Mazda MX-5 Miata Pålidelighed

Mazda er ligesom flere andre japanske bilmærker et af de mest pålidelige mærker i verden. MX-5 Miata er en roadster sportsvogn fra Mazda, som blev introduceret første gang i 1989, og den har været temmelig berømt blandt folk. Den er i sin 4. generation, som blev afsløret i 2014.

Oversigt

MX-5 er en 2-dørs sportsvogn, der har en hurtig 2,0 L motor, der yder 181 hestekræfter og kan gå fra 0 til 60 mph på kun 5,7 sekunder. Bilen fås med både automatisk og manuel gearkasse. Formen på denne bil er yderst attraktiv med sit lille og sporty karrosseridesign.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en væsentlig bekymring hos købere før køb af et køretøj, og Mazda er udnævnt som et af de mest solide bilmærker. Det har desuden en utrolig rangering i urokkelig kvalitet, og det har placeret sig på femte mest pålidelige mærke ud af 32 køretøjsmærker. MX-5 Miata har en fantastisk pålidelighedsklassificering, og den blev vurderet med 5 stjerner af Consumer Reports.

Sikkerhed

Med hensyn til sikkerhedsmålinger har Mazda haft nogle respektable evalueringer gennem hele fortiden. Køretøjerne er ligeledes rutinemæssigt crashprøvet. MX-5 er ikke blevet crash-testet af IIHS eller NHTSA, men ser man på resultaterne fra andre lande, er det en ret solid bil. Den har også mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. vognbaneadvarsler, overvågning af blinde vinkler, nødbremser osv.

Afskrivningssats

Mazda-biler har en stor gensalgsværdi på grund af deres store pålidelighed og holdbarhed. Mazda-biler har en gennemsnitlig afskrivningssats på omkring 40 % efter 5 år. MX-5 har en afskrivning på ca. 38 % efter 5 år som ejer af denne bil.

  Bentley Mulsanne Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er en af de mest afgørende faktorer for bilers pålidelighed. Folk ønsker ikke at købe en bil, som vil dræne dem for alle deres penge på grund af vedligeholdelse. Mazda-biler har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsesomkostning på næsten 450 USD. Da det er en gammel bil, afhænger det hovedsageligt af bilens tilstand. MX-5 har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsespris på 429 $, hvilket ikke er så meget sammenlignet med mange andre biler.

FAQ

Er Mazda MX-5 Miata en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mazda MX-5 Miata er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mazda MX-5 Miata?

Mazda MX-5 Miata er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To sæder

Hvad er hestekræfterne i en Mazda MX-5 Miata, og har den en turbo?

Mazda MX-5 Miata har 181 hestekræfter og et drejningsmoment på 151 lb-ft. Motoren er en Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mazda MX-5 Miata?

4,6 kubikfod ( 0,13 m3 )

Hvor meget frihøjde har Mazda MX-5 Miata?

5,3 tommer ( 13,46 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mazda MX-5 Miata har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mazda Miata det værd?

De er en fantastisk lille semi-sportsvogn og vil blive værdsat med tiden. De er praktiske, fordi de kun kan rumme to personer og har begrænset bagageplads. Mazda 3 er et solidt og pålideligt køretøj.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z