Mazda Mazdaspeed 3 Pålidelighed

Mazda er ligesom flere andre japanske bilmærker et af de mest pålidelige mærker i verden. Mazdaspeed 3 er en sports hatchback, der er skabt til høj hastighed og smidig kørsel. Bilen var i produktion fra 2007 til 2013.

Oversigt

Mazdaspeed 3 er en sportsvogn med en 2,3 L turbomotor, der yder 263 hestekræfter, og den kan gå fra 0 til 60 mph på kun 5,2 sekunder. Bilen er god til mange typer modifikationer på grund af dens hurtige motor.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en væsentlig bekymring hos købere før køb af et køretøj, og Mazda er udnævnt som et af de mest solide bilmærker. Det har desuden en utrolig rangering i urokkelig kvalitet, og det har placeret sig på femte mest pålidelige mærke ud af 32 køretøjsmærker. Mazdaspeed 3 er grundlæggende en sportsvogn, og pålidelighedsfaktorer betyder ikke så meget, men den blev stadig vurderet til 79 ud af 100 af J.D Power.

Sikkerhed

Med hensyn til sikkerhedsmålinger har Mazda haft nogle respektable evalueringer gennem hele fortiden. Bilerne bliver ligeledes rutinemæssigt testet i forbindelse med kollisioner. Mazdaspeed 3 blev crash-testet af IIHS, og den blev tildelt “Top Safety Plus” af IIHS. Bilens sikkerhedsfunktioner omfatter airbags, dæktryksovervågning, bremseassistent osv.

Afskrivningssats

Mazda-biler har en stor gensalgsværdi på grund af deres store pålidelighed og holdbarhed. Mazda-biler har en gennemsnitlig afskrivningsgrad på ca. 40 % efter 5 år. Mazdaspeed 3 er en gammel bil, så afskrivningsværdien påvirker ikke længere bilens pålidelighed.

  Mazda RX-8 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er en af de mest afgørende faktorer for bilers pålidelighed. Folk ønsker ikke at købe en bil, som vil dræne dem for alle deres penge på grund af vedligeholdelse. Mazda-biler har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsesomkostning på næsten 450 USD. Da det er en gammel bil, afhænger det hovedsageligt af bilens tilstand. Mazdaspeed 3 bør ikke koste mere end 600 dollars om året for al dens vedligeholdelse.

FAQ

Er Mazda Mazdaspeed 3 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mazda Mazdaspeed 3 er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mazda Mazdaspeed 3?

Mazda Mazdaspeed 3 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Compact

Hvad er hestekræfterne i en Mazda Mazdaspeed 3, og har den en turbo?

Mazda Mazdaspeed 3 har 263 hestekræfter og et drejningsmoment på 280 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 2,3L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Mazda Mazdaspeed 3?

4,7 tommer ( 11,94 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mazda Mazdaspeed 3 har 18 x 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor længe holder en Mazdaspeed3-motor?

Motoren i din Mazda3 bør holde mellem 150.000 og 200.000 miles. Bilens kilometertal kan variere afhængigt af, hvordan den bruges, vedligeholdes og plejes. Den kan sagtens overstige 250.000 til 300.000.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z