Biler svarende til BMW X7

BMW X7

BMW X7 er den største BMW SUV. Denne model leveres med en tredje række og har tre udstyrsniveauer at vælge imellem: xDrive40i, M60i og Alpina XB7. Men hvilke biler ligner BMW X7?

Biler, der ligner BMW X7, er Mercedes-Benz GLS-klassen, Jeep Grand Wagoneer, Land Rover Range Rover, Lincoln Navigator, Cadillac Escalade og GMC Yukon. De fleste af disse biler har tredje række og kraftige motorer ligesom BMW X7. De er også luksuriøse med en heftig pris.

Hvilke biler ligner BMW X7?

1. Mercedes-Benz GLS-Klasse

Mercedes-Benz GLS-Klassen sætter standarden for luksus-SUV’er i fuld størrelse. Den har alle de luksuriøse og avancerede funktioner, som en person kan ønske sig i en luksuriøs SUV. Oven i købet har den et flot ydre og et luksuriøst og komfortabelt interiør med den nyeste teknologi.

Denne luksus-SUV tilbyder to udstyrsniveauer; GLS 450 4Matic med en 3,0-liters inline-6-motor og GLS 580 4Matic med en 4,0-liters twin-turbo V8-motor. Basismodellen koster omkring 80.250 dollars, hvilket er lidt dyrere end basismodellen for BMW X7 til 78.845 dollars.

Nogle af de funktioner, som BMW X7 og GLS-Klassen deler, er et luksuriøst interiør, sæder på tredje række, en raffineret kørsel og sikkerhedsfunktioner i topklasse.

2. Land Rover Range Rover

Hvis du er vild med BMW X7, men ønsker en bil, der leverer mere overdådighed, stil, elegance og off-road-egenskaber, er Land Rover Range Rover det bedre valg. Med en startpris på omkring 105.975 dollars er denne bil en sand definition på luksus. Bilen er stilfuld, sofistikeret og kraftfuld.

Den har en af de bedste kabiner i sin klasse. Kun Mercedes-Benz GLS-Klassen kan konkurrere tæt med den. Desuden har den flere drivlinemuligheder med et hybridsystem inkluderet for at tilbyde rigelig kraft. Ligesom BMW X7 tilbyder denne bil en tredje række, den er luksuriøs, rummelig og meget avanceret.

  BMW E60 - Alt, hvad du behøver at vide

3. Cadillac Escalade

Mens amerikanske bilmærker ikke i vid udstrækning anses for at være de mest luksuriøse, forsøger Cadillac hårdt at konkurrere med tyske og andre europæiske luksusbilmærker. Cadillac Escalade kan konkurrere favorabelt med BMW X7, da den er stor, luksuriøs, sikker og rummelig.

Grundprisen for Cadillac Escalade går for 81.590 dollars, hvilket er lidt højere end BMW X7. Ikke desto mindre præsterer X7 bedre og er mere raffineret og luksuriøs end Cadillac Escalade. Uanset hvad er Cadillac Escalade stadig en dejlig bil med mere plads og trækkapacitet.

4. Jeep Grand Wagoneer

Jeep Grand Wagoneer er måske ikke lige så luksuriøs eller kraftfuld som BMW X7 eller Mercedes-Benz GLS-Klasse, men den har flere funktioner til BMW X7. Denne full-size SUV er rummelig med en tredje række, har masser af teknologi, og den er luksuriøs. Overraskende nok er den langt billigere end BMW X7, da den går for omkring 61.000 dollars.
I modsætning til BMW X7 er den fantastisk til offroading, og den har en større trækkapacitet på 10.000 pund. Derudover er den billigere at vedligeholde end førstnævnte.

5. Lincoln Navigator

En anden kraftfuld og luksuriøs fuld størrelse luksus amerikansk SUV i lighed med BMW X7 er Lincoln Navigator. Med en startpris på 78.965 dollars tilbyder denne bil mere end blot størrelse og en enestående trækkapacitet på 8.700 pund. SUV’en er velbygget med en twin-turbo V-6-motor. Den kommer også med en enorm kabine og stor opbevaringsplads.

Nogle af de funktioner, der gør BMW X7 og Lincoln Navigator ens, er en rummelig kabine, et fremragende udvendigt design, fremragende ydeevne og luksuriøse funktioner.

  Bilforsikring til BMW i4: Find billig forsikring

6. GMC Yukon

GMC Yukon er ikke lige så luksuriøs eller kraftfuld som BMW X7. Den er dog rummelig og kommer med en tredje række. Så hvis du leder efter en luksuriøs og større SUV med lignende funktioner som BMW X7, vil GMC Yukon være et godt valg.

Denne bil kører på enten en 5,3-liters eller 6,2-liters V-8-motor. Desuden har den fem trims at vælge imellem, hvilket giver brugerne en bred pulje af valgmuligheder. Basistrimmen, SLE, går for 57.795 dollars, hvilket er virkelig overkommeligt sammenlignet med andre biler på denne liste.

FAQ

#### Er BMW X7 værd at købe?
Det afhænger af, hvad du er på udkig efter. BMW X7 er en fin luksus-SUV i fuld størrelse til en stor familie. Den er rummelig, praktisk, avanceret og med en velafbalanceret ydeevne. Til gengæld er den meget dyr at vedligeholde og bruger meget brændstof. Så hvis du er på et budget, er dette ikke bilen for dig.

Hvor mange kilometer begynder BMW X7 at få problemer?

Det afhænger af, hvor godt du vedligeholder din bil. Ikke desto mindre vil X7 som de fleste BMW’er begynde at udvikle mindre problemer allerede fra 40.000 miles. Tændrørene og tændspolerne er de første dele, der svigter på BMW’en. Med den rette pleje og vedligeholdelse kan sådanne problemer dog undgås på forhånd.

Hvad er de største problemer med BMW X7?

Da BMW X7 er meget avanceret med mange avancerede teknologiske funktioner, er det let for ting at gå galt. Derfor er det værd at kende nogle af de almindelige problemer. Almindelige problemer med BMW X7 er utæt oliepåfyldningspakning, en defekt hydraulisk enhed i bremsesystemet, fejl på brændstofpumpen, fejl på de elektriske vinduer og korrosion af legeringen.

  BMW X5 - Alt, hvad du behøver at vide

Hvor meget koster det at vedligeholde en BMW X7?

Årligt kan det koste dig mellem 1.200 og 2.100 dollars at vedligeholde BMW X7. Og efter 10 års ejerskab skal du muligvis bruge mindst 18.000 USD på at reparere og vedligeholde denne bil. Dette er langt over de gennemsnitlige omkostninger til vedligeholdelse af en full-size luksus-SUV, som ligger på omkring 15.500 dollars i 10 år spunset.

Konklusion

Hvis du er på markedet for en luksuriøs familie-SUV, er BMW X7 en god bil at have. Ikke desto mindre, hvis du ikke finder den imponerende, kan du vælge mellem y andre biler, som vi har fremhævet ovenfor. Alle de ovenstående biler er rummelige, kraftfulde, luksuriøse og meget praktiske. De har også en fremragende trækkraft, hvilket gør dem til udendørs bæster.

Alt i alt er BMW X7 blandt de bedste full-size luksus-SUV’er med meget avancerede funktioner, et komfortabelt interiør og sofistikeret teknologi. Ikke desto mindre er Mercedes-Benz GLS stadig mere luksuriøs og sofistikeret, mens Land Rover Range Rover klarer sig bedre i terrænet.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z