Nissan Kicks Pålidelighed

Den japanske producent Nissan anses for at være en af de mest pålidelige bilproducenter i verden. Kicks er en subkompakt crossover-SUV, der mere ligner en stor 5-dørs hatchback. Bilen har for nylig erstattet Nissan Juke.

Oversigt

Kicks blev introduceret i 2016 for at erstatte Juke fra USA. Der er også en hybridmodel af bilen for maksimalt brændstofgennemsnit. Benzinvarianten har en 1,6 L I4-motor, som har 125 hestekræfter. bilen har også fået et facelift i 2021.

Pålidelighed

En bils pålidelighed og holdbarhed er de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Som med mange andre japanske mærker er Nissan også et af de mest pålidelige mærker. Det kommer på en 9. plads ud af 32 bilmærker i hele verden, hvilket er ganske betydeligt. Nissan Kicks har fået gode anmeldelser af folk, og når man ser på bilens overkommelige pris, har den en anstændig pålidelighedsklassificering fra J.D Power på 68 ud af 100.

Sikkerhed

Sikkerhed er endnu en faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Nissan har fremstillet ret sikre biler med et tilstrækkeligt antal sikkerhedsfunktioner. Kicks har dog været involveret i mange kollisionstests, og den har klaret sig godt. Derudover har bilen mange sikkerhedsfunktioner som blindspotsovervågning, advarsel om kollisioner fremadrettet, automatiske bremser osv.

Afskrivningsgrad

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for Kicks er dog omkring 51 % efter 5 år, hvilket er enormt.

  Lincoln MKT Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for Kicks er på omkring 500 USD om året.

FAQ

Er Nissan Kicks en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Nissan Kicks er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Nissan Kicks?

Nissan Kicks er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Nissan Kicks, og har den en turbo?

Nissan Kicks har 122 hestekræfter og et drejningsmoment på 114 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvilken type hjul har den?

Nissan Kicks har 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er der galt med Nissan Kicks?

NHTSA modtager de fleste klager fra køretøjsejere om problemer med brændstofsystemet og motoren. 2020 Nissan Kicks er en populær kompaktbil. Selv om bilproducenten hævder, at dette køretøj giver ejerne mulighed for at “flexe din teknologi”, er der generel enighed om, at det er en skrammelmodel.

Har Nissan Kicks problemer med transmissionen?

2020 Nissan Kicks Gearkasseproblemer kan omfatte forsinkelser i skiftet, slibning ved acceleration, følelse af rysten eller brændende lugte eller fløjtende lyde fra under bilens kølerhjelm.

  Mercedes Benz SLS AMG Pålidelighed

Hvilken er bedre Hyundai Kona eller Nissan Kicks?

2021 Nissan Kicks har lidt mere plads, bedre brændstoføkonomi og er prissat lidt højere, mens 2021 Hyundai Kona har bedre køreegenskaber og tilbyder en række forskellige drivlinjer og AWD. Den har også en bedre garanti og gratis planlagt vedligeholdelse. Denne kamp er vundet af Kona’en.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z