Nissan Rogue Pålidelighed

Den japanske producent Nissan anses for at være en af de mest pålidelige bilproducenter i verden. Rogue er en kompakt crossover SUV fra Nissan, der kan bruges til ekstra passagerer og last. SUV’en er lavet til at holde i mange år, og bilens kvalitet er holdbar til alle forhold.

Oversigt

Rogue blev præsenteret i 2007 som en kompakt model i forhold til den større Pathfinder. SUV’en er i sin tredje generation, som blev introduceret i 2020. Den har fire udstyrsniveauer i USA. Alle bruger den samme 1,5 L turbomotor med turbolader, som erstattede den gamle 2,5 L I4-motor.

Pålidelighed

Et køretøjs pålidelighed og pålidelighed er de vigtigste elementer, før man køber et køretøj. På samme måde som mange andre japanske mærker er Nissan ligeledes det mest pålidelige mærke. Det kommer på 9. pladsen ud af 32 køretøjsmærker i hele verden, hvilket er meget stort. Rogue har en fremragende pålidelighedsscore fra J.D Power på 82 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er en af de mest afgørende ting for at bedømme pålideligheden af et køretøj. Nissan har fremstillet meget sikre køretøjer med et tilfredsstillende antal sikkerhedsfunktioner. Rogue blev crash-testet af NHTSA, og de gav den 4 ud af 5 stjerner. desuden har den mange andre funktioner som vognbaneadvarsel, airbags, automatiske nødbremser osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Rogue er dog omkring 50 % efter 5 år.

  Nissan Cube Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Rogue er på omkring 500 USD om året.

FAQ

Er Nissan Rogue en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Rogue er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Rogue?

Rogue er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Rogue, og har den en turbo?

Nissan Rogue har 181 hestekræfter og et drejningsmoment på 181 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Nissan Rogue har 19 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Holder Nissan Rogue længe?

Ifølge The Drive skulle Nissan Rogue holde i omkring 200.000 miles. Dette er kun muligt, hvis din bil bliver serviceret regelmæssigt, og eventuelle problemer bliver opdaget hurtigt. The Drive opdagede, at støj fra affjedringen og CVT-fejl var de mest almindelige problemer.

Hvilken årgang Nissan Rogue har problemer?

Hurtigt svar: Undgå Rogue årsmodeller 2008-2016 & 2018. Der er mange problemer med Nissan Rogue årsmodellerne, især med transmissionerne. Kun de nyeste Rogue-modeller har fået meget få klager, specielt fra årsmodellerne 2017, 2020 og 2021.

  Er Volvo mere pålidelig end Tesla?

Hvilke problemer har Nissan Rogue?

  • Kan du stole på Nissans CVT?
  • Problemer med Nissan automatisk nødbremsning (AEB).
  • Soltaget rasler og eksploderer.
  • Upræcis brændstofmåler.
  • OCS advarsel og airbagproblemer.
  • EVAP-tilstopninger og gasudslip.

Hvad er ulemperne ved at købe en Nissan Rogue?

  • Langsom til at accelerere. 2020 Nissan Rogue’s største problem er dens manglende evne til at accelerere. Det er ikke noget, du bør forvente af en crossover-SUV.
  • En forældet infotainmentskærm.
  • Dårlig synlighed.
  • Indvendige materialer virker ikke af høj kvalitet.

Har Nissan Rogue problemer med transmissionen?

I en rapport fra Car Complaints, der blev offentliggjort den 4. april 2021, står der, at Nissan står over for et gruppesøgsmål på grund af løbende transmissionsproblemer, der plager både Nissan Pathfinder (og Nissan Rogue). Disse transmissionsproblemer får begge køretøjer til at “slingre”, ryste og ryste og derefter gå i stå, ifølge sagsøgerne.

Hvor længe holder Nissan Rogue-transmissioner?

Vi har set Rogue-transmissioner holde mellem 130.000-180.000 miles i gennemsnit. En udskiftningsgearkasse af høj kvalitet kan dog holde meget længere, hvis alle designproblemer er blevet rettet, og køretøjet er blevet vedligeholdt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z