Nissan Maxima Pålidelighed

Den japanske producent Nissan anses for at være en af de mest pålidelige bilproducenter i verden. Nissan Maxima er en 4-dørs sedan i fuld størrelse, og det er Nissans flagskibsbil med det mest luksuriøse interiør og fantastiske funktioner i bilen. alt dette med stor pålidelighed.

Oversigt

Maxima har været en af de ældste Nissan på markedet, og det er den bedste derude. Bilen har fået mange opgraderinger, og den er nu i sin ottende generation. Den seneste generation har kun 3 udstyrsniveauer SV, SR og Platinum. Alle disse varianter har den samme 3,5 L V6-motor.

Pålidelighed

En bils pålidelighed og holdbarhed er de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Som mange andre japanske mærker er Nissan også et af de mest pålidelige mærker. Det kommer på en 9. plads ud af 32 bilmærker i hele verden, hvilket er ganske betydeligt. Nissan Maxima har klaret sig godt, og den har en pålidelighedsscore på 89 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhed er endnu en faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Nissan har fremstillet ret sikre biler med et tilstrækkeligt antal sikkerhedsfunktioner. Maxima har imidlertid været involveret i mange kollisionstest fra IIHS og NHTSA, og den har opnået den maksimale vurdering. Derudover har bilen mange sikkerhedsudstyr som f.eks. vognbaneadvarsel, advarsel ved fremadrettet kollision, overvågning af blinde vinkler osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Nissan Maxima er dog ret stor, nemlig 49 % efter 5 år.

  Nissan Sentra Nismo Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Leaf er på omkring 500 USD om året.

FAQ

Er Nissan Maxima en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Maxima er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Maxima?

Nissan Maxima er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Maxima, og har den en turbo?

Nissan Maxima har 300 hestekræfter og et drejningsmoment på 261 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Nissan Maxima?

14,3 kubikfod ( 0,405 m3 )

Hvor stor frihøjde har Nissan Maxima’en?

5,3 tommer ( 13,46 cm )

Hvilken type hjul har den?

Nissan Maxima har 18 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Nissan Maximas?

  • Utæt og lavtryksslange til klimaanlæg (AC).
  • Fejl og svigt i gearkassen.
  • Elektronisk styresøjlelås (ESCL) fejl.
  • Defekt ledningsnet til forsæderne.
  • Defekte driftsbremser.

Hvor længe holder Nissan Maxima-motorer?

En Nissan Maxima bør holde ca. 200.000 miles, afhængigt af hvor godt vedligeholdt den er. Hvis Maxima’en ikke vedligeholdes korrekt, kan den få større problemer med transmissionen og motoren, før den når 150.000 miles.

  Nissan Murano Pålidelighed

Hvilken årgang Nissan Maxima er den bedste?

Vi anbefaler, at du undgår modelår 2004-2008, når du skal vælge den rigtige Nissan Maxima. Modelåret 2015 Nissan Maxima med det laveste antal klager i løbet af sin levetid er det bedste. Også modelår 2017-2020 er en god mulighed med få klager.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z