Mazda CX-3 Pålidelighed

Japanske bilmærker er ofte berømte for deres pålidelighed og holdbarhed, og Mazda er heller ikke en undtagelse. Mazda CX-3 er en subkompakt crossover SUV, som blev introduceret i 2016, men den blev for nylig udgået i 2021 og erstattet af CX-30.

Oversigt

Mazda CX-3 er stadig en fantastisk bil at købe, selv efter at den er blevet indstillet. Bilen havde to typer af drivlinjer med sin 1,5 L motor og en 2,0 L motor. Den er også til stede i flere trimniveauer af, og der er også en mulighed for firehjulstræk til bilen.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en vigtig bekymring for folk, før de køber en bil, og Mazda betegnes som et af de mest pålidelige bilmærker. Det har også et godt ry for pålidelighed, og det har rangeret som det 5. mest pålidelige mærke ud af 32 bilmærker. CX-3 har gode pålidelighedsvurderinger og anmeldelser. Consumer Reports har vurderet bilen med 5 ud af 5 stjerner og J.D Power har vurderet bilen med 72 ud af 100 point.

Sikkerhed

Med hensyn til sikkerhedsmuligheder har Mazda haft nogle anstændige vurderinger gennem tiden. Bilerne bliver også jævnligt testet for kollisioner. CX-3 er blevet crashtestet af både IIHS og NHTSA, og de har vurderet bilen med gode karakterer. Derudover har bilen mange gode sikkerhedsfunktioner som blindspotsovervågning, smart bremsesystem, fartpilot, vognbaneassistent, vognbaneadvarsel osv.

Afskrivningssats

Mazda-biler har en stor gensalgsværdi på grund af deres store pålidelighed og holdbarhed. Mazda-biler har en gennemsnitlig afskrivningsgrad på ca. 40 % efter 5 år. Mazda CX-3 har en lav afskrivningssats på 39 % selv efter 5 år, hvilket gør den stadig til en god bil at købe.

  Mazda 6 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse er en væsentlig faktor for bilers pålidelighed. Jo mindre vedligeholdelsesomkostningerne er, jo større er bilens pålidelighed. Mazda-biler har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsesomkostning på næsten 450 USD. Mazda 2 har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsesomkostning på 345 $, og chancerne for at få større reparationer er også lave.

FAQ

Er Mazda CX-3 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mazda CX-3 er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mazda CX-3?

Mazda CX-3 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mazda CX-3, og har den en turbo?

Mazda CX-3 har 148 hestekræfter og et drejningsmoment på 146 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mazda CX-3?

56,7 kubikfod ( 1,606 m3 )

Hvor stor frihøjde har Mazda CX-3’eren?

6,1 tommer ( 15,49 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mazda CX-3 har 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er der galt med Mazda CX-3?

Consumer Reports vurderer 2017 Mazda CX-3 til 20 % i pålidelighed. De mest sårbare komponenter i den lille SUV er dens klimasystem og kraftgear. Ejerne rapporterede mere end gennemsnitligt problemer med affjedringssystemet.

Hvorfor har Mazda indstillet CX-3?

Mazda har ikke givet nogen forklaring på beslutningen om at stoppe produktionen af disse to modeller. Mazda oplyste, at man ikke ville tilbyde CX-3 eller Mazda6 i 2022, fordi “forbrugernes interesse fortsat udvikler sig”. Vi har følt, at CX-3’s dage er forbi siden introduktionen af CX-30 i 2020.

  Land Rover LR4 Pålidelighed

Hvilket år Mazda CX-3 er bedst?

De bedste år for Mazda CX-3 var 2016-2018 og 2020-2021. Selv om Mazda CX-3 har få problemer, er de kendt for deres høje pålidelighedsvurderinger og gennemsnitlige pålidelighed. NHTSA har givet Mazda CX-3 en høj sikkerhedsvurdering hvert år.

Hvor mange kilometer holder en Mazda CX-3?

Bilen er holdbar og kan nemt holde mellem 150.000 og 200.000 miles.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z