Mazda RX-8 Pålidelighed

Mazda er ligesom flere andre japanske bilmærker et af de mest pålidelige mærker i verden. RX-8 er en sportsvogn, som var i produktion fra 2003 til 2012. Bilen har et lille og sporty karosseridesign, som er meget attraktivt at se på.

Oversigt

Bilen har en 1,3 L motor, som yder maksimalt 238 hestekræfter, og den kan gå fra 0 til 60 mph på 6,8 sekunder. Bilen blev ikke regelmæssigt solgt i USA, men den er stadig til stede på nogle gamle bilers markeder. Dette er en RWD-bil, hvilket gør den meget tilfredsstillende at køre.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en væsentlig bekymring hos køberne før køb af et køretøj, og Mazda er nævnt som et af de mest solide bilmærker. Det har desuden en utrolig rangering i urokkelig kvalitet, og det har placeret sig på femte mest pålidelige mærke ud af 32 bilmærker. RX-8 er en sjov bil at køre med mange gode anmeldelser af pålidelighed fra ejerne.

Sikkerhed

Med hensyn til sikkerhedsmålinger har Mazda haft nogle respektable evalueringer gennem hele fortiden. Køretøjerne er ligeledes rutinemæssigt prøvet ved kollisioner. RX-8 er aldrig blevet crash-testet i USA. ser man på sikkerhedsudstyret, har den pæne muligheder som blokeringsfri bremser, airbags, sikkerhedssystem osv.

Afskrivningssats

Mazda-biler har en stor gensalgsværdi på grund af deres store pålidelighed og holdbarhed. Mazda-biler har en gennemsnitlig afskrivningssats på omkring 40 % efter 5 år. RX-8 er en gammel bil, og dens gensalgsværdi påvirker ikke længere pålideligheden.

  Mazda 6 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er en af de mest afgørende faktorer for bilers pålidelighed. Folk ønsker ikke at købe en bil, som vil dræne alle deres penge på grund af vedligeholdelse. Mazda-biler har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsesomkostning på næsten 450 USD. Da det er en gammel bil, afhænger det hovedsageligt af bilens tilstand. MX-5 har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsesomkostning på 308 dollars, hvilket ikke er så meget sammenlignet med mange andre biler.

FAQ

Er Mazda RX-8 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mazda RX-8 er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mazda RX-8?

Mazda RX-8 er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Sub-compact

Hvad er hestekræfterne i en Mazda RX-8, og har den en turbo?

Mazda RX-8 har 232 hestekræfter og et drejningsmoment på 159 lb-ft. Motoren er en Gas Rotary med en slagvolumen på 1,3L/ Brændstofsystemet er: MPFI.

Hvor stort er bagagerummet i Mazda RX-8?

7,6 kubikfod ( 0,215 m3 )

Hvor meget frihøjde har Mazda RX-8?

4,7 tommer ( 11,94 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mazda RX-8 har 19 x 8,0 tommer aluminiumsfælge foran og 19 x 8,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har RX8 mange problemer?

Varmstartproblemer er et tegn på dårlig kompression. Voksende lyde og tab af effekt (klæbende tuning eller SSV-ventiler). Engine Management Light blinker under kørsel (realtidsdetektering af en motorfejl). De tidlige startmotorer var langsommere og mindre effektive end de senere modeller.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z