Nissan Altima Pålidelighed

Nissan er en af de mest pålidelige japanske bilproducenter, og de er også kendt for deres pålidelighed. Altima er en mellemstor sedan-formet bil med 4 døre. Den har en stor pålidelig motor med en god byggekvalitet karosseri.

Oversigt

Altima har været på markedet siden 1992, og den er i øjeblikket i sin sjette generation. Den sjette generation af Altima er blevet tilbudt i fem udstyrsniveauer: S, SR, SR, SR Midnight, SR VC-Turbo, SV, SL og Platinum. Basisvarianten leveres med en 2,5 L I4-motor, og den har mange andre funktioner

Pålidelighed

En bils pålidelighed og holdbarhed er de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Som mange andre japanske mærker er Nissan også et af de mest pålidelige mærker. Det kommer på en 9. plads ud af 32 bilmærker i hele verden, hvilket er ganske betydeligt. Altima er en meget pålidelig bil med en J.D Power-score på 85 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er endnu en faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Nissan har fremstillet ret sikre biler med et tilstrækkeligt antal sikkerhedsfunktioner. Altima er blevet crashtestet af IIHS og NHTSA, og begge har belønnet bilen med perfekte sikkerhedspoint.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Altima er dog ca. 55 % efter 5 år.

  Porsche VS Lamborghini pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Altima er på omkring 500 USD.

FAQ

Er Nissan Altima en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Altima er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Altima?

Nissan Altima er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Altima, og har den en turbo?

Nissan Altima har 188 hestekræfter og et drejningsmoment på 180 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Nissan Altima?

15,4 kubikfod ( 0,436 m3 )

Hvor stor frihøjde har Nissan Altima?

5,1 tommer ( 12,95 cm )

Hvilken type hjul har den?

Nissan Altima har 17 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Nissan Altima’er langtidsholdbare biler?

Nissan Altimas kan vedligeholdes godt i så mange som 300.000 til 200.000 miles. Bilen er i stand til at levere pålidelige præstationer i op til 13 år. Denne høje kilometerstand kræver, at du er omhyggelig med din vedligeholdelse.

Hvad er problemerne med Nissan Altima?

  • Nissan tilbagekaldelse af krumtapaksels- og knastakselsensor.
  • Kontroller motorlyset på grund af svigt i katalysatorkonverteren tættest på cylinderhovedet.
  • Nissan brændstofpumpe problem.
  • Motoren krummer, men starter ikke eller kører ujævnt.
  • Svigt i den eksterne pakning til motoroliekøleren kan føre til lækage
  • Motoren starter ikke, men den vender om

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z