Mini Cooper Roadster Pålidelighed

Den britiske bilproducent Mini Cooper har været ret berømt for sine små biler, og den er også ejet af BMW. Mini Roadster blev fremstillet af virksomheden som en to-sædet 2-dørs cabriolet ligesom Coupe-modellen. Bilen er blevet udgået, men den er stadig en flot bil at købe.

Oversigt

Mini Roadster blev først introduceret i 2011, og den blev introduceret sammen med en roadster-version. Roadsteren har en 1,6 L turbomotor med turbolader, som yder maksimalt 208 hestekræfter, og den kan gå fra 0 til 60 mph på kun 6,4 sekunder. Der blev introduceret 4 udstyrsniveauer af denne bil, som hedder Cooper, Cooper S, Cooper SD og John Cooper Works.

Pålidelighed

At finde frem til en bils pålidelighed er det mest grundlæggende at gøre, før man køber en bil, fordi det fortæller næsten alt om en bil. Mini Cooper har været i USA i mange år, og det blev ikke betragtet som det mest pålidelige mærke, men det er blevet meget bedre nu. Cooper Roadster har dog en meget gennemsnitlig pålidelighedsklassificering på 2,5 ud af 5 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger er også en del af pålideligheden. Sikkerhedsfaktoren har altid været stor i Mini Cooper-biler på grund af deres gode materiale og funktioner. Roadsteren er ikke blevet crash-testet af hverken IIHS eller NHTSA, men den har gode sikkerhedsfunktioner som f.eks. traction control, adaptiv fartpilot, airbags osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også med til at bedømme en bils pålidelighed. Mini Cooper har været ret anstændig med hensyn til at miste sin værdi, og de er fortsat meget højt værdsat. Roadsteren er en gammel bil, og den har tabt omkring 31 % i værdi efter 5 år.

  BMW VS Skoda pålidelighed - hvilken er bedst?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste del af pålideligheden. De biler, der kræver meget vedligeholdelse, vil højst sandsynligt få negative anmeldelser fra ejerne. Mini Cooper er blevet betragtet som et dyrt mærke med hensyn til vedligeholdelse og reparation. Roadster-modellen har en vedligeholdelsesomkostning på ca. 846 USD om året for al vedligeholdelse og reparation.

FAQ

Er Mini Cooper Roadster en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mini Roadster er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mini Roadster?

Mini Cooper Roadster er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To-sæders

Hvad er hestekræfterne i en Mini Cooper Roadster, og har den en turbo?

Mini Roadster har 181 hestekræfter og et drejningsmoment på 177 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mini Cooper Roadster?

8,5 kubikfod ( 0,241 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mini Cooper Roadster har 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z