Nissan Murano Pålidelighed

Den japanske producent Nissan anses for at være en af de mest pålidelige bilproducenter i verden. Nissan Murano er en mellemstor SUV, og den har eksisteret i et godt stykke tid. SUV’en har mange bemærkelsesværdige funktioner til sin pris, og den er også en stor pålidelig løsning.

Oversigt

Murano SUV’en blev først afsløret i 2002, og den er nu i sin tredje generation, som blev annonceret i 2014. Tredje generation af Murano har 5 udstyrsniveauer i USA. Motoren i alle disse køretøjer er bare den samme som en 3,5 L V6, og der er også mulighed for AWD for maksimalt vejgreb på regnfulde eller snedækkede veje.

Pålidelighed

En bils pålidelighed og holdbarhed er de vigtigste faktorer, før du køber en bil. Som mange andre japanske mærker er Nissan også et af de mest pålidelige mærker. Det kommer på en 9. plads ud af 32 bilmærker i hele verden, hvilket er ganske betydeligt. Nissan Murano har været en fremragende bil, og den har en pålidelighedsscore på 89 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er endnu en faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Nissan har lavet ret sikre biler med et tilstrækkeligt antal sikkerhedsfunktioner. Murano er blevet crash-testet af både IIHS og NHTSA, og begge har vurderet bilen med maksimumpoint. Derudover har bilen mange sikkerhedsfunktioner, som hjælper føreren.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Nissan Murano er dog ret stor og ligger på 50 % efter 5 år.

  Land Rover Range Rover Evoque Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Murano er på omkring 500 USD om året.

FAQ

Er Nissan Murano en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Murano er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Murano?

Nissan Murano er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Station Wagons

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Murano, og har den en turbo?

Nissan Murano har 260 hestekræfter og et drejningsmoment på 240 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Nissan Murano?

74,4 kubikfod ( 2,107 m3 )

Hvor stor frihøjde har Nissan Murano?

6,9 tommer ( 17,53 cm )

Hvilken type hjul har den?

Nissan Murano har 20 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer har Nissan Murano?

Ejere af Nissan Murano har klaget over problemer som langsom acceleration, lækage af kølevæske og motorstop. Du skal muligvis tale med en advokat med ansvar for citronsager, hvis din bil har været hos forhandleren flere gange på grund af et af disse problemer.

Holder Nissan Murano’er længe?

Her er det hurtige svar på, hvor længe en Nissan Murano holder. En gennemsnitlig Nissan Murano kan gå op til 200.000 miles i løbet af sin levetid. Den kan holde i ca. 10 år, hvis du kører den i gennemsnit 15.000 miles hvert år.

  Nissan Frontier Pålidelighed

Har Murano problemer med gearkassen?

Transmissionsproblemer i Nissan Murano kan vise sig som forsinkede gearskift eller slibning ved acceleration, en følelse af rysten, fløjtende lyde eller en brændende lugt, der kommer ud fra undersiden.

Hvilket årgang Nissan Murano har problemer med gearkassen?

Problemerne blev generelt rapporteret mellem 2012/2013 & 2018. Problemerne blev første gang rapporteret i 2003, da Nissan begyndte at bruge denne transmission. De havde også problemer med CVT-generationen fra 2007 til 2012. Murano og Sentra, Altima, Rogues, Versa og Versa Note er nogle eksempler.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z