Nissan Sentra Pålidelighed

Den japanske producent Nissan anses for at være en af de mest pålidelige bilproducenter i verden. Sentra er en kompakt sedan, der er en af de ældste Nissan-modeller. Den er også kendt som Nissan Sunny i nogle dele af verden, og den er ret holdbar.

Oversigt

Sentra blev først introduceret i 1982, og det er nu dens 8. generation. Bilen kommer med en 2,0 L I4-motor, som er en 149 hestekræfter. Bilen har mange funktioner, som kommer i en temmelig overkommelig pakke.

Pålidelighed

Et køretøjs pålidelighed og pålidelighed er de vigtigste elementer, før man køber et køretøj. På samme måde som med mange andre japanske mærker er Nissan ligeledes det mest pålidelige mærke. Det kommer på en 9. plads ud af 32 køretøjsmærker i hele verden, hvilket er meget stort. Sentra har en fremragende pålidelighedsscore fra J.D Power på 85 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er en af de mest afgørende ting for at bedømme pålideligheden af et køretøj. Nissan har fremstillet meget sikre køretøjer med et tilfredsstillende antal sikkerhedsfunktioner. Sentra blev crash-testet af IIHS og NHTSA, og den fik gode karakterer der. Desuden har den mange andre funktioner som f.eks. vognbaneadvarsel, advarsel ved kollisioner fremad, automatiske nødbremser osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Sentra er dog omkring 56 % efter 5 år.

  Nissan Rogue Sport Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Sentra er på omkring 500 USD om året.

FAQ

Er Nissan Sentra en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Sentra er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Sentra?

Nissan Sentra er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Sentra, og har den en turbo?

Nissan Sentra har 149 hestekræfter og et drejningsmoment på 146 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Nissan Sentra?

14,3 kubikfod ( 0,405 m3 )

Hvor stor frihøjde har Nissan Sentra’en?

4,8 tommer ( 12,19 cm )

Hvilken type hjul har den?

Nissan Sentra har 16 X 6,5 tommer stålfælge foran og 16 X 6,5 tommer stålfælge bagpå.

Hvilke problemer har Nissan Sentra?

Transmissionsproblemer er et af de mest alvorlige og almindelige problemer, der kan opstå i en Nissan Sentra. Især visse enheder fra modelåret 2013-2017 har defekte trinløse transmissioner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z