Infiniti QX70 Pålidelighed

Nissan’s luksusbilsafdeling Infiniti er ret pålidelig med hensyn til sikkerhedsfunktioner og test. En anden tilføjelse til Infiniti’s luksus-SUV-flåde var Infiniti QX70, som startede sin produktion i 2002 under navnet Infiniti FX. I 2013 begyndte den at blive kendt som QX70, hvilket fortsatte indtil 2017, hvorefter den blev indstillet.

Oversigt

Infiniti QX70 er en 5-dørs mid-size luksus crossover SUV med pålidelige funktioner og vurderinger. Med hensyn til kraft og sikkerhed er QX70 et af de bedste valg i SUV-divisionen. Den er udstyret med en 3,7-liters V-6-motor, der yder 325 hestekræfter, den går til en høj hastighed på 155 mph og 0-60 mph på kun 5,8 sekunder.

Pålidelighed

Pålideligheden af et køretøj fra et hvilket som helst mærke afhænger af forskellige faktorer. Luksusbilerne fra Infiniti er dog normalt ikke så højt vurderet, som du forventer, at de er. Sammenlignet med andre luksus-SUV’er er de ganske gennemsnitlige. I tilfældet med Infiniti QX70 er 2017-modellen vurderet til 3 ud af 5 med hensyn til pålidelighedsscore ifølge J.D. Power.

Sikkerhed

Faktoren sikkerhedsfunktioner og rating er en af de vigtigste, når det kommer til pålidelighed og beslutningstagning, før man færdiggør et køretøj. Infiniti QX70 er ret rig på sikkerhedsfunktioner, som hjælper SUV’en til at få en samlet score på 33,5 ud af 37 i henhold til ANCAP-kollisionstest. Det lykkedes også at få en 5-stjernet ANCAP-sikkerhedsvurdering på sin 2012-model.

gensalgsværdi

Afskrivningssatserne for divisionen for luksusbiler har altid været en kritisk faktor at overveje, da de kommer med et godt prisskilt. Infiniti QX70 har en forventet afskrivningsgrad på 34 % efter 5 år. Det betyder, at gensalgsværdien af dette køretøj forventes at falde ca. 9.932 USD inden for 5 år efter købet.

  Ford Mustang Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for ethvert køretøj varierer normalt fra hinanden afhængigt af køretøjets alder, kilometertal, placering og stand. Men at træffe en beslutning, kan de anslåede omkostninger til vedligeholdelse være nyttigt. Infiniti QX70 er ret dyr at vedligeholde, da de årlige vedligeholdelsesomkostninger for QX70 anslås til at være omkring 895 $, hvilket ikke er alt for rimeligt.

FAQ

Er Infiniti QX70 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Infiniti QX70 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Infiniti QX70?

Infiniti QX70 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small Sport Utility Vehicles 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Infiniti QX70, og har den en turbo?

Infiniti QX70 har 325 hestekræfter og et drejningsmoment på 267 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,7 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Infiniti QX70?

67,8 kubikfod ( 1,92 m3 )

Hvor stor frihøjde har Infiniti QX70?

7,4 tommer ( 18,8 cm )

Hvilken type hjul har den?

Infiniti QX70 har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z