Infiniti JX 35 Pålidelighed

De betragter normalt Nissan biler som pålidelige og pålidelige biler på markedet med lave vedligeholdelsesomkostninger og høj effektivitet. JX 35 er en mellemstor luksus crossover SUV, der har kapacitet/pladser til 7 personer. Den familieorienterede SUV har et utroligt slankt udseende at byde på.

Oversigt

Den 5-dørs SUV fra Nissans luksusbilsafdeling, Infiniti. JX 35, SUV fås både med forhjuls- og firehjulstræk. JX 35 har forskellige funktioner og unikke stylingforanstaltninger, hvilket gør den let at konkurrere mod Mercedes-Benz GL-klasse og Audi Q7. JX 35 bruger en 3,5L V6-motor med 256 hestekræfter til at sætte fart på den fra 0 til 60 på 8,7 sekunder.

Pålidelighed

Med hensyn til pålidelighedsvurderinger er Infiniti JX 35 faktisk en gennemsnitlig pålidelig bil. Pålidelighedsscoren er gennemsnitlig på grund af dens årlige reparationsomkostninger, som direkte føjer sig til ejeromkostningerne. Pålidelighedsvurderingen af JX 35 er 3,0 ud af 5,0, hvilket hjælper JX 35 til at placere sig på en 4. plads ud af 19 for luksus-SUV’er.

Sikkerhed

JX 35, som senere blev omdøbt til QX 60, er udstyret med fremragende sikkerhedsfunktioner, som kan redde dig fra enhver form for ulykke. Disse funktioner hjælper Infiniti JX 350 til at sikre sig en god samlet vurdering fra IIHS’s testklassificering.

gensalgsværdi

De indstillede JX 35 i 2013. Men Infiniti SUV’erne mister normalt en masse værdi i det første år, men forbedrer den så på en eller anden måde lige i tide til at redde noget. Den forventede afskrivningsgrad for JX 35 er omkring 19 % på 5 år, hvilket kan være gennemsnitligt.

  Ford Bronco Sport Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for andre Infiniti-modeller var gennemsnitlige, men med JX 35 er de gennemsnitlige årlige reparationsomkostninger for JX 35 på omkring 837 dollars, hvilket viser, at de ejeromkostninger, du skal betale for at eje JX 35, er lidt højere.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Infiniti JX35?

Infiniti JX35 er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Infiniti JX35, og har den en turbo?

Infiniti JX35 har 265 hestekræfter og et drejningsmoment på 248 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,5L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Infiniti JX35?

6,5 tommer ( 16,51 cm )

Hvilken type hjul har den?

Infiniti JX35 har 18 x 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z