Kia Stinger – Almindelige problemer & fejl

Kia Stinger

Kia Stinger er en perfekt mellemklassebil til folk, der søger en luksuriøs og højtydende sedan til en overkommelig pris. Mens Kia Stinger har masser af gode egenskaber, har den også masser af problemer at tage sig af. Men hvad er de almindelige problemer med Kia Stinger?

Almindelige problemer med Kia Stinger er bremseproblemer, ubehagelige lugte, strukturelle problemer, problemer med brændstofpumpen, dårlig brændstofeffektivitet og elektriske problemer. På trods af at Kia Stinger har mange problemer, er det stadig en pålidelig bil. Med rettidig vedligeholdelse og reparationer kan denne bil holde længe.

Hvad er de almindelige problemer med Kia Stinger?

Dårlige lugte

Det første problem, som du måske bemærker ved Kia Stinger, er en ubehagelig lugt. Dette kan være i form af lugtende gas eller en brændende lugt. Nogle af de ting, der kan få dig til at lugte gas, er en defekt eller dårlig forsegling på benzindækslet. Som følge heraf kan brændstofdampene slippe ud og efterlade en lugt af gas i din kabine.

Hvis du desuden overfylder benzintanken, kan du også lugte gas, hvis du overfylder den. I nogle tilfælde kan denne lugt skyldes en dårlig brændstofregulator eller en brændstoflækage i brændstofledningerne. En brændende lugt kan derimod skyldes væskelækage, en dårlig generator, en utæthed i udstødningsmanifolden, en dårlig blæsermotor og en dårlig serpentinerem.

For at løse de dårlige lugte skal du først løse det underliggende problem. Så besøg mekanikeren for at foretage et tjek og finde frem til problemet.

Bremseproblemer

Et andet almindeligt problem, som Kia Stinger-brugere har klaget over, er bremseproblemer. Et af de bremseproblemer, der er rapporteret, er, at der er en tendens til at være støj, mens føreren drejer hjulene. Den anden klage er, at bremserne har en tendens til at blive slidt hurtigere. Dette problem er dog mere udbredt på Kia Stinger GT.

  Kia Soul Pålidelighed

Hvis din bils pedal rasler, og du mærker en vibration, når du træder på bremserne, er det et tegn på, at bremserne er slidt op. Bemærk, at dette problem normalt opstår, når Kia Stinger når 24.000 miles.

Dårlig brændstofeffektivitet

Kia Stinger er ikke særlig effektiv. Med en EPA-rating på 17 mpg i byen, 25 mpg på motorvejen, og en kombineret 20 mpg, er dette svarer til de fleste af sine konkurrenter. Hvis du vil have din Kia Stinger til at være mere effektiv, bør du ikke desto mindre holde en moderat hastighed, bruge fartpiloten, hvor det er nødvendigt, sikre dig, at dækkene har det rigtige dæktryk, og undgå at tynge bilen ned.

Problemer med brændstofpumpen

Ud over at have dårlig brændstofeffektivitet har Kia Stinger haft en del tilbagekaldelser på grund af problemer med brændstofpumpen. Brændstofpumpens dyse kan blokere, hvilket kan føre til utilstrækkelig brændstofforsyning til motoren. Som følge heraf fører dette til tab af drivkraft, hvilket øger risikoen for en ulykke. Dette er almindeligt på 2020 Kia Stinger-modellerne. Ikke desto mindre har Kia tilbagekaldt de berørte modeller.

Strukturelle problemer

Mange Kia-brugere har rapporteret om flere strukturelle problemer. De fleste af dem har rapporteret, at de har hørt knirkende og raslende lyde, mens de kører. Desuden er de fleste af de raslende lyde kommet fra soltaget og sidedøren. Et andet almindeligt strukturelt problem er, at malingen flækker fra bilen fra den dag, du køber den. De fleste af de strukturelle problemer kan kun udbedres af Kia.

  Kia Stinger Pålidelighed

Mens Kia Stinger har flere strukturelle problemer, har den kun tilbagekaldt ét problem. Kia tilbagekaldte Kia Stinger-modellerne fra 2017 til 2018, som havde en ru kant i venstre kofangerkarrosseripanel. Denne sektion kunne beskadige isoleringen af den forreste ledningsnet baseret på motor- og passagerkabinen.

Den defekte ru kant kan medføre, at bilen får en kortslutning, hvilket øger risikoen for brand.

Elektriske problemer

Kia Stinger-modeller fremstillet mellem 2018 og 2019 havde flere elektriske problemer. Ikke desto mindre tilbagekaldte Kia modeller med den beskadigede ledningsnøgle foran, som kunne føre til kortslutninger og forårsage brand. Det elektriske kredsløb i den hydrauliske elektroniske styreenhed oplevede en kortslutningstilstand.

FAQ

Er Kia Stinger en pålidelig bil?

Selv om Kia Stinger ikke er den mest pålidelige mellemklassebil på markedet, er den stadig meget pålidelig. Det skyldes, at J.D. Power, som er et af de bedste pålidelighedsbureauer på markedet, har givet den en score på 81 ud af 100, hvilket anses for at være fantastisk.

Er det dyrt at vedligeholde Kia Stinger?

Det er meget billigere at vedligeholde Kia Stinger end de fleste af dens konkurrenter. Det skyldes, at det vil koste dig omkring 500 dollars at vedligeholde denne bil på årsbasis. På den anden side koster de fleste mainstream-biler omkring 652 dollars at vedligeholde årligt. I 10 år skal du muligvis bruge omkring 6.281 dollars på at vedligeholde og reparere bilen.

Hvor længe holder Kia Stinger?

Kia Stinger kan holde helt op til 200.000 miles eller endnu mere. For at nå dette potentiale er det dog nødvendigt med ordentlig pleje og vedligeholdelse. Desuden skal vedligeholdelsen udføres til tiden. Derudover bør der praktiseres gode kørevaner for at sikre, at den holder længe.

  Kia Telluride Pålidelighed

Hvem fremstiller Kia Stinger-motoren?

Desværre designer Kia ikke de fleste af sine motorer. Tværtimod er det søsterselskabet Hyundai, der designer og fremstiller dem. Hyundai fremstiller Kia Stinger-motoren, som er en 2,0-liters Theta II-motor, en 2,5-liters Smartstream FR-motor og en 3,3-liters Lambda II-benzinmotor.

Har Kia Stinger motorproblemer?

Ja, Kia Stingers problem med brand i motorrummet er et stort motorproblem. Producenten siger, at fejl i ABS-enheden er hovedårsagen til branden. Ikke desto mindre registrerer Kia Stinger også andre motorproblemer som f.eks. en svigtende oliepumpe, tilstoppede motorkølere og overophedning af motoren. De fleste af disse motorproblemer registreres, efterhånden som bilen bliver ældre.

Bottom line

Kia Stinger er en af de bedste mellemklassebiler på markedet. Den er slank, luksuriøs, højtydende, rummelig, praktisk og overkommelig. Den har dog flere problemer, som brugerne bør kende til. Desuden er den ikke brændstoføkonomisk som de fleste af sine søskende.

For at sikre, at din Kia Stinger klarer over 200.000 miles, er korrekt og rettidig vedligeholdelse og reparation påkrævet. Alt i alt er dette en af de bedste sedans, da den tilbyder topklassefunktioner til en overkommelig pris. Kørekvaliteten er også fantastisk.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z