Mazda Tribute Pålidelighed

Japanske bilmærker er ofte berømte for deres pålidelighed og holdbarhed, og Mazda er heller ikke en undtagelse. Mazda Tribute er en kompakt crossover SUV, og den blev erstattet af den nyere CX-5 i 2011, da den blev udgået. Bilen er stadig en solid mulighed for at købe blandt de gamle biler.

Oversigt

Denne SUV har været på markedet i 2000, og det var en ret solid bil at eje. Den sidste generation af denne bil var 2. generation, og den havde flere motorvarianter fra en 2,3 L I4-motor til den største 3,0 L-motor.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en vigtig bekymring for folk, før de køber en bil, og Mazda betegnes som et af de mest pålidelige bilmærker. Mazda har også et godt ry for pålidelighed og er rangeret som det 5. mest pålidelige mærke ud af 32 bilmærker. Mazda Tribute er gammel, hvilket betyder, at bilen vil have nogle problemer efter alle disse år.

Sikkerhed

Med hensyn til sikkerhedsvurderinger klarer Mazda-biler sig godt, og de crashtester deres biler regelmæssigt. Mazda Tribute er blevet crashtestet i USA, og den har klaret sig godt. derudover har bilen anstændige sikkerhedsfunktioner som airbags, et sikkerhedssystem og forspændingsanordninger.

Afskrivningssats

Mazda-biler har en ekstraordinær gensalgsværdi på grund af deres utrolige pålidelighed og soliditet. Mazda-køretøjer har en normal devalueringsværdi på omkring 40 % efter 5 år. Tribute har dog været en gammel bil, så den er blevet afskrevet meget nok.

  Hyundai Genesis Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse og reparation er en stor del af køretøjers pålidelighed. Jo mindre vedligeholdelsesomkostningerne er, jo mere pålidelig er et køretøj. Mazda-køretøjer har en normal årlig vedligeholdelsesomkostning på næsten 450 USD. Mazda Tribute har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på 523 $ årligt, og med sine dele af stor kvalitet, som gør det endnu mindre hyppigt at få større reparationer.

FAQ

Er Mazda Tribute en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mazda Tribute er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mazda Tribute?

Mazda Tribute er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hvad er hestekræfterne i en Mazda Tribute, og har den en turbo?

Mazda Tribute har 240 hestekræfter og et drejningsmoment på 223 lb-ft. Motoren er en Gas/Ethanol V6-motor med en slagvolumen på 3,0 l/ Brændstofsystemet er MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Mazda Tribute?

66,7 kubikfod ( 1,889 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mazda Tribute?

8,1 tommer ( 20,57 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mazda Tribute har 16 x 7,0 tommer aluminiumsfælge foran og 16 x 7,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Mazda Tribute en Ford-motor?

Ja, Tribute har en Ford-motor. I 2000 blev Escape og Tribute introduceret. De tilbyder for- eller firehjulstræk og kan vælge mellem en 2,0 L Ford Zetec 4-cylindret motor (tværgående monteret) eller en 3,0 L Ford Duratec V6-motor.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z