Mini Cooper Coupe Pålidelighed

Den britiske bilproducent Mini Cooper har været ret berømt for sine små biler, og den er også ejet af BMW. Mini Coupe blev lavet af virksomheden som en to-sædet 2-dørs bil med en stor motor og mange funktioner. Bilen er blevet udgået, men den er stadig en flot bil at købe.

Oversigt

Mini Coupe blev først introduceret i 2011, og den blev introduceret sammen med en roadster-version. Coupe har en 1,6 L turbomotor med turbolader, der yder maksimalt 208 hestekræfter, og den kan gå fra 0 til 60 mph på kun 6,4 sekunder. Der blev introduceret 4 udstyrsniveauer af denne bil, som hedder Cooper, Cooper S, Cooper SD og John Cooper Works.

Pålidelighed

At finde frem til en bils pålidelighed er det mest grundlæggende at gøre, før man køber en bil, fordi det fortæller næsten alt om en bil. Mini Cooper har været i USA i mange år, og det blev ikke betragtet som det mest pålidelige mærke, men det er blevet meget bedre nu. Cooper Coupé har dog en meget gennemsnitlig pålidelighedsvurdering på 2,5 ud af 5 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger er også en del af pålideligheden. Sikkerhedsfaktoren har altid været stor i Mini Cooper-biler på grund af deres gode materiale og funktioner. Coupe er ikke blevet crash-testet af hverken IIHS eller NHTSA, men den har gode sikkerhedsfunktioner som f.eks. traction control, adaptiv fartpilot, airbags osv.

  Jaguar F-Pace Pålidelighed

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også med til at bedømme en bils pålidelighed. Mini Cooper har været ret anstændig med hensyn til at miste sin værdi, og de er fortsat meget højt værdsat. Coupe er en gammel bil, og den er blevet afskrevet med ca. 31 % efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste del af pålideligheden. De biler, der kræver megen vedligeholdelse, har størst sandsynlighed for at få negative anmeldelser fra ejerne. Mini Cooper er blevet betragtet som et dyrt mærke med hensyn til vedligeholdelse og reparation. Coupé-modellen har en vedligeholdelsesomkostning på ca. 846 USD om året for al vedligeholdelse og reparation.

FAQ

Er Mini Cooper Coupe en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Cooper Coupe er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mini Cooper Coupe?

Cooper Coupe er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To-sæders

Hvad er hestekræfterne i en Mini Cooper Coupe, og har den en turbo?

Cooper Coupe har 181 hestekræfter og et drejningsmoment på 177 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Cooper Coupe har 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilket årgang Mini Cooper bør undgås?

Nogle af de laveste forudsagte pålidelighedsscorer viser, at 2006-2012 er det værste år for Mini Cooper. Der var også problemer med tidligere modeller i 2000’erne.

  Maybach 57 Pålidelighed

Hvad er de almindelige problemer med Mini Coopers?

  • Forreste kølerstøtte og køleslange.
  • Bevægelse i styringskæden kan skabe støj og vibrationer.
  • Elektrisk servostyringspumpe.
  • Problemer med variabel ventiltiming (VVT).
  • Utætheder ved vandpumpe og termostathus.
  • Fejl i koblingen.
  • Problemer og svigt i gearkassen.

Hvor længe holder Mini Coopers normalt?

Mini’er kan holde mellem 200.000 og 250.000 miles, hvis de vedligeholdes korrekt og køres med forsigtighed. Hvis du kører 15.000 miles pr. kalenderår, vil din Mini Cooper holde 13-17 år, før den skal repareres eller udskiftes.

Er en brugt MINI et godt køb?

Det er en god brugt bil at købe. MINI’er er en førsteklasses lille bil. Du bliver nødt til at betale mere for den. Der er mange grunde til at vælge denne baby BMW, herunder de gode forhandlere og pålidelighed samt den sjove køreoplevelse og den smukke styling.

Er Mini Cooper pålideligheden blevet bedre?

Mini Cooper’s pålidelighed er blevet væsentligt forbedret siden den sidste store ombygning. Fra 2015 har CR tildelt Mini en pålidelighedsvurdering over middel. Ifølge CR’s seneste undersøgelser er Mini’s modelår 2015-2019 de bedste årgange at købe brugt.

Hvad er den bedste MINI-model at købe?

MINI Cooper Cabriolet er uden tvivl den mest fashionable model i MINI-serien. Selv om bagagerummet måske er mindre, er det en lille pris for det smil, du får, når du kører med taget ned i solen.

Er en Mini Cooper god i sneen?

Den er i stand til at køre i byens gader såvel som i landområder med moderat sne. Den er forhjulstrukket og vejer omkring 2.000 pund. Det giver den et godt vejgreb. Dybere sne kan være farlig, da bilen er meget lav og kan blive hængende. Dæk til alle slags vejrtyper anbefales.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z