Mazda CX-7 Pålidelighed

Mazda er ligesom flere andre japanske bilmærker et af de mest pålidelige mærker i verden. CX-7 er en mellemstor crossover-SUV, som var mindre end CX-9 og større end CX-3. Den blev udgået i 2012 og erstattet af CX-5.

Oversigt

CX-5 er stadig en fantastisk bil at købe selv efter 9 år efter dens ophør, og det skyldes Mazda-bilernes store kvalitet. Bilen blev solgt i diesel- og benzinvarianter. Der var endda en turbooption til denne bil. Bilen har både automatiske og manuelle transmissionssystemer.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en væsentlig bekymring hos købere før køb af et køretøj, og Mazda er nævnt som et af de mest solide bilmærker. Det har desuden en utrolig rangering i urokkelig kvalitet, og det har placeret sig på femte mest pålidelige mærke ud af 32 køretøjsmærker. Mazda CX-7 har også en god pålidelighedsklassificering på 3 stjerner ud af 5 af J.D Power.

Sikkerhed

Med hensyn til sikkerhedsmålinger har Mazda haft nogle respektable evalueringer gennem hele fortiden. Køretøjerne er ligeledes rutinemæssigt crashtestet. Mazda CX-7 er også blevet crash-testet af både IIHS og NHTSA og har fået gode point. Bilen har også mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. stabilitetskontrol, ABS, traction control osv.

Afskrivningsprocent

Mazda-biler har en stor gensalgsværdi på grund af deres store pålidelighed og holdbarhed. Mazda-biler har en gennemsnitlig afskrivningsprocent på omkring 40 % efter 5 år. Mazda CX-7 er en gammel bil og er derfor nok afskrevet.

  Mazda CX-3 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er en af de mest afgørende faktorer for bilers pålidelighed. Folk ønsker ikke at købe en bil, som vil dræne alle deres penge på grund af vedligeholdelse. Mazda-biler har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsesomkostning på næsten 450 USD. Mazda CX-7 har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på 470 $ årligt, og den har også gode reservedele og en mindre chance for at få større reparationer ofte.

FAQ

Er Mazda CX-7 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mazda CX-7 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mazda CX-7?

Mazda CX-7 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 4WD Sport Utility Vehicles

Hvad er hestekræfterne i en Mazda CX-7, og har den en turbo?

Mazda CX-7 har 244 hestekræfter og et drejningsmoment på 258 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 2,3L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Mazda CX-7?

8,2 tommer ( 20,83 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mazda CX-7 har 19 x 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 19 x 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilke problemer er der med Mazda CX-7?

Mazdas motorer i L-serien har et ry for VVT-defekter. Disse kan føre til olielækage, overdreven røg fra udstødningsrøret, løs timingkæde og endog katastrofalt motorsvigt.

Hvor mange kilometer holder en Mazda CX-7?

Med regelmæssige vedligeholdelsesbesøg og pleje kan Mazda CX7 holde 150.000 til 200.000 miles.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z