Nissan Pathfinder Pålidelighed

Den japanske producent Nissan anses for at være en af de mest pålidelige bilproducenter i verden. Pathfinder er en fuld størrelse SUV med 8 passagerer fra Nissan, der kan bruges til mange formål. SUV’en skal holde i mange år, og bilens kvalitet er holdbar til alle forhold.

Oversigt

Pathfinder er en af de bedste og ældste Nissan stadig på markedet. den blev først introduceret i 1985, og den er nu i sin 5. generation, som blev afsløret for nylig i 2021. Pathfinder har 4 udstyrsniveauer i USA med mulighed for AWD-drivlinje. SUV’en leveres med en 3,5 L V6-motor med en 9-trins automatgearkasse.

Pålidelighed

Et køretøjs pålidelighed og pålidelighed er de vigtigste elementer, før man køber et køretøj. På samme måde som med mange andre japanske mærker er Nissan ligeledes det mest pålidelige mærke. Det kommer på en 9. plads ud af 32 køretøjsmærker i hele verden, hvilket er meget stort. Pathfinder har en fremragende pålidelighedsscore fra J.D Power på 81 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er en af de mest afgørende ting for at bedømme pålideligheden af et køretøj. Nissan har fremstillet meget sikre køretøjer med et tilfredsstillende antal sikkerhedsfunktioner. Pathfinder er blevet crashtestet af IIHS og NHTSA, og den har fået maksimumpoint fra begge disse. Derudover har bilen mange sikkerhedsfunktioner som overvågning af blinde vinkler, airbags, nødbremser osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Pathfinder er dog ca. 55 % efter 5 år.

  GMC Envoy Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Pathfinder er på omkring 700 USD om året.

FAQ

Er Nissan Pathfinder en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Pathfinder er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Pathfinder?

Nissan Pathfinder er en bil med 8 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Pathfinder, og har den en turbo?

Nissan Pathfinder har 284 hestekræfter og et drejningsmoment på 259 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Nissan Pathfinder?

79,8 kubikfod ( 2,26 m3 )

Hvor stor frihøjde har Nissan Pathfinder?

7,1 tommer ( 18,03 cm )

Hvilken type hjul har den?

Nissan Pathfinder har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Nissan Pathfinders problemer med transmissionen?

Mange køretøjer oplever problemer, når de er nyere modeller introduceres. Denne Nissan Pathfinder var ingen undtagelse. Der er blevet indgivet adskillige klager over transmissionsproblemer i 2013 Nissan Pathfinder. Disse transmissionsproblemer var ikke relateret til utæt kølervæske, i modsætning til tidligere generationer.

Holder Nissan Pathfinders længe?

En Nissan Pathfinder holder mellem 250.000 og 300.000. Mindre reparationer er ikke nødvendige, hvis den vedligeholdes korrekt og bruges med omhu. Nissan Pathfinders forbrugeranmeldelser viser, at mange Pathfinder-ejere har kørt deres køretøj i mere end 5 år, og det har logget over 200.000 miles.

  McLaren 570S Pålidelighed

Har Nissan tænkt sig at redesigne Pathfinder?

Helt ny 2022 Nissan Pathfinder: Det nye design af Nissan Pathfinder i 2022 har bragt køretøjet tilbage til sine robuste rødder med nogle offroad-egenskaber. Opdateringen handler mere om at forbedre Pathfinders primære funktion som en SUV-størrelse mellemklassebil med tre rækker siddepladser.

Hvilke problemer har Nissan Pathfinders?

  • Defekt brændstofniveausensor kan få motorlyset til at blinke.
  • Fejl i startrelæet får motoren til at stoppe med at starte.
  • Motorens forside larmer
  • Kontroller motorlyset for defekt EVAP-udluftningsventil.
  • Motoren går i stå, ingen start
  • Defekt luftmassestrømssensor forårsager fejltænding eller blokering

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z