Hvad er BMW Premium-pakken?

Hvad er BMW Premium-pakken?

BMW Premium-pakken er et populært valg blandt BMW-fans. Den giver dig eksklusive funktioner som komfortable sæder med indbygget massagefunktion, elektrisk bagklap og et elektrisk soltag. Premium-pakken er meget forskellig, afhængigt af hvilken model af BMW’en, der købes.

BMW Premium-pakken varierer mellem de forskellige BMW-modeller

Et godt eksempel på premium-pakken er premium-pakken i en BMW 328i eller 328d, der har komfortadgang, komfortsæder, LED-forlygter, månetag, lændestøtte og satellitradio med et gratis abonnement i et år.
Nogle BMW-modeller som f.eks. BMW 340i har BMW Premium-pakken som standardkøbsmulighed. Det afhænger også i høj grad af, i hvilken region du er bosat i øjeblikket, når du køber BMW’en. Forskellige regioner har tendens til at have forskellige pakker.

Almindelige premium-funktioner

De fleste nyere BMW-modeller, der har BMW Premium-pakken, har følgende funktioner:
● Automatiske førerspejle og passagerspejle
● Garageportåbner
● Kompas
● Elektrisk justerbare passager- og førersæder med lændestøtte og justering
● Månedtag
● BMW Assist-system med Bluetooth
● Dakota-læder
● Muligheder for hukommelse af førersæde

Sport-pakken

Som en sammenligning for BMW Premium-pakken bør vi se på listen over forskelle mellem BMW Premium-pakken og BMW Sport-pakken. Sportpakken bringer følgende fordele med sig:
● Forbedring af den alternative sportsophæng
● Shadowline trim
● Sportsrat
● En forhøjet grænse for topfart
● Forskellige 17” hjul med bedre præstationsdæk.
● 6-trins Steptronic-transmissionsgearkasse med 6 gear
Som du tydeligt kan se, fokuserer den ene pakke på komfort og luksus, og den anden på ren køreglæde og øget hastighedspræstation. Hvilken der passer bedst til dine behov, er helt op til dig. Husk på, at premiumpakken også har en sportskørselstilstand, som viser sig at være mere end nok for nogle bilister.
Sportspakker har altid en tendens til at have en stivere og sportstunet affjedring, hvilket giver gode resultater ved kørsel ved høje hastigheder, men kan være mere generende, når man kører gennem fartbump eller huller i byen.

  Er en BMW SUV en god bil?

BMW Premium Package på tværs af forskellige BMW-serier

Typiske BMW 3-serie Premium-pakketilføjelser og omkostninger

BMW’s bedst sælgende serie af bilmodeller er BMW 3-serie. Det, som BMW Premium-pakken tilføjer til disse biler, er opvarmede forsæder og bagsæder, et opvarmet rat, trafikopdateringer i realtid, GPS-navigation og opgraderinger fra 10,25″ infotainmentsystemet til hele 12,3 tommer. Desuden får du mulighed for at lege med et head-up display.
For 2021-biler koster premium-pakken omkring 3.500 USD ekstra, men den giver funktioner som en køreassistentpakke, vognbaneafvigelse, blindvinkelafdækning og praktiske funktioner som parkeringsassistance.
BMW’s pakke kommer med krav, for eksempel skal du, hvis du vil købe Executive-pakken til 4.500 dollars, allerede have dækket køreassistancepakken, som koster omkring 700 dollars.

BMW 5-serie Premium-pakkens funktioner

2021 BMW 5 Series Premium-pakken koster 2.700 dollars og omfatter lædersæder, firehjulstræk, opvarmede bagsæder og en head-up display. Desuden omfatter den Wi-Fi hotspot, elektrisk bagagerumsklap, fjernstart og trådløs opladning af enheder. Du får også en opgraderet version af Harman Kardon-stereoanlægget med 16 højttalere og gestikulationsbaseret infotainment.
Opgraderingen på næste niveau til BMW 5-serie er Executive-pakken, som koster 3.600 USD mere og indeholder alle de ovennævnte funktioner samt skyggede bagruder og keramiske betjeningselementer. Udover det kan du også få massagestole foran for 1.000 dollars.

BMW 7 Series Premium-pakkens funktioner og omkostninger

Sjovt nok giver denne fuldt ud smukt fremstillede luksusbil også mulighed for at opgradere til en premium-pakke, som om den ikke er premium nok i første omgang.
Premium-pakken i BMW 7-serie fås til modellerne 740i, 740i xDrive og 750i xDrive og omfatter en elektrisk solafskærmning bagtil samt afskærmning af de bageste sideruder. Den har også et head-up display og smukt Nappalæderinteriør.
Autobahn-pakken fås også til de samme modeller og omfatter et aktivt Comfort Drive-system, Road Preview og et integreret aktivt styresystem.
BMW 7-serie Premium-pakken bringer også massagesæder og lamineret glas med, der regulerer interiørets temperatur og også fungerer som lydisolering. Du får også glæde af duftende luft.

  Hvilken er bedst - AMG eller M Power?

Andre pakker

Hvis du vælger at udvide din BMW’s komfortable køreegenskaber til det næste niveau, kan du få Teknologipakken, som tilføjer kørehjælpemidler.
Hvis du beslutter dig for at øge dine passagerers tilfredshed, kan du række ud efter Rear Seat Comfort Pack, som opgraderer bilens bagsæder til førsteklasses. Den tilføjer sædevarme samt store 10-tommers skærme på bagsiden af begge forsæder. Ikke nok med det, men du får også en Blu-ray-afspiller og et tv i bilen.

Flere spørgsmål om BMW-pakker

Er BMW Premium-pakken det værd?

Afhængigt af hvilken model og region du befinder dig i, giver BMW Premium-pakken forskellige fordele til din bil. Den er mere værdifuld for nogle modeller som BMW 3-serie, da den tilføjer en masse funktioner, og mindre værdi for pengene på andre modeller som BMW 7-serie, som allerede har en masse luksus og funktioner.

Hvad indeholder BMW’s teknologipakker?

Alle BMW-pakker er forskellige for de forskellige BMW-modeller, men generelt set omfatter BMW-teknologipakken trådløs opladning, LCD-skærmtast, en 12,3″ infotainmentskærm med gestestyring, et head-up display og en parkeringsassistent, der kan parkere din bil automatisk på enhver mulig plads ved at skifte gear, bremse og bevæge sig selv.

Hvad er BMW executive-pakken?

BMW executive-pakken er ikke tilgængelig for alle biler og kræver, at du allerede i forvejen har visse pakker som f.eks. BMW Premium-pakken. Det er en opgradering af din bil, der er specielt designet til erhvervsledere og ledere. Den indeholder ekstra funktioner som fjernstart af motoren, opvarmede og afkølede kopholdere, skyggede bagruder, soft-close-døre, adaptive LED-forlygter og mange andre.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z