Mercedes Benz CLA Class Pålidelighed

Som tysk bilproducent er Mercedes et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet i mere end hundrede år. CLA-klassebilerne omfatter luksuriøse 4-dørs coupé- og 5-dørs stationcar-modeller. Den er fyldt med mange funktioner og er pålidelig nok til at købe.

Oversigt

CLA-klassebilerne blev først introduceret i 2013, og den er i øjeblikket i deres anden generation, som blev afsløret i 2019. Bilerne i anden generation har modeller med forskellige drivlinjer, der spænder fra 1,3 L til den største 2,0 L motor. Der er også en plug-in hybridmodel tilgængelig i CLA-klassen.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, inden de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. Bilerne i CLA-klassen har været ret solide, og de har en pålidelighedsscore på 73 ud af 100 hos J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes, ligesom andre tyske biler, har et ry for gode sikkerhedsforanstaltninger. CLA-klassebilerne er ikke blevet vurderet i USA, men de har gode sikkerhedsforanstaltninger med sikkerhedsfunktioner. Udover det har den sikkerhedsfunktioner som ABS med EBS, et overvågningssystem til blinde vinkler, airbags osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen er også temmelig vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af deres oprindelige værdi efter 5 år. CLA-klassebilerne mister specifikt omkring 49 % af deres værdi efter 5 år.

  Mercedes AMG GLA Class pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre rivaler i USA. CLA-klassebilerne har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på ca. 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-Benz CLA-klasse en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz CLA-klassen er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz CLA-klasse?

Mercedes-Benz CLA-klasse er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz CLA-klasse, og har den en turbo?

Mercedes-Benz CLA-klassen har 221 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz CLA-klasse?

11,6 kubikfod ( 0,328 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz CLA-klasse har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvorfor er Mercedes CLA så billig?

Fordi den er designet til at være overkommelig. Mercedes A, B og CLA har den såkaldte MFA-platform med forhjulstræk. Mercedes havde aldrig produceret sådanne biler, men de var nødt til at kunne konkurrere med lavklassede biler fra andre producenter. C-klassen er indgangsklassen til den rigtige Mercedes.

Hvor længe holder en Mercedes CLA 250?

Din Mercedes-Benz CLA250’s ydeevne er direkte påvirket af, hvordan du behandler den. Ved at vedligeholde din bil korrekt kan du nå 200.000 miles eller mere. I din CLA250.

  Hyundai Equus Pålidelighed

Er CLA bedre end c300?

Motor: En 2,0 l turbolinje-4-motor ligger under kølerhjelmen på CLA 250/C 300. CLA 250 har 208 hk, 258 lbft drejningsmoment, og C 300 har 241 hk. CLA 250 er fire miles mere effektiv på motorvejen end sin modpart, C 300.

Er CLA en rigtig Mercedes?

Ja, CLA er en ægte Mercedes. Den er bygget med den samme teknologi som Mercedes’ S-klasse, SLK, CLS, GLA, GLC, AMG og GLE-modeller. Mercedes-Benz har siden 2013 produceret Mercedes-Benz CLA-serien af kompakte executive cars. Den første generation var en firedørs sedan, der blev bygget på platformen fra W176 A-klasse, W246 B-klasse kompaktbiler. Den blev annonceret som en firedørs coupé.

Skal jeg købe CLA eller C-Klasse?

CLA’s designtræk omfatter en lavere taglinje, hvilket giver mere plads indeni og ekstra bagagerum. CLA’s akselafstand er også kortere end C-Klassens. Fordi aerodynamikken er integreret i designet, har CLA en højere luftmodstandskoefficient, hvilket gør den mere adræt end C-Klassen.

Er CLA A-Klasse eller C-Klasse?

Ingen af delene. CLA, der nu er i anden generation, er baseret på Mercedes MFA2-platform for små biler. Denne platform ligger også til grund for A-Klasse småbiler og B-Klasse tallboy, hatchback og GLA crossover. Men CLA er faktisk længere end C-klassen, der er en størrelse større.

Hvilken er bedre CLA eller A-Klasse?

CLA er større end nogen af dem, som du måske forventer. Men ikke med meget. A-Klasse sedanen har en længde på 4.550 mm og CLA 4.688 mm. A-Klasse Saloon tager sit hatchback-lignende ansigt og låner det til sin front. Du får også slankere, mere søjleløse døre ved at vælge CLA – noget, som A/Klassen ikke tilbyder.

  Cadillac ELR Pålidelighed

Har CLA AMG?

Mercedes-AMG CLA 45 koster 53.100 kroner*. Den har 375 hestekræfter fra den håndlavede AMG(r)-motor, 2,0L inline-4 turboladet. Den leveres med firehjulstræk og en otte-trins automatgearkasse. Dens standardudstyr omfatter 19″ letmetalfælge, LED-forlygter, tågelygter, bakkamera, lædersæder, opvarmet rat, elektrisk bagklap, dobbelt zone klima

Er CLA 45 en rigtig AMG?

Den kraftfulde 2022 Mercedes-AMG CLA-klasse fra Mercedes-AMG er lille og kompakt, men den har alligevel en imponerende kraft og ydeevne i segmentet for luksusbiler i indgangsklassen. Du kan vælge mellem den 302 hk stærke CLA35 sedan eller den 382 hk stærke CLA45-model. Begge versioner byder på skarpe køreegenskaber og en fastback taglinje.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z