Hvad er luksusversionen af BMW?

Hvad er luksusversionen af BMW?

Alle ved, at BMW er et luksusmærke. De er kendt for deres slanke, men kraftfulde køretøjer. Hvad mange mennesker ikke ved er, at BMW også ejer Rolls-Royce og Mini. Det betyder, at hvis du er på markedet for et mere luksuriøst køretøj, og du elsker BMW, så er det sikkert at sige, at Rolls-Royce ville være dit bedste bud.

Rolls-Royce, BMW’s luksusmærke

Hvis du er på udkig efter en luksuriøs BMW og ikke efter et andet mærke, kan du holde dig til BMW 5-serie, 7-serie og X5 og X7 luksus-SUV-crossovers i luksusudgave. Mens Mercedes-Benz har en Maybach, Toyota har Lexus og Acura, har BMW ikke en mere luksuriøs version. De ejer et helt andet mærke med sit eget image og sin egen anerkendelse. En af de dyreste biler i verden – Rolls-Royce.

Både BMW og Rolls-Royce er luksusbiler. Men man kan betragte Rolls-Royce som den højest mulige ende af luksus.

BMW ejer Rolls-Royce, og derfor kan man roligt sige, at hvis du allerede ejer en BMW, og du nyder den, og Hvis du leder efter et mere luksuriøst køretøj, så bør du vælge et fra BMW-familien.

Rolls-Royce – Phantom

Den mest almindeligt købte Rolls-Royce, Phantom Drophead Coupe, er kendt for sin kraft og sit slanke design. Det er også mærkets mest berømte model, og i modsætning til andre mærker, hvor de billigere modeller er bestsellere, er det hos Rolls-Royce det modsatte tilfældet. Phantom er også den dyreste model.

Fyldt med gadgets, sæder i ægte læder, tv-skærme, urholdere, kølesystemer, varmesæder, der er mere komfortable end en high-end sofa, kopholdere, føles denne bil mere som en hyggelig fæstning end som et transportmiddel.

  Hvad er forskellen mellem BMW 750i og 750Li?

Uanset hvad er den stadig udstyret med en monstrøs næsten 7 liter stor motor, der kan køre dig overalt.

Motoren i Rolls-Royce Phantom
Phantom’s motor er en enorm 6,75 L V12 twin-turbo, og det gør det muligt for den at gå fra 0 til 60 miles i timen inden for 5,3 sekunder. Motoren giver dig også mulighed for en maksimal grænsehastighed på 250 km/t (155 mph), hvilket er utroligt hurtigt for en maskine af denne størrelse.

Phantom-motoren genererer 563 hestekræfter og et drejningsmoment på 664 lb-ft. Dette giver en utrolig køreoplevelse med dens kraft bag dig.

Transmission
Denne luksuriøse fæstning er udstyret med en 8-trins 8HP-automatgearkasse, som er mere end perfekt optimeret.

Prisen på Rolls-Royce Phantom
Prisen starter ved en forbløffende pris på 455.000 dollars. Men hvis du har pengene til at bruge på dig selv og ønsker et luksuriøst køretøj, der vil holde i årtier, så er det måske det værd! Denne bil har eksisteret siden 2003, så dens imponerende lang levetid er en af grundene til, at både millionærer og milliardærer køber den.

Dimensioner
Dimensionerne på Phantom er en samlet længde på 235 tommer (598 cm), en bredde på 79 tommer (202 cm) og en højde på 64 tommer (165 cm). Desuden har den en vægt på 2.560 kg (5.600 lbs), hvilket gør, at den har et meget solidt greb på vejen.

Rolls Royce MPG
Dens motor har en MPG på 12 i byen, hvilket er fantastisk for et køretøj af denne størrelse. Den når op på 20 miles per gallon på motorvejen, hvilket er bedre end den mindre Rolls-Royce Ghost-model.

  Hvilken er bedst - AMG eller M Power?

Interiør af Rolls-Royce Phantom
Rolls-Royce Phantom’s indre er meget luksuriøst, og hver eneste detalje er håndplukket med omhu. Det går endda så langt som til at have en urholder til dine yndlingsure! Sæderne er lavet af førsteklasses læder, som du vil have lyst til at synke ned i i timevis, hvilket vil få de lange køreture til at føles som

Rolls-Royce er en af de mest støjsvage biler i verden.
Det er også en af de mest lydløse biler i verden, med kun 49 dB ved tomgangshastighed! Rolls-Royces interiør er luksuriøst og stilfuldt med håndsyet læder, der får dig til at føle dig som kongelig.

Funktioner som massagesæder, justerbare sæder og endda en kølekonsol er blot nogle få af de bekvemmeligheder, der venter inde i denne storslåede luksusvogn.

Hvor produceres Rolls-Royce?
Rolls Royce fremstilles i England, og de har fabrikker over hele verden for at kunne følge med efterspørgslen (herunder Japan og USA).
Fabrikkerne producerer kun omkring 4.000 biler om året, hvilket gør den til en af de mest sjældne luksusbiler derude.

Endelig dom

Er en Rolls-Royce det i sidste ende værd? Det afhænger alt sammen af, hvad du vil have ud af din bil, og hvor mange penge du har at bruge. Hvis du vil have noget luksuriøst og prangende, så ja, så er en Rolls-Royce måske noget for dig. Men hvis du er på udkig efter noget mere praktisk og overkommeligt, så er BMW måske bedre egnet til dine behov.

  Hvad er BMW Premium-pakken?

FAQ

Er BMW’er luksusbiler eller sportsvogne?

BMW producerer luksus-crossover-coupéer og SUV’er, der leverer ren køreglæde. Det betyder, at du kan nyde komforten fra en luksusbil bag kraften fra en sportsvogn. Desuden kan BMW’s emblematiske udseende findes i alle deres modeller, uanset størrelse og form.

Hvilken er den dyreste BMW luksusmodel?

De dyreste BMW’er er samlerbiler, som BMW X5 Le Mans fra 2000, der er anslået til at koste over 1.000.000 dollars. Andre samlerbiler fra BMW omfatter BMW M8 Prototype E31, som også går et godt stykke over 1.000.000 dollars, og BMW 3.0 CSL Hommage concept – 1,5 millioner dollars. Bortset fra disse ligger den luksuriøse high-end BMW 2011 X6 G-Power S fra 2011 på omkring 800.000 dollars, efterfulgt af 2012 BMW M5 G-Power Hurricane RRs fra 2012.

Hvilken er den bedst sælgende BMW-model nogensinde?

Den bedst sælgende BMW er BMW 3-serien fra segmentet coupéer. Uanset produktionsåret topper 3-serie coupé’en hvert år salget af BMW-biler. Når vi taler om SUV’er, er BMW X3 og X5 de bedst sælgende modeller i 2020. Grunden til det er den tilgængelige pris sammenlignet med X7 og 7-serien og de innovative og komfortable luksusfunktioner, der følger med dem.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z