Biler der ligner BMW X2

BMW X2

BMW X2 er en subkompakt luksus crossover SUV fremstillet af BMW. Den er baseret på den samme platform som BMW X1, men den er mere sportslig og mindre praktisk end X1. Når det er sagt, hvilke biler ligner så BMW X2?

Nogle af de subkompakte luksus crossover SUV’er, der ligner BMW X1, er Mercedes-Benz GLA, Audi Q3, Volvo XC40, Range Rover Evoque og Mini Countryman samt Jeep Cherokee. De fleste af disse biler ligger i samme prisklasse som BMW X2 og har samme egenskaber.

Hvilke biler ligner BMW X2?

1. Mercedes-Benz GLA-klasse

BMW og Mercedes har været rivaler i en meget lang periode. Derfor har de mange lignende modeller, og brugerne har altid svært ved at vælge fra den ene model til den anden. Et godt eksempel er en lighed mellem Mercedes-Benz GLA-klassen og BMW X2.

Nogle af de funktioner, som disse to biler deler, er den samme motorstørrelse (2,0-liters inline-4-motor), plads til fem passagerer og sofistikeret teknologi. Til gengæld er GLA-klassen mere rummelig og avanceret, mens BMW X2 tilbyder bedre håndtering og en exceptionel kørsel.

Desuden er BMW X2 billigere end Mercedes-Benz GLA-klassen. Grundprisen for Mercedes-Benz GLA-klassen ligger på omkring 38.000 kroner, mens den for BMW X2 ligger på omkring 37.500 kroner.

2. Audi Q3

Audi konkurrerer også tæt med BMW og Mercedes. Audi Q3 minder meget om BMW X2 subkompakt SUV’en. Disse biler kommer med en 2,0-liters inline-4-motor og kan rumme op til fem passagerer. Ikke desto mindre er BMW X2 noget kraftigere end Audi Q3, da basismodellen yder 184 hk, mens basismodellen af X2 yder 228 hk.

  Nye dæk & hjulskifte BMW 135i pris

Når det kommer til prisen, går begge biler til næsten samme pris, som er 37.500 dollars. Der kan dog være en lille forskel, alt efter hvor du køber din bil.

3. Volvo XC40

En anden bil, der giver BMW X2 kamp til stregen, er Volvo XC40. Ligesom BMW X2 kommer Volvo XC40 også med et stilfuldt ydre, der er meget tiltalende for beskuere. Derudover har den en 2,0-liters inline-4-motor med en kapacitet på 2,0 liter. Motoren er dog ikke lige så kraftig som BMW X2.

Desuden har XC40 plads til op til fem passagerer, ligesom BMW X2. I modsætning til X2 er Volvo XC40 mere rummelig og mere sikker. På den anden side er X2 mere sofistikeret med bedre håndtering. Og selv om disse biler ligger i samme prisklasse, er Volvo XC40 lidt dyrere med en grundpris på 45.000 dollars.

4. Mini Countryman

Mini Cooper Countryman og BMW X1 er de nærmeste konkurrenter til BMW X2. Det skyldes, at de alle er baseret på den samme platform. Derudover har de en 2,0-liters inline-4-motor og flere lignende funktioner. Mini Cooper og X1 har dog et mere rummeligt interiør end BMW X2.

Så hvis du er på udkig efter en bil, der ligner BMW X2, men med et mere praktisk og rummeligt interiør, er Mini Cooper Countryman det bedste valg. Den er også billigere med en startpris på 30.000 dollars.

  BMW X3 - Almindelige problemer & fejl

5. Jeep Cherokee

En anden lignende bil til BMW X2 er Jeep Cherokee. Mens hans bil ser større og mere kraftfuld ud end X2, deler de flere funktioner. For eksempel kommer basismodellen af Jeep Cherokee med en 2,0-liters inline-4-motor, som også findes i BMW X2. Ikke desto mindre har Jeep en kraftigere motor, der yder op til 270 hk.

Prismæssigt er Jeep Cherokee lidt billigere med en grundpris på omkring 33.000 kroner. Den er også større og mere rummelig end BMW X2. Ikke desto mindre tilbyder BMW X2 bedre håndtering og ydeevne. Men Jeep Cherokee har en bedre trækkraft.

6. Range Rover Evoque

Hvis du vil have en lignende bil som BMW X2, men med mere avancerede funktioner og komfort, så er Range Rover Evoque det helt rigtige valg. På trods af at denne bil har en 2,0-liters inline-4-motor, er den stærkere med mere avancerede funktioner end BMW X2. Det er en af de bedste subkompakte luksus-SUV’er på markedet til bugsering og off-road-aktiviteter.

Grundprisen for Range Rover Evoque ligger på omkring 46.000 dollars, hvilket betyder, at den er dyrere end BMW X2.

FAQ

#### Er BMW X2 pålidelig?
Hvis man sammenligner med andre subkompakte BMW-modeller, er BMW X2 en meget pålidelig bil. Men når den sammenlignes med andre rivaler på markedet, er denne bil ikke så pålidelig. Alt i alt kan en korrekt vedligeholdelse få denne bil til at holde længere.

  Serviceeftersyn BMW e46 til bedste pris

Hvad er de største problemer med BMW X2?

BMW X2 har måske et stilfuldt ydre og et hyggeligt interiør, men denne bil står også over for flere problemer i løbet af sin levetid. Nogle af de almindelige problemer, som BMW X2-brugere kan forvente at stå over for, er en utæt oliepakning, defekt kølevæskesystem, elektroniske problemer, problemer med kortslutning af højspændingsbatteriet og softwarefejl med krumtapakselsensoren.

Er det dyrt at vedligeholde BMW X2?

Ja, det er meget dyrt at vedligeholde en BMW-model sammenlignet med de fleste luksusbiler. Mercedes-Benz og Audi er relativt billigere at vedligeholde end BMW’er. I gennemsnit skal du bruge mindst 17.602 kr. for de første 10 års vedligeholdelse. Denne

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z