Nissan Versa Pålidelighed

Den japanske producent Nissan anses for at være en af de mest pålidelige bilproducenter i verden. Versa er en 4-dørs kompakt sedan, som også er kendt som Nissan Almera. Bilen er solid nok til at holde i mange år, og den kommer med nok funktioner i en overkommelig prisklasse.

Oversigt

Versa blev først introduceret i 2006 i USA, men Nissan har lavet den samme bil i mange år. Versa er fjerde generation af Nissan Almera, og den fås i tre udstyrsniveauer med manuelt eller automatisk gearsystem. Bilen leveres med en 1,6 L I4-motor, som er en 122 hk motor.

Pålidelighed

Et køretøjs pålidelighed og pålidelighed er de vigtigste elementer, før man køber et køretøj. På samme måde som med mange andre japanske mærker er Nissan ligeledes det mest pålidelige mærke. Det kommer på en 9. plads ud af 32 køretøjsmærker i hele verden, hvilket er meget stort. Versa har en fremragende pålidelighedsscore fra J.D Power på 83 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er en af de mest afgørende ting for at bedømme pålideligheden af et køretøj. Nissan har fremstillet meget sikre køretøjer med et tilfredsstillende antal sikkerhedsfunktioner. Versa blev crash-testet af IIHS og NHTSA, og den fik gode karakterer der. Desuden har den mange andre funktioner som f.eks. vognbaneadvarsel, advarsel ved kollisioner fremad, airbags osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Versa er dog omkring 46 % efter 5 år.

  GMC Envoy Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Versa er på omkring 500 USD om året.

FAQ

Er Nissan Versa en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Versa er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Versa?

Nissan Versa er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Versa, og har den en turbo?

Nissan Versa har 122 hestekræfter og et drejningsmoment på 114 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stor frihøjde har Nissan Versa’en?

6,8 tommer ( 17,27 cm )

Hvilken type hjul har den?

Nissan Versa har 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er der galt med Nissan Versa?

Nissan Versa CVT (kontinuerligt variabelt gear) retssag hævder, at bilerne ikke accelererer korrekt og derefter oplever total transmissionssvigt, hvilket får ejere og lejere af bilerne til at betale tusindvis af kroner for CVT-reparationer og udskiftninger.

Har Nissan Versa problemer med gearkassen?

Problemer med gearkassen: Brugere har rapporteret i alt 145 problemer og 708 klager. Det mest almindelige problem var med transmissionen. 70 % af alle klager var relateret til transmissionsproblemer. Den gennemsnitlige pris for udskiftning af en gearkasse er 4.000 dollars.

  Nissan Altima Pålidelighed

Hvor længe holder en Nissan Versa?

En Nissan Versa kan holde op til 200.000 miles. En Nissan Versa bør holde i 13 år, hvis den køres op til 15.000 miles om året. Du skal være omhyggelig med vedligeholdelsen og bruge Versa’en rimeligt for at opnå denne kilometerstand.

Hvilken er bedre Toyota Corolla eller Versa?

På grund af sin større hoved- og benplads foran end Toyota Corolla er Nissan Versa et populært valg for høje bilister. Fordi Toyota Corolla er mere bekvem at køre end Nissan Versa, kræver den færre besøg på tankstationen.

Er Nissan Versa magen til Toyota Corolla?

Både Nissan Versa sedan og Toyota Corolla sedan tilbyder stor værdi for pengene. Selv om Corolla og Versa teknisk set begge er mellemstore sedaner, er deres interiør meget ens. Begge har lignende motorer og funktioner indvendigt, og begge er udstyret med sikkerhedsfunktioner.

Kan en Nissan Versa gearkasse repareres?

Problemer med automatiske transmissioner: Det er en af de dyreste og mest komplicerede reparationer, du kan foretage. Der er næsten lige så mange grunde til, at en gearkasse kan fejle, som der er dele indeni. Det er ofte billigere at udskifte den end at reparere den.

Har Nissan en tilbagekaldelse af airbags?

Problemer med airbags: Nissan tilbagekaldte visse Versa Sedan 2007-2011 og Versa Hatchback 2007-2012 køretøjer. Disse køretøjer kan have en oppustningsanordning til førerens frontairbag, som kan sprænges på grund af nedbrydning af drivmiddel efter længere tids udsættelse for lave temperaturer, fugt og temperaturcykler.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z