræver, at du for det meste bruger bløde bagagebagagerum eller en specielt formet hård bagagebagagage, hvis du vil udnytte bagagerummet helt og holdent. Hovedpladsen i Boxsteren er begrænset for større voksne, hvilket betyder, at hvis du ikke kører med åben top hele tiden, er det ikke det værd.

Det gode er, at Boxster generelt er en ret kompakt bil, og at udsynet er anstændigt. En Porsche Boxster passer ind på stort set alle parkeringspladser, og de nyeste Boxsters har også nogle praktiske funktioner som kameraer og parkeringssensorer, som forbedrer den praktiske anvendelighed yderligere.

Porsche Boxster teknologi, komfort og sikkerhed

Dagens biler til daglig kørsel er fyldt med fantastiske teknologi- og komfortfaciliteter. Et fantastisk stereoanlæg, ambient belysning, klimaanlæg med flere zoner, elektriske sæder, opvarmede og afkølede sæder, mange avancerede førerassistentsystemer, herunder aktive vognbaneassistenter, automatiseret fartpilot, crash pre-sense osv.

En Porsche Boxster er en ret kompromitteret bil i den forstand, at den kun tilbyder nogle få af disse funktioner. Dette skyldes primært, at den seneste 718 Boxster har været til salg i 6 år nu, og en ny Boxster er snart på vej. Men Boxsteren tilbyder et godt stereoanlæg, to-zone klimaanlæg og sædevarme.

Der er nogle ADAS til rådighed, men de fleste af dem er valgfrie funktioner. Når det kommer til sikkerhed, er Boxster et velafprøvet chassis, og sikkerhedsscorerne for Porsche Boxster er mere end udpræget. Boxsteren tilbyder kun få moderne teknologier, komfort- og sikkerhedsfunktioner, mest fordi den er ved at nå slutningen af sin levetid.

Den nye Boxster forventes at tilbyde alle de nyeste funktioner og en betydelig opgradering, når det gælder teknologi, luksus og infotainmentsystem.

  Er Porsche Boxster hurtig?

Porsche Boxster pålidelighed, byggekvalitet, lang levetid og ydeevne.

Det, Porsche er bedst til, er pålidelighed og byggekvalitet, da næsten alle Porsche-modeller er langt mere pålidelige end de fleste tyske luksusbiler. De fleste Porsche Boxsters er pålidelige, og de, der ikke er det, er velkendte og veldokumenterede online.

Byggekvaliteten er også et område, hvor Porsche aldrig holder op med at overraske, da Porsche tilbyder overlegne interiørmaterialer sammenlignet med mange andre mærker på markedet. Porscher er så robuste som biler kan blive, og selv efter 100k miles eller mere er knirken stort set ikke-eksisterende.

Mange ældre Porsche Boxsters bliver stadig brugt grundigt, og der er ingen større problemer, når det gælder levetid. Ydelse er det, Porsche’er er skabt til, og hvis du er på udkig efter en velafbalanceret spændende sportsvogn til daglig, er Boxster’en et godt valg.

Boxster-, Cayman- og 911-modellerne er alle lavet til at blive kørt og nydt, det betyder, at disse biler ikke er lavet til daglig kørsel, men de kan klare sig i alle scenarier uden mange problemer på grund af en pålidelighed over gennemsnittet.

FAQ-afsnit

Er Porsche 911 en bedre daglig kørsel end en Porsche Boxster?

Porsche 911 er større, mere komfortabel, har flere funktioner og er betydeligt dyrere. Det betyder, at 911’eren i de fleste tilfælde vil yde det lidt bedre end en Boxster, og 911’eren har desuden 4 sæder. Bagsæderne i 911’eren er ikke store nok til en gennemsnitlig voksen person, men du kan måske klemme nogen ind, hvis det er nødvendigt.

Svaret på dette spørgsmål afhænger mest af den potentielle køber, men 911’eren tilbyder mere i næsten alle henseender. Når det er sagt, er Boxster ikke langt bagefter, fordi den tilbyder mere bagageplads, og mange mennesker foretrækker mere bagageplads i forhold til bagsæderne i en 911.

  Er Porsche god i sne?

Er Porsche Macan/Cayenne en bedre daglig kørsel end Porsche Boxster?

Ja, begge Porsche SUV’er er lavet til daglig kørsel, og det er Boxsteren ikke. Ud over ydeevne og køreegenskaber kan Boxster ganske enkelt ikke matche Macan/Cayenne med hensyn til praktisk anvendelighed, teknologi, komfort og sikkerhed.

Prismæssigt falder begge disse SUV’er lige så meget i værdi som Boxsteren, men efterspørgslen på brugte Porsche SUV’er brugt er en del højere sammenlignet med Boxster/Cayman-modellerne. Hvis du ønsker en Porsche daily driver, er Macan/Cayenne SUV’en dit bedste valg.

Hvilken Porsche Boxster skal jeg købe?

Hvis du er sikker på, at du vil have en Porsche Boxster som din daglige bil, er det vigtigt at vælge den rigtige. Og den bedste Boxster til daglig kørsel er Porsche Boxster 2021 718 til 62k $62k 2021. 718 er tidstypisk korrekt, når det kommer til design og de fleste funktioner, og startprisen er ikke så dårlig som en helt ny 911.

Ældre Boxster-modeller koster ganske vist meget mindre i forhold til 718-generationerne, men de er ikke udstyret til daglig kørsel, så hvis du er vant til en moderne bil, bør du ikke overveje dem. De tidligere Boxster-modeller (2012-2016) er stadig også anstændigt acceptable som daglige chauffører, hvis du virkelig ønsker en Boxster.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z