Mercedes Benz CLK klasse Pålidelighed

Mercedes er en tysk bilproducent og har i mere end hundrede år været et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet. CLK-klassen omfatter luksusbiler i form af 2-dørs coupéer eller cabrioleter, som er ret meget baseret på E-Klassen.

Oversigt

CLK-klassebilerne blev første gang introduceret i 1997, og deres produktion blev indstillet i 2010 og erstattet af E-Klasse-modellerne. CLK-klassebilerne er stadig gode at købe, og den har en 5,5 L V8-motor med en V8-motor på 5,5 L, som yder maksimalt 381 hestekræfter. Bilen har også mange gode funktioner, herunder et AWD-system, som er standard i alle modeller.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, før de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. Bilerne i CLK-klassen har været ret solide, og de har en pålidelighedsklassificering på 4 ud af 5 stjerner fra J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes har ligesom andre tyske biler et ry for at have gode sikkerhedsforanstaltninger. Bilerne i CLK-klassen er ikke blevet vurderet i USA, men de har gode sikkerhedsforanstaltninger med sikkerhedsfunktioner. Ellers har den sikkerhedsfunktioner som blokeringsfri bremser, airbags med sidegardiner osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen er også temmelig vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af deres oprindelige værdi efter 5 år. CLK-klassebilerne er blevet afskrevet nok, og det er stadig en god bil at købe, og nu vil den kun blive afskrevet omkring 6 % efter 5 år.

  Volvo VS Mercedes Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mennesker mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre konkurrenter i USA. CLA-klassebilerne har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på ca. 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-Benz CLK-klassen en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz CLK-klassen er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz CLK-klassen?

Mercedes-Benz CLK-klassen er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Sub-Compact

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz CLK-klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz CLK-klassen har 382 hestekræfter og et drejningsmoment på 391 lb-ft. Motoren er en Gas V8 med en slagvolumen på 5,5L/ Brændstofsystemet er: SMPI.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz CLK-klassen?

10,4 kubikfod ( 0,294 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz CLK-klasse har 18 x 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 8,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder en Mercedes CLK?

Mercedes CLK kan holde i gennemsnit 13-17 år med korrekt vedligeholdelse. Mercedes kan holde fra 200.000 til 250.000 km/l, før der er behov for større reparationer. Dette er baseret på en gennemsnitlig årlig kørsel på 15.000 km.

Er Mercedes CLK en god bil?

Mercedes CLK er en komfortabel cruiser, der nemt kan tilbagelægge lange distancer. CLK er rummelig til fire personer med masser af plads foran og to sæder bagi. Personer på 1,80 meter kan finde hovedhøjde bagtil lidt trang.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z