Ford Fiesta Ecoboost – Almindelige problemer & fejl

Ford Fiesta Ecoboost - Almindelige problemer & fejl

Ford Fiesta Ecoboost kan være en sjov bil at køre, og den har en exceptionel pålidelighed og effektivitet, men den har også flere ting at bekymre sig om. For eksempel er bilen kompakt, og større personer kan have problemer med at passe komfortabelt ind i den. Men hvad er de almindelige problemer med Ford Fiesta Ecoboost?

De almindelige problemer med Ford Fiesta Ecoboost er motoroverophedning, tab af motorkraft, problemer med lavt brændstoftryk, defekte kølerør, fejl i dørlåsen, ventilskader, koblingsproblemer og transmissionsproblemer. Bemærk, at de fleste af disse problemer nemt kan håndteres, men nogle koster en del.

Hvad er de almindelige problemer med Ford Fiesta Ecoboost?

Overophedning af motoren

Dette problem opleves normalt i Ford Fiesta Ecoboost-modeller med 1,6-liters motoren. Det tvang Ford til at tilbagekalde over 230.000 biler fra 2013 til 2015. Og som følge heraf endte Ford med at trække 1,6-litersmotoren tilbage og indføre 1,5-litersmotoren.

Nogle af de ting, der får motoren til at overophede, er olie- og kølevæskelækager. Dette er et meget alvorligt problem, da det fik nogle Ford-modeller til at bryde i brand. Hvis din bilmotor overopheder, skal du få repareret kølevæsken for at undgå, at din bil bryder i brand i tilfælde af en lækage.

Tab af motorkraft

Dette problem er almindeligt i 2.0 Ecoboost-motoren. Det skyldes, at udstødningsmanifolden revner, eller at kontrolventilen svigter. Ud over at motoren mister kraft, får det også motorens kontrollampe til at lyse. Den bedste løsning er at udskifte det dårlige udstødningsmanifold og kontrolventilen med nye dele.

Ventilskader

Ventilskader er almindelige i Ford Fiesta 1.0 Ecoboost-modellen. Denne skade er normalt forårsaget af ophobning af kulstof. Så når indsugningsventilerne er tilstoppede, vil de ikke kun blive beskadiget, men motoren vil heller ikke yde optimalt. Udskift de dårlige ventiler for at løse problemet.

  Ford Super Duty Pålidelighed

Problemer med lavt brændstoftryk

Et andet almindeligt problem med Ford Ecoboost-motorer er ophobning af kulstof, som gør, at brændstoffilteret tilstoppes. På grund af dette opstår problemet med lavt brændstoftryk, hvilket hæmmer bilens ydeevne. Løsningen er at rense brændstofpumpen eller udskifte den.

Bemærk, at dette problem også er almindeligt i Ford Fiesta 2.0 Ecoboost-motoren. Så hvis du planlægger at købe en brugt Ford Fiesta med denne motor, er dette et problem, som du skal forvente at få at gøre med.

Defekte kølerør

Hvis du kører i en Ford Fiesta Ecoboost-model, der er fremstillet mellem 2009 og 2013, er der stor sandsynlighed for, at din bil er udstyret med kølerør af dårlig kvalitet. De tidlige Ecoboost-modeller var udstyret med nylonkølemiddelrør, som var holdbare. Oven i kølerørene svigtede de ved høje temperaturer.

For at løse dette problem skal du udskifte nylonkølevæskerørene med mere holdbare og stærke kølevæskerør. Du behøver ikke at vente på, at kølevæskerørene svigter, for at løse dette problem, hvis du kører en tidlig Ecoboost-model.

Problemer med transmissionen

Transmissionsproblemer er meget alvorlige, fordi de kan have stor indflydelse på, hvordan bilen fungerer. Brugere af 2011 Ford Fiesta Ecoboost har klaget mest over transmissionsproblemer. Nogle af de hyppigt rapporterede transmissionsproblemer var forsinket indkobling, bilens standsning og slippende transmission.

Udskiftning af et transmissionssystem er ret dyrt, og derfor er det afgørende at sikre korrekt pleje og vedligeholdelse af transmissionen for at undgå dyre reparationer.

Fejl i dørlåsen

Hvis dørlåsen på din Ford Fiesta Ecoboost svigter, lukker dørene ikke korrekt, og de slynger sig op under kørslen. Dette problem er udbredt i 2011 og 2015 Ford Fiesta Ecoboost-modelårene. Det er derfor vigtigt at løse dette problem for at undgå at sætte dit og passagerernes liv på spil. Udskift dørhåndtagssystemet for at løse dette problem.

  Volvo V90 - Almindelige problemer & fejl

Koblingsproblemer

Dette er et andet almindeligt problem, som Ford Fiesta Ecoboost-ejere vil opleve. Koblingsproblemer på dette mærke skyldes, at cylinderstangen bliver løsnet fra koblingspedalen. For at løse dette problem skal du udskifte cylinderstangen eller tilslutte den efter behov.

FAQ

Er Ford Fiesta Ecoboost pålidelig?

Ja, Ford Fiesta Ecoboost er blandt de mest pålidelige Ford-modeller. Denne bil registrerer færre klager end de fleste af sine konkurrenter. Den er også billigere at reparere, og dens reservedele er også overkommelige. Hvis den er korrekt vedligeholdt, kan du begynde at opleve alvorlige problemer efter at have tilbagelagt 150.000 miles.

Hvad er den mest pålidelige Ford Fiesta Ecoboost?

Titlen for det mest pålidelige Ford Fiesta Ecoboost-modelår går til 2017 Fiesta. Denne bil har registreret mindre end 5 klager. Den er tæt fulgt af Ford Fiesta modelår 2016. Så hvis du ønsker at købe en brugt Ford Fiesta Ecoboost-model af høj kvalitet, skal du vælge mellem et af disse modelår.

Hvilken Ford Fiesta Ecoboost modelår bør jeg undgå?

Hvis det er muligt, skal du holde dig fra 2011 og 2013 Ford Fiesta Ecoboost-modelårene. Disse to modeller registrerer flest problemer, idet 2011-modellen registrerer over 170 klager og 2013-modellen over 200 klager. Nogle af de hyppige problemer, som brugerne har haft, er overophedning af motoren og problemer med transmissionen.

Er Ford Fiesta Ecoboost dyr at vedligeholde?

Nej, de fleste Ford Ecoboost-modeller er billige at vedligeholde. Det skyldes, at de ikke kommer med en masse problemer som de fleste af deres konkurrenter. Derudover er deres reservedele billigere, hvilket gør de samlede omkostninger til vedligeholdelse lave. Ford Fiesta 1.6 Ecoboost-modellen er dog ret dyrere at vedligeholde, da den registrerer flere problemer end andre modeller.

  Volkswagen T-Roc - Almindelige problemer & fejl

Hvad er det høje kilometertal for Ford Fiesta Ecoboost?

Den høje kilometertal for Ford Fiesta Ecoboost er omkring 150.000. Dette skyldes, at de fleste Ford Fiesta’er kan køre over 100.000 miles uden at have alvorlige problemer. Men efter at have nået 150.000 miles, begynder bilen at udvikle alvorlige problemer, som vil koste dig tusindvis af dollars at løse.

Konklusion

På trods af at Ford Fiesta Ecoboost har flere problemer, som brugerne bør kende til, er den stadig en dejlig, kraftfuld og pålidelig bil. Den er også komfortabel, effektiv, smidig og raffineret. Alt i alt giver den god værdi for pengene, da den også er billigere at vedligeholde og sjov at køre.

Med den rette pleje og vedligeholdelse kan Ford Fiesta Ecoboost holde over 200.000 miles. Bortset fra det har den en fremragende gensalgsværdi, hvilket er afgørende, hvis du har til hensigt at sælge bilen i fremtiden.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z