Nissan Juke Pålidelighed

Nissan er en af de mest solide japanske bilproducenter, og de er ligeledes kendt for deres pålidelighed. Juke er en subkompakt SUV, og den ligner mere en hatchback end en SUV. Bilen har været ret solid i hele verden.

Oversigt

Nissan Juke har været berømt i hele verden siden 2010, og den har netop fået sin anden generation i 2019. Den blev dog erstattet af Nissan Kicks i 2018. Den seneste Juke-generation har en 1,0 L turbomotor med et flot interiør og mange andre funktioner.

Pålidelighed

En bils pålidelighed og holdbarhed er de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Som med mange andre japanske mærker er Nissan også et af de mest pålidelige mærker. Det kommer på en 9. plads ud af 32 bilmærker i hele verden, hvilket er ganske betydeligt. Juke har fået en fantastisk pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5,0 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhed er endnu en faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Nissan har fremstillet ret sikre biler med et tilstrækkeligt antal sikkerhedsfunktioner. Juke har dog været med i kollisionstest, og den har kun klaret sig gennemsnitligt i USA i 2017. Desuden har bilen mange sikkerhedsfunktioner som airbags, kollisionsalarm, pre-collision bremser osv.

Afskrivningsprocent

Afskrivningsprocenten hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Juke er dog omkring 40 % efter 3 år, hvilket er enormt.

  Cadillac CT6 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Juke er på omkring 500 USD om året.

FAQ

Er Nissan Juke en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Juke er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Juke?

Nissan Juke er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small Station Wagon

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Juke, og har den en turbo?

Nissan Juke har 188 hestekræfter og et drejningsmoment på 177 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Nissan Juke?

6,6 tommer ( 16,76 cm )

Hvilken type hjul har den?

Nissan Juke har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvorfor er Nissan Juke så dårlig?

Der er udstedt syv tilbagekaldelser for Juke, som kan skyldes brændstoflækage eller problemer med iltsensorer. Det er værd at tale med en Nissan-forhandler for at sikre sig, at den bil, du er interesseret i at købe, har gennemgået det nødvendige arbejde.

Hvilke problemer har Nissan Juke?

  • Slibende støj fra gearkassen.
  • Fejl i gearkassen.
  • No-start-tilstand.

Har Nissan Juke problemer med gearkassen?

Det er let at opdage denne type problemer. Nissan Juke-transmissionsproblemer kan vise sig som forsinkede gearskift eller springende eller kværnende ved acceleration, bilen ryster ved alle hastigheder, fløjtende lyde eller en brændende lugt fra under motorhjelmen.

  Nissan Altima Pålidelighed

Har Nissan Juke tandrem eller kæde?

Standardudstyret på Nissan JUKE omfatter en tandkæde til den benzindrevne motor. Dieselmodellen har dog en kamrem eller kilerem. Remmen skal kontrolleres og udskiftes hvert femte år eller hver 90.000 miles, afhængigt af hvornår det sker.

Er Nissan Juke en damebil?

Juke er kønsneutral med muskuløse kofangere, skråt tag og 370Z-lignende haler. Den har dog “søde” insektøjelamper og for nogle en smilende grill. Den sidste generation af New Beetle havde en indbygget blomsterholder. Se det er piget.

Hvor længe skal en timingkæde holde på en Nissan Juke?

Første udskiftningsinterval er 150.000 km eller 90.000 miles eller 96 måneder. Hver 75.000 km (eller 45.000 miles) bør udskiftes efter den første udskiftning. Dette vil vare i 48 måneder. Periodisk vedligeholdelse er ikke nødvendig. Hvis ventilstøj bliver hyppigere, skal du sørge for at kontrollere frigangen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z