BMW VS Volkswagen pålidelighed – hvad er bedre?

BMW er populær for sine elegante, luksuriøse og højtydende biler. På den anden side er Volkswagen populær for sin fremragende byggekvalitet, pålidelighed og variation. Men hvilken bil er mere pålidelig og bedre end den anden?

Volkswagen bygger mere pålidelige biler end BMW. BMW er dog også steget i pålidelighedsranglisten og ligger over mærker som Mercedes-Benz og Audi. Uanset hvad har Volkswagen stadig en fordel, men forskellen er meget lille.

Ikke desto mindre er denne sammenligning ret uretfærdig, da BMW skaber luksus- og højtydende biler, mens Volkswagen fokuserer på prisbillige mainstream-biler. Så da BMW kommer med mere avancerede teknologiske funktioner, er det lettere at bryde ned sammenlignet med Volkswagen.

Når det drejer sig om, hvilken bil der er bedre, bliver emnet subjektivt. Nogle mennesker vil gå efter Volkswagen på grund af dens pålidelighed, nemme vedligeholdelse og reparation og den bredere pool af biler, som den tilbyder. På den anden side vil nogle personer foretrække BMW på grund af dens kvalitet og sofistikerede interiør, fremragende håndtering, komfort og enestående ydeevne.

Hvilken bil er bedre – BMW 3-serie eller Volkswagen Golf?

Udseende

Begge disse biler ser spektakulære ud, men BMW 3-serie ser lidt mere elegant ud end Volkswagen Golf. Denne bil har et elegant og aggressivt udseende, mens Volkswagen Golf har et afbalanceret ydre med en enkel styling.

BMW kommer også med et mere avanceret og rigere interiør end Golf’en. Da BMW 3-serie er en luksusbil, og Volkswagen er en mainstream-bil, er det normalt, at dens interiør er mere eksklusivt sammenlignet med VW’s interiør.

BMW er også længere end Volkswagen. For eksempel har BMW 330i en akselafstand på 112,2 tommer, en længde på 185,7 tommer, en bredde på 71,9 tommer og en højde på 56,8 tommer. På den anden side har VW Golf en akselafstand på 103,8 tommer, en længde på 167,6 tommer, en bredde på 70,8 tommer og en højde på 58,2 tommer.

  Er Porsche Cayenne det samme som VW Touareg?

Alt i alt er BMW’en længere, smukkere og med topklassefunktioner end Volkswagen Golf. Ikke desto mindre er Volkswagen Golf stadig en fremragende bil med et enkelt design og et rummeligt interiør.

Ydelser

Hvis fart og kraft er det, du er på udkig efter, så er BMW 3-serie stadig den bedre bil. BMW 330i er udstyret med en 2,0-liters motor, der yder op til 255 hk og 295 lb-punkts drejningsmoment. Volkswagen 1.4 TI Golf er derimod udstyret med en 1,4-liters motor, der yder op til 147 hk og 184 lb-ft. drejningsmoment.

Med hensyn til hurtighed og hastighed accelererer BMW 330i fra 0 til 60 på 3,4 sekunder, mens Volkswagen 1.4 TSI Golf accelererer på 8,8 sekunder. Desuden har BMW’en en topfart på 155 mph, mens VW Golf har en topfart på 127 mph.

Pålidelighed

Da begge disse biler er fra Tyskland, kan du forvente, at de er pålidelige. Ikke desto mindre er Volkswagen Golf mere pålidelig end BMW 3-serie. I modsætning til BMW 3-serie registrerer VW Golf færre problemer, hvilket betyder, at du vil bruge mindre tid og penge hos mekanikeren. BMW har dog forbedret sig meget, og den ligger øverst på pålidelighedslisten for tyske luksusbiler.

Pris

Som forventet er BMW 330i meget dyrere end Volkswagen 1.4 TSI Golf. Ja, begge disse biler kan være velbyggede med fremragende funktioner, men BMW 3-serie er på et andet niveau. Derfor er dens grundpris næsten dobbelt så høj som VW Golfens.

  Hvad er den mest pålidelige BMW-model?

Basismodellen for BMW 330i koster omkring 41.500 kroner, mens basismodellen for VW Golf koster omkring 23.200 kroner.

FAQ

Hvilken bil er hurtigere – Volkswagen eller BMW?

Med hensyn til hastighed er BMW hurtigere end Volkswagen. Ud over at være en luksusbil skaber BMW også nogle af de bedste sportsvogne. For eksempel er BMW 3-serie hurtigere end Volkswagen 1,4 TSI Golf. Det gælder både acceleration og topfart.

BMW 330i accelererer fra 0 til 60 på kun 3,4 sekunder, mens Volkswagen 1.4 TSI Golf tager 8,8 sekunder. Desuden har BMW 330i en topfart på 155 mph, mens Volkswagen 1.4 TSI Golf har 127 mph. Så BMW’en vil være på sidstnævnte på banen og på motorvejen.

Hvilken bil er billigere at vedligeholde mellem BMW og Volkswagen?

Volkswagen er billigere at vedligeholde. Først og fremmest er VW mere pålidelig end BMW. For det andet er BMW en premium-bil, mens Volkswagen er en mainstream-bil. Derfor er luksusbiler som sædvanlig dyrere at vedligeholde end almindelige biler.

Desuden er det dyrere at anskaffe BMW-dele end Volkswagen-dele. Desuden rapporterer BMW flere problemer end VW’er, hvilket betyder, at du vil bruge mere tid på værkstedet, hvilket vil øge omkostningerne til reparationer og vedligeholdelse.

Er Volkswagen en god dagligdags bil?

Ja, Volkswagen er en fremragende dagligdags bil. I modsætning til BMW, Mercedes, Porsche og Audi er Volkswagen brændstoføkonomiske og billigere at vedligeholde. Så de er fremragende biler til daglig brug. Volkswagen Golf har en EPA-rating på 29 mpg i byen og 39 mpg på motorvejen. På den anden side har BMW 3-serie en rating på 26 mpg i byen og 36 mpg på motorvejen.

  Har BMW'er blinklys?

Hvilken bil holder længere mellem Volkswagen og BMW?

Hvor længe din bil holder, afhænger af, hvor godt du vedligeholder den. Så hvis du vedligeholder din bil godt og udøver gode kørevaner, bør din bil holde over 200.000 miles. Når det kommer til Volkswagen og BMW, holder begge disse biler over 150.000 miles.

Så du kan forvente, at enten din BMW eller Volkswagen holder et sted mellem 100.000 og 200.000 miles. Samlet set er BMW lidt mere holdbare, da de fleste af dem kører over 150.000 miles, mens de fleste VW’er kører over 100.000 miles.

Hvilken bil tilbyder et større udvalg af køretøjer?

Volkswagen tilbyder de fleste bilmærker og modeller blandt alle de tyske bilmærker. Ja, BMW og Mercedes har et stort udvalg af biler at tilbyde, men de halter stadig bagefter Volkswagen med hensyn til udvalg. Volkswagen tilbyder biler i næsten alle kategorier, mens BMW mangler biler i nogle kategorier.

Resumé

Hvis du leder efter en pålidelig bil med et udvalg af forskellige bilmærker og modeller at vælge imellem, skal du vælge Volkswagen. Men hvis du ønsker enestående ydeevne, komfort, luksus og hastighed, er BMW det bedste valg. Du skal dog også betale mere for at få en BMW sammenlignet med at få en Volkswagen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z