Nissan Rogue Sport Pålidelighed

Den japanske producent Nissan anses for at være en af de mest pålidelige bilproducenter i verden. Rogue Sport er en kompakt crossover-SUV fra Nissan, som er en mindre og mere kompakt version af Rogue-modellen. Rogue Sport er også kendt som Nissan Qashqai i mange dele af verden.

Oversigt

Rogue Sport blev præsenteret i 2015 i USA for at udfylde gao mellem Juke og Rogue. Bilen kommer med mange funktioner som f.eks. et AWD-system. Den har en mindre kraftig 2,0 L 141 hestekræfter motor med 141 hestekræfter sammenlignet med den originale Rogue.

Pålidelighed

Et køretøjs pålidelighed og pålidelighed er de vigtigste elementer, før man køber et køretøj. På samme måde som med mange andre japanske mærker er Nissan ligeledes det mest pålidelige mærke. Det kommer på 9. pladsen ud af 32 køretøjsmærker i hele verden, hvilket er meget stort. Rogue Sport har en fremragende pålidelighedsscore fra J.D Power på 85 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er en af de mest afgørende ting for at bedømme pålideligheden af et køretøj. Nissan har fremstillet meget sikre køretøjer med et tilfredsstillende antal sikkerhedsfunktioner. Rogue Sport blev crash-testet af IIHS og NHTSA, og den fik gode resultater der. Desuden har den mange andre funktioner som f.eks. vognbaneadvarsel, airbags, automatiske nødbremser osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Rogue Sport er dog ca. 51 % efter 5 år.

  Chevrolet Express Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Rogue Sport er på omkring 500 USD om året.

FAQ

Er Nissan Rogue Sport en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Rogue Sport er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Rogue Sport?

Nissan Rogue Sport er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small Station Wagons

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Rogue Sport, og har den en turbo?

Nissan Rogue Sport har 141 hestekræfter og et drejningsmoment på 147 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Nissan Rogue Sport?

62,3 kubikfod ( 1,764 m3 )

Hvor stor frihøjde har Nissan Rogue Sport?

7,4 tommer ( 18,8 cm )

Hvilken type hjul har den?

Nissan Rogue Sport har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Nissan Rogues mange problemer?

Kunderne klagede over problemer med transmissionen, problemer med karrosseri/maling, problemer med motoracceleration og elektriske problemer.

Er Nissan Rogue sport værd at købe?

Selv om Rogue Sport er en komfortabel bil med en stabil og kompetent køreegenskaber, kunne den godt bruge lidt spænding bag rattet. Rogue Sport er en lille, veldesignet SUV, der passer ind i miljøet. Vi kunne dog godt tænke os, at dens køreegenskaber levede op til sit navn.

  Nissan Juke Nismo / Nismo RS Pålidelighed

Har Nissan Rogue sport problemer med transmissionen?

Disse problemer er ofte lette at bemærke. Problemer med 2017 Nissan Rogue Sport-transmissionen kan omfatte forsinkelser i skiftet eller hoppen eller slibning under acceleration, rystelser af bilen på vejen eller fløjtende lyde og en brændende lugt fra under motorhjelmen.

Er Rogue sport bedre end rogue?

De nye Nissan Rogue Sport crossover SUV’er sammenlignes med Rogue Sport. Nissan Rogue er større end Rogue Sport og har mere plads til last og passagerer. Begge biler har et AWD-system. Rogue har dog flere hestekræfter og en større motor.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z