Mini Cooper Coupe S / JCW Pålidelighed

Den britiske bilproducent Mini Cooper har været ret berømt for sine små biler, og den er også ejet af BMW. Mini Coupe blev lavet af firmaet som en to-sædet 2-dørs bil med en stor motor og mange funktioner. Bilen er blevet udgået, men den er stadig en flot bil at købe.

Oversigt

Mini Coupe blev først introduceret i 2011, og den blev introduceret sammen med en roadster-version. Coupe S / JCW har en 1,6 L I4 turbomotor med turbolader, som yder maksimalt 208 hestekræfter, og den kan gå fra 0 til 60 mph på kun 6,4 sekunder. Der blev introduceret 4 udstyrsniveauer af denne bil, som hedder Cooper, Cooper S, Cooper SD og John Cooper Works.

Pålidelighed

At finde frem til en bils pålidelighed er det mest grundlæggende at gøre, før man køber en bil, fordi det fortæller næsten alt om en bil. Mini Cooper har været i USA i mange år, og det blev ikke betragtet som det mest pålidelige mærke, men det er blevet meget bedre nu. Cooper Coupe S / JCW har dog en meget gennemsnitlig pålidelighedsvurdering på 2,5 ud af 5 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsforanstaltninger er også en del af pålideligheden. Sikkerhedsfaktoren har altid været stor i Mini Cooper-biler på grund af deres gode materiale og funktioner. Coupe S / JCW er ikke blevet crash-testet af hverken IIHS eller NHTSA, men den har gode sikkerhedsfunktioner som f.eks. traction control, adaptiv fartpilot, airbags osv.

  Hyundai Veloster N Pålidelighed

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden er også med til at bedømme en bils pålidelighed. Mini Cooper har været ret anstændig med hensyn til at miste sin værdi, og de er fortsat meget højt værdsat. Coupe S / JCW er en gammel bil, og den er blevet nedskrevet med ca. 31 % efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste del af pålideligheden. De biler, der kræver meget vedligeholdelse, har størst sandsynlighed for at få negative anmeldelser fra ejerne. Mini Cooper er blevet betragtet som et dyrt mærke med hensyn til vedligeholdelse og reparation. Coupe S / JCW har en vedligeholdelsesomkostning på ca. 846 USD om året for al vedligeholdelse og reparation.

FAQ

Er Mini Cooper Coupe S / JCW en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mini Cooper Coupe S / JCW er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mini Cooper Coupe S / JCW?

Mini Cooper Coupe S / JCW er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To-sæders

Hvad er hestekræfterne i en Mini Cooper Coupe S / JCW, og har den en turbo?

Mini Cooper Coupe S / JCW har 208 hestekræfter og et drejningsmoment på 192 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 1,6 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Mini Cooper Coupe S / JCW har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilket årgang Mini Coopers bør undgås?

Mini Coopers værste årgange er 2006 til 2012, ifølge nogle af de laveste pålidelighedsscorer.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z