Infiniti EX37 Pålidelighed

Nissan er verdenskendt for sine elbiler og pålidelige biler, der er topsælgere. Infiniti er Nissan’s division for luksusbiler, som fremstiller luksuriøse SUV’er, sedans og sportsvogne. Infiniti EX 37 er også en kompakt luksus crossover SUV fra dette mærke. Efter 2013 er EX 37 nu normalt kendt som Infiniti QX 50.

Oversigt:

Den 5-dørs SUV startede sin produktion tilbage i 2007 med en 3,5-liters VQ35HR V6-motor, som giver 320 hestekræfter til at accelerere EX 37. Kørslen er meget komfortabel med et luksuriøst design, holdbar materialekvalitet og en kraftig motor. Infiniti EX 37 har et 7-trins automatisk transmissionssystem med baghjulstræk, som har en 0-60 mph-tid på 5,8 sekunder. Infiniti EX var den første produktionsbil med Around View Monitor-systemet.

Pålidelighed

Når det kommer til funktioner, der gjorde EX 37 pålidelig, havde Infiniti en liste at byde på. De udstyrede EX 37 med adskillige assistancer og flere funktioner for at gøre den til en af de pålidelige biler på markedet. Ifølge J.D. Power har Infiniti EX 37 en bedømmelse på 3,0 ud af 5,0, hvilket kan betragtes som en smule lavt, fordi de fleste kompakte SUV’er på markedet har en bedømmelse på 3,5 eller bedre.

Sikkerhed

De har udstyret EX 37Den mellemstore kompakte SUV er også et godt valg at gå med, når det gælder sikkerhedsfunktioner. Den har blinde vinkler, advarsel ved vognbanefremkørsel, vognbaneforebyggelse og mange flere muligheder for assisterede funktioner. Ifølge IIHS har EX 37 en god samlet vurdering af sin sikkerhedstest, hvilket kan betragtes som godt.

  Infiniti G25/G37 Pålidelighed

gensalgsværdi

Der er flere faktorer som modelår, kilometertal, stand og område, som påvirker gensalgsværdien af et køretøj. Nissan er dog et pålideligt mærke at stole på, når det gælder gensalgsværdi, da den forventede afskrivningsgrad for 5 år af Infiniti EX 37 er 17 %.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne for ethvert pålideligt køretøj bør ikke være for dyre, da det direkte påvirker valget. De anslåede de årlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for en Infiniti EX 37 til at være omkring495$. Problemerne er ret almindelige med intet andet.

FAQ

Er Infiniti EX37 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Infiniti EX37 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Infiniti EX37?

Infiniti EX37 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small Station Wagon

Hvad er hestekræfterne i en Infiniti EX37, og har den en turbo?

Infiniti EX37 har 325 hestekræfter og et drejningsmoment på 267 lb-ft. Motoren er en Gas V6 med en slagvolumen på 3,7L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Infiniti EX37?

55,7 kubikfod ( 1,577 m3 )

Hvor stor frihøjde har Infiniti EX37’eren?

5,7 tommer ( 14,48 cm )

Hvilken type hjul har den?

Infiniti EX37 har 18 x 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z