Nissan Sentra Nismo Pålidelighed

Den japanske producent Nissan anses for at være en af de mest pålidelige bilproducenter i verden. Sentra Nismo er en kompakt sedan, der er en af de ældste Nissan-modeller. Nismo-modellen er mere sportslig i forhold til den normale Sentra. Den er også kendt som Nissan Sunny i nogle dele af verden, og den er ret holdbar.

Oversigt

Sentra blev først introduceret i 1982, og Nismo-modellen var den sidste til stede i 7. generationsmodellen. Nismo-modellen har en 1,6 L turbomotor med turbolader, som har 188 hestekræfter. Dette var den første turboladede Sentra i USA. Det er stadig en god mulighed for at købe en gammel bil.

Pålidelighed

Et køretøjs pålidelighed og pålidelighed er de vigtigste elementer, før man køber et køretøj. På samme måde som med mange andre japanske mærker er Nissan ligeledes det mest pålidelige mærke. Det kommer på 9. pladsen ud af 32 køretøjsmærker i hele verden, hvilket er meget stort. Sentra Nismo har en fremragende pålidelighedsscore fra J.D Power på 85 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er en af de mest afgørende ting for at bedømme pålideligheden af et køretøj. Nissan har fremstillet meget sikre køretøjer med et tilfredsstillende antal sikkerhedsfunktioner. Sentra Nismo blev crash-testet af IIHS og NHTSA, og den fik gode karakterer der. Desuden har den mange andre funktioner som f.eks. vognbaneadvarsel, advarsel ved kollisioner fremad, automatiske nødbremser osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Sentra Nismo er dog ca. 56 % efter 5 år.

  Infiniti JX 35 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Sentra Nismo er ca. 500 USD om året.

FAQ

Er Nissan Sentra NISMO en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Sentra NISMO er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Sentra NISMO?

Nissan Sentra NISMO er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Sentra NISMO, og har den en turbo?

Nissan Sentra NISMO har 188 hestekræfter og et drejningsmoment på 177 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Nissan Sentra NISMO?

15,1 kubikfod ( 0,428 m3 )

Hvor stor frihøjde har Nissan Sentra NISMO?

5,3 tommer ( 13,46 cm )

Hvilken type hjul har den?

Nissan Sentra NISMO har 18 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Sentra Nismo en god bil?

Sentra er nem at bruge takket være de enkle betjeningselementer og den glatte køreoplevelse. Sentra’en er ikke den mest unikke i sin klasse. Basismotoren er blandt de langsomste, og den turboladede variant er langsommere end nogle af konkurrenterne.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z