Biler der minder om Jeep Compass

Jeep Compass

Jeep Compass er en smuk og robust bygget kompakt crossover-SUV. Desuden leveres Jeep Compass som standard med en 2,4-liters motor, der leverer op til 180 hk og 175 lb-ft drejningsmoment. Men hvilke biler ligner Jeep Compass?

Biler, der ligner Jeep Compass, er Jeep Patriot, Mazda CX-5, Hyundai Tucson, Toyota RAV 4, Nissan Rogue, Honda CR-V, Mercedes-Benz GLA og Volkswagen Taos. Nogle af disse biler klarer sig bedre end Jeep Compass, mens andre er mere brændstoføkonomiske, komfortable, luksuriøse og mere avancerede end den førstnævnte.

Hvilke biler ligner Jeep Compass?

Jeep Patriot

Jeep Patriot ligner Jeep Compass på mange måder. Først og fremmest kan begge biler trække op til 1.000 pund. Derudover har de den samme brændstoføkonomiske vurdering på 22 mpg kombineret. Jeep Compass er dog lidt større end Jeep Patriot.

Med hensyn til ydeevne har Jeep Compass en lille fordel. Det skyldes, at den er udstyret med en 2,4-liters inline-4-motor, der yder op til 180 hk, mens Jeep Patriot kommer med en 2,4-liters inline-4-motor, der yder op til 172 hk.

Mazda CX-5

Mazda CX-5 er en af de mest effektive kompakte SUV’er på markedet. Mens Jeep Compass er kompakt, er den ikke særlig effektiv. Ikke desto mindre har begge biler plads til op til fem passagerer og har stilfulde kabiner. Ikke desto mindre er Mazda CX-5 bedst egnet til folk, der er på udkig efter en sporty kørsel med masser af standardfunktioner.

På den anden side er Jeep Compass perfekt til folk, der ønsker en kompakt SUV med gode off-road-egenskaber. Derudover er Mazda CX-5 ikke kun billigere, men også mere pålidelig end Jeep Compass.

  Er Jeep Renegade en god bil?

Volkswagen Taos

Volkswagen Taos og Jeep Compass kommer med et lignende design. Ud over designet har de også plads til op til fem passagerer og næsten samme lastrum. Jeep Compass kommer med et samlet lastrum på 59,8 kubikfod, mens Volkswagen Taos kommer med et samlet lastrum på 60,2 kubikfod.

Mens begge biler er velbyggede med high-end funktioner, yder Jeep Compass langt bedre, og den er mere kraftfuld end Volkswagen Taos. Takket være dens 2,4-liters inline-4-motor, der yder op til 177 hk, sammenlignet med Volkswagen Taos med en 1,5-liters turbo inline-4-motor, der yder op til 158 hk.

Hyundai Tucson

En anden kompakt SUV, der er et godt alternativ til Jeep Compass, er Hyundai Tucson. Denne bil har plads til op til fem passagerer, og den kommer med et futuristisk design. Desuden leveres Hyundai Tucson med en 2,5-liters inline-4-motor, der leverer 187 hk som standard. Desuden har brugeren mulighed for at vælge enten et for- eller firehjulstræk.

Jeep Compass er måske bedre i terrænet, men Hyundai Tucson er bedre på vejene. Desuden er den mere effektiv, komfortabel og avanceret end Jeep Compass.

Nissan Rogue

Nissan Rogue er en lille SUV med forhjulstræk. Den er udstyret med en 1,5-liters inline-4-motor, der yder op til 201 hk og et drejningsmoment på 225 lb-ft. Ligesom Jeep Compass kan Nissan Rogue transportere op til fem passagerer. Ikke desto mindre tilbyder den mere lastrum, og den er mere brændstoføkonomisk end Jeep Compass.

Ikke desto mindre klarer Jeep Compass sig langt bedre i terrænet, da den som standard har firehjulstræk. Tværtimod kommer Nissan Rogue med masser af standardsikkerhedsfunktioner og er lettere at håndtere end Jeep Compass.

  Hvilken Jeep er bedst til korte personer?

Honda CR-V

Honda CR-V er et andet fremragende alternativ til Jeep Compass. Ligesom Jeep Compass er denne bil også kompakt og har plads til op til fem personer. Den leveres også med et firehjulstræk, hvilket gør den ideel til kørsel i ujævnt terræn.

Selv om Honda CR-V præsterer lidt bedre end Jeep Compass, er de tæt beslægtede, da den har en 1,5-liters inline-4-motor i bunden, der yder op til 190 hk og 179 lb-ft drejningsmoment.

Toyota RAV 4

Hvis du synes, at Jeep Compass er dyrere, mindre effektiv og mindre pålidelig, vil Toyota RAV 4 være en god erstatning. Toyota RAV4 har samme pladskapacitet som Jeep Compass, men er langt mere effektiv og pålidelig end førstnævnte.

Toyota RAV 4 kommer med en kombineret EPA-rating på 28 mpg, hvilket er bedre end 25 mpg for Jeep Compass.

Mercedes-Benz GLA

Mens de fleste biler på denne liste er mere effektive og overkommelige end Jeep Compass, er der nogle få, der tilbyder mere avancerede og luksuriøse funktioner. Mercedes-Benz GLA er dog det bedste valg for en person, der ønsker at opgradere til en mere luksuriøs og avanceret kompakt SUV.

Mercedes-Benz GLA leveres med en kraftigere 2,0-liters inline-4-motor, der yder op til 221 hk og 258 lb-ft drejningsmoment. Derudover har den mere avancerede standardudstyr end resten af bilerne på denne liste, Jeep Compass inkluderet.

FAQ

Er Jeep Compass pålidelig?

Jeep Compass er måske ikke den mest pålidelige kompakte SUV på markedet, men den anses for at være pålidelig. J.D. Power giver f.eks. en forventet pålidelighedsscore på 81 ud af 100. Dette er en indikation på, at Jeep Compass er en betydeligt pålidelig bil.

  Er Jeep Grand Cherokee en god bil?

Hvor længe holder Jeep Compass?

Jeep Compass er robust lavet til at holde. Derfor bør Jeep Compass med den rette vedligeholdelse og pleje holde i mere end 200.000 miles eller 12 år. Men for at dette kan ske, skal du overholde producentens anbefalede planlagte vedligeholdelsesservice.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Compass?

Inden du investerer i Jeep Compass, er det vigtigt at kende nogle af de almindelige problemer, som du kan støde på undervejs. Almindelige problemer med Jeep Compass omfatter motorsvigt, problemer med affjedring, bremseproblemer, vandlækage, manglende start og defekte hjullejer.

Er Jeep Compass dyr at vedligeholde?

Jeep Compass er ret dyr at vedligeholde. Det anslås, at brugeren skal bruge omkring 10.031 dollars i de første 10 år af ejerskabet. Dette er mere end branchegennemsnittet for kompakte SUV’er med omkring 898 USD. Derfor skal interesserede købere være klar til at bruge lidt mere på reparationer og vedligeholdelse af Jeep Compass.

Bottom line

Jeep Compass er en vidunderlig kompakt SUV til off-roadere, men den har stor konkurrence, når det gælder andre funktioner. Mercedes-Benz GLA tilbyder f.eks. mere avancerede funktioner end Jeep Compass, mens Toyota RAV 4 og Honda CR-V er mere pålidelige. Desuden er de fleste af bilerne herpå langt billigere end Jeep Compass.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z