Mini Cooper Paceman Pålidelighed

Den britiske bilproducent Mini Cooper har været ret berømt for sine små biler, og den er også ejet af BMW. Paceman er en 3-dørs kompakt SUV, der er designet i Minis lille designstil. Bilen er udgået siden 2016, og den blev erstattet af Mini Countryman.

Oversigt

Paceman har været på markedet siden 2012, og den blev udgået i 2016, men det er stadig en god gammel bil at købe på grund af Mini Cars’ køredynamik og karrosseriedesign. Paceman har været til stede i flere udstyrsniveauer, og basismodellen har en 1,6 L BMW/Mini I4-motor med 1,6 L BMW/Mini I4-motor med AWD-system.

Pålidelighed

At finde frem til en bils pålidelighed er det mest grundlæggende at gøre, før man køber en bil, fordi det fortæller næsten alt om en bil. Mini Cooper har været i USA i mange år, og det blev ikke betragtet som det mest pålidelige mærke, men det er blevet meget bedre nu. Cooper Coupé har dog en anstændig pålidelighedsklassificering på 3,5 ud af 5 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger er også en del af pålideligheden. Sikkerhedsfaktoren har altid været stor i Mini Cooper-biler på grund af deres gode materiale og funktioner. Coupéen er ikke blevet crash-testet af hverken IIHS eller NHTSA, men den har gode sikkerhedsfunktioner som blokeringsfri bremser, airbags, stabilitetskontrol osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også med til at bedømme en bils pålidelighed. Mini Cooper har været ret anstændig med hensyn til at miste sin værdi, og de er fortsat meget højt værdsat. Paceman er en gammel bil, og den er blevet nedskrevet med ca. 49 % efter 5 år.

  Ferrari F12 Berlinetta Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste del af pålideligheden. De biler, der kræver megen vedligeholdelse, vil højst sandsynligt få negative anmeldelser fra ejerne. Mini Cooper er blevet betragtet som et dyrt mærke med hensyn til vedligeholdelse og reparation. Paceman har en vedligeholdelsesomkostning på ca. 846 USD om året for al vedligeholdelse og reparation.

FAQ

Er Mini Cooper Paceman en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mini Cooper Paceman er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mini Cooper Paceman?

Mini Cooper Paceman er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mini Cooper Paceman, og har den en turbo?

Mini Cooper Paceman har 121 hestekræfter og et drejningsmoment på 118 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Det har et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvilken type hjul har den?

Mini Cooper Paceman har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mini Cooper Paceman en god bil?

Standard sportsophæng betyder, at Paceman er lavere end Countryman, men det forhøjede sæde giver et godt udsyn over vejen. Den 181 hk stærke 1,6-liters firecylindrede turbomotor med fire cylindre i Cooper S er den samme som i MINI-familien. Det er en fantastisk bil med masser af karakter.

Hvorfor blev Mini Paceman udgået?

BMW’s ledere besluttede at skrotte Paceman, fordi den lignede Mini’s Countryman for meget og besluttede at skille sig af med den.

  Lexus GS F Pålidelighed

Hvor mange kilometer holder Mini Cooper Paceman?

Mini Paceman kan køre mellem 200.000 og 250.000 miles, hvis de bliver ordentligt vedligeholdt og kørt med forsigtighed. Hvis du kørte 15.000 miles pr. kalenderår, vil Mini’en holde 13-17 år, før den skal repareres eller udskiftes.

Hvad er de almindelige problemer med Mini Coopers?

  • Forreste kølerstøtte og køleslange
  • Timingkæden kan skabe støj og vibrationer ved at bevæge sig.
  • Elektrisk servostyringspumpe
  • Problemer i forbindelse med variabel ventiltiming
  • Vandpumpe og termostathus utætheder
  • Fejl i koblingen
  • Fejl og problemer med gearkassen

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z