Mazda CX-5 Pålidelighed

Japanske bilmærker er ofte berømte for deres pålidelighed og holdbarhed, og Mazda er heller ikke en undtagelse. Mazda CX-5 er en kompakt crossover-SUV, som er større end CX-30 og mindre end CX-9. CX-5 er endnu en pålidelig bil ligesom mange andre Mazda-biler.

Oversigt

CX-5 har været på markedet siden 2013, og den er en af Mazdas mest solgte SUV’er. Bilen sælges i to drivlinemuligheder med 2,0 L I4-motor og 2,5 L I4-motor. Der er også en AWD-mulighed til bilen. Basismodellen leveres i et manuelt transmissionssystem, men alle de højere modeller leveres i et automatisk transmissionssystem.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en vigtig bekymring for folk, før de køber en bil, og Mazda betegnes som et af de mest pålidelige bilmærker. Det har også et godt ry for pålidelighed, og det er rangeret som det 5. mest pålidelige mærke ud af 32 bilmærker. Mazda CX-5 er en meget pålidelig og holdbar bil med en pålidelighedsscore på 81 ud af 100 af J.D Power.

Sikkerhed

Med hensyn til sikkerhedsvurderinger klarer Mazda-biler sig godt, og de crashtester deres biler regelmæssigt. Mazda CX5 er også blevet crash-testet af IIHS og NHTSA, og den har klaret sig rigtig godt. NHTSA har vurderet bilen med 5 stjerner. Udover dette har bilen sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, nødbremser, vognbaneassistentsystem osv.

Afskrivningssats

Mazda-biler har en ekstraordinær gensalgsværdi på grund af deres utrolige pålidelighed og soliditet. Mazda-biler har en normal devalueringsværdi på omkring 40 % efter 5 år. Mazda CX-5 har også en god gensalgsværdi med en afskrivningsgrad på 45 % efter 5 år.

  Dodge Journey Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse og reparation er en stor del af køretøjers pålidelighed. Jo mindre vedligeholdelsesomkostningerne er, jo mere pålideligt er et køretøj. Mazda-køretøjer har en normal årlig vedligeholdelsespris på næsten 450 USD. Mazda CX-5 har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på 447 $ årligt, og med sine dele af stor kvalitet, som gør det endnu mindre hyppigt at få større reparationer.

FAQ

Er Mazda CX-5 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mazda CX-5 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mazda CX-5?

Mazda CX-5 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Lille SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Mazda CX-5, og har den en turbo?

Mazda CX-5 har 187 hestekræfter og et drejningsmoment på 186 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stor frihøjde har Mazda CX-5?

7,5 tommer ( 19,05 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mazda CX-5 har 17 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Mazda CX-5 mange problemer?

De mest almindelige problemer med 2016 Mazda CX-5 var bremser, lys, elektriske systemer og motorproblemer. Svigt af LED-daglyset ved 43.000 km, en revnet forrude ved 19.000 km og for tidlig bremseslidning i 27.000 km er nogle af de mest almindelige problemer.

Holder Mazda CX-5 længe?

Mazda CX-5 kan køres sikkert og vedligeholdes korrekt og holder mellem 200.000 og 250.000 mil. Baseret på 15.000 mil om året er Mazda CX-5 et holdbart og pålideligt køretøj. Ejere kan forvente 13 til 17 års levetid.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z