Mazda 5 Pålidelighed

Mazda er ligesom flere andre japanske bilmærker et af de mest pålidelige mærker i verden. Mazda 5 er en kompakt MPV, som med sine 3 rækker er en bil med 7 passagerer. Bilen blev introduceret i 1999, men den blev udgået i 2018.

Oversigt

Mazda 5 er også omdøbt til Mazda Premacy i nogle lande. Den tredje generation blev introduceret i 2010, som var den sidste generation af denne bil. Mazda 5 kom i 3 modeller i USA, og alle havde en 2,0 L I4-motor, som blev produceret i 157 hk.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en vigtig bekymring for folk, før de køber en bil, og Mazda betegnes som et af de mest pålidelige bilmærker. Mazda har også et godt ry for pålidelighed og er rangeret som det 5. mest pålidelige mærke ud af 32 bilmærker. Mazda 5 har ligesom mange andre Mazda-biler en stor pålidelighedsklassificering på 4,0 ud af 5,0 hos RepairPal.

Sikkerhed

Med hensyn til sikkerhedsmuligheder har Mazda haft nogle anstændige vurderinger gennem tiden. Bilerne bliver også jævnligt crashtestet. Mazda 5 er dog ikke den sikreste bil fra Mazda med sine gennemsnitlige vurderinger fra IIHS. Sikkerhedsfunktionerne omfatter airbags, bremseassistent, elektronisk stabilitetskontrol osv.

Afskrivningsprocent

Mazda-biler har en stor gensalgsværdi på grund af deres store pålidelighed og holdbarhed. Mazda-biler har en gennemsnitlig afskrivningsgrad på ca. 40 % efter 5 år. Mazda 5 har også en god gensalgsværdi med en afskrivningsgrad på 55 % efter 6 år.

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse og reparation er vigtige faktorer for bilers pålidelighed. Jo mindre vedligeholdelsesomkostningerne er, jo større er bilens pålidelighed. Mazda-biler har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsespris på næsten 450 USD. Mazda 3 har en gennemsnitlig årlig vedligeholdelsesomkostning på 581 $, men den kan også stige afhængigt af bilens tilstand.

  Jeep Commander Pålidelighed

FAQ

Er Mazda 5 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mazda 5 er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mazda 5?

Mazda 5 er en bil med 6 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 2WD Minivans

Hvad er hestekræfterne i en Mazda 5, og har den en turbo?

Mazda 5 har 157 hestekræfter og et drejningsmoment på 163 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,5 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Mazda 5?

5,5 tommer ( 13,97 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mazda 5 har 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvad er det bedste år for Mazda5?

Vi anbefaler Mazda5 2012+, da den er mere pålidelig. Den havde en stærkere affjedring og var mindre tilbøjelig til at få rustproblemer. Regelmæssige olieskift er nok til at sikre, at 2,5L-motoren i Mazda5 2012+ er stærk og holder længe.

Har Mazda5 problemer med gearkassen?

Mazda automatiske transmissioner, Mazda 3, 5, 6, CX-7 og CX-9, har været meget pålidelige med meget få transmissionsproblemer fra 2005 til 2020. Det betyder ikke nødvendigvis, at Mazda-transmissioner aldrig fejler noget. Mazda-køretøjer, der ikke er ordentligt vedligeholdt eller bugseres, er mere tilbøjelige til at få deres automatgear til at fejle.

Hvor længe holder en Mazda5-gearkasse?

I gennemsnit har Mazda 5-gearkassen holdt mellem 130.000 og 180.000 miles. Hvis alle konstruktionsproblemer er blevet rettet, og køretøjet er blevet vedligeholdt, kan en udskiftningsgearkasse af høj kvalitet holde meget længere.

  Mazda Mazdaspeed 3 Pålidelighed

Hvor mange kilometer holder en Mazda-motor?

Hvis en Mazda5-motor vedligeholdes korrekt, bør den kunne holde i mindst 150.000 miles. Der er rapporter om, at Mazda5-motorer kan holde længere end dette. For at holde din motor i god drift skal du sørge for at skifte olie hver 3000-5000mil.

Er Mazda5 en minivan?

Mazda5 er ikke en minivan eller en vogn. Det er en forhjulstrukket, lille varevogn, der kan skubbe bagdøre og har plads nok til seks personer. Mazda5’s kompakte udvendige dimensioner skjuler den indvendige plads. Den har tre rækker med siddepladser, ligesom almindelige minibusser.

Har min Mazda5 adaptiv fartpilot?

Ja, de fleste Mazdaer har adaptiv fartpilot. Adaptiv fartpilot bruger radarteknologi til at måle afstanden mellem dig og andre køretøjer foran dig. Hvis der nærmer sig et andet køretøj, øges eller sænkes hastigheden i din Mazda automatisk, indtil du når den ønskede marchhastighed.

Har Mazda 5 en turbo?

Nej, Mazda5 har ikke en turbolader. Nogle Mazda’er har dog turboladede versioner. F.eks. har Mazda6 en 2,3 liters firecylindret motor med turbolader.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z