Nissan Juke Nismo / Nismo RS Pålidelighed

Nissan er en af de mest solide japanske bilproducenter, og de er ligeledes kendt for deres pålidelighed. Juke er en subkompakt SUV, og den ligner mere en hatchback end en SUV. Bilen har været ret solid i hele verden. Nismo-modellen er fra den første generation af Juke.

Oversigt

Nissan Juke har været berømt i hele verden siden 2010, og den har netop fået sin anden generation i 2019. Den blev dog erstattet af Nissan Kicks i 2018. Nismo-varianten havde en 197 hestekræfter 1,6 L motor og RS-varianten havde lidt opgraderinger til sin motor og havde en 215 hestekræfter motor.

Pålidelighed

En bils pålidelighed og holdbarhed er de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Som mange andre japanske mærker er Nissan også et af de mest pålidelige mærker. Det kommer på en 9. plads ud af 32 bilmærker i hele verden, hvilket er ganske betydeligt. Juke har fået en fantastisk pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5,0 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhed er endnu en faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Nissan har fremstillet ret sikre biler med et tilstrækkeligt antal sikkerhedsfunktioner. Juke har dog været med i kollisionstest, og den har kun klaret sig gennemsnitligt i USA i 2017. Desuden har bilen mange sikkerhedsfunktioner som airbags, kollisionsalarm, pre-collision bremser osv.

Afskrivningsprocent

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Juke er dog omkring 40 % efter 3 år, hvilket er enormt.

  Nissan Titan Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Juke er på omkring 500 USD om året.

FAQ

Er Nissan Juke NISMO / NISMO RS en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Juke NISMO / NISMO RS?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small Station Wagon

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Juke NISMO / NISMO RS, og har den en turbo?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS har 188 hestekræfter og et drejningsmoment på 177 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Nissan Juke NISMO / NISMO RS?

6,6 tommer ( 16,76 cm )

Hvilken type hjul har den?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS har 18 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z