Mazda CX-9 Pålidelighed

Mazda er ligesom flere andre japanske bilmærker et af de mest pålidelige mærker i verden. CX-9 er en mellemstor crossover-SUV, der er større end CX-5, og den er i øjeblikket i sin 2. generation. SUV’en er fantastisk med hensyn til pålidelighed og holdbarhed.

Oversigt

CX-9 findes i øjeblikket kun i én drivlinje, og det er en 2,5 L Skyactiv I4-motor, og den findes i et automatisk transmissionssystem. Der er gode funktioner til stede i bilen, herunder mange sikkerhedsindstillinger og et AWD-system, hvis nogen ønsker det.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en væsentlig bekymring hos købere før køb af et køretøj, og Mazda er nævnt som et af de mest solide bilmærker. Det har desuden en utrolig rangering i urokkelig kvalitet, og det har placeret sig på femte mest pålidelige mærke ud af 32 køretøjsmærker. Mazda CX-9 er en ekstremt pålidelig bil med en pålidelighedsvurdering på 5 ud af 5 og en score på 80 ud af 100 fra J.D Power.

Sikkerhed

Med hensyn til sikkerhedsmålinger har Mazda haft nogle respektable evalueringer gennem hele fortiden. Bilerne er ligeledes rutinemæssigt crashprøvet. Mazda CX-9 er også blevet crash-testet af både IIHS og NHTSA og har fået flotte point. Bilen har også standard sikkerhedsfunktioner som blind-spot overvågning, nødbremser osv.

Afskrivningsprocent

Mazda-biler har en stor gensalgsværdi på grund af deres store pålidelighed og holdbarhed. Mazda-biler har en gennemsnitlig afskrivningsprocent på omkring 40 % efter 5 år. Mazda CX-9 har en afskrivningssats på 44 % efter 5 år, hvilket gør den til en god bil at købe

  Chevrolet Trax Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er en af de mest afgørende faktorer for bilers pålidelighed. Folk ønsker ikke at købe en bil, som vil dræne alle deres penge på grund af vedligeholdelse. Mazda-biler har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsesomkostning på næsten 450 USD. Mazda CX-9 har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på 312 $ årligt, og den har også gode reservedele og en mindre chance for at få større reparationer ofte.

FAQ

Er Mazda CX-9 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mazda CX-9 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mazda CX-9?

Mazda CX-9 er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Lille SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Mazda CX-9, og har den en turbo?

Mazda CX-9 har 227 hestekræfter og et drejningsmoment på 310 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Mazda CX-9?

84,9 kubikfod ( 2,404 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mazda CX-9 har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Mazda CX-9 problemer?

Motorfejl ved 100.000 miles, hårde og stive bremser ved 99.000 miles og en defekt vandpumpe ved 104.000 miles er de værste. 2011 Mazda CX-9 er tæt fulgt af en høj rate af bremseproblemer samt airbagproblemer. Bremser er det mest omkostningstunge problem, der er rapporteret.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z