Biler, der minder om BMW i8

Er BMW i8 en god bil?

BMW i8 er en af de mest populære biler i 2010’erne. BMW i8 blev fremstillet mellem 2014 og 2020 og er en plug-in hybridsportsvogn med et slankt design, fremragende brændstofeffektivitet og et luksuriøst interiør. Men hvilke biler ligner BMW i8?

Biler, der ligner BMW i8, er Acura NSX, Audi R8, Chevrolet Corvette, Lexus LC, Mercedes-Benz AMG GT og BMW 8-serie. De biler, vi har nævnt, deler nogle funktioner med BMW i8. Det kan være kraft, ydeevne, design eller endda prisen.

Hvilke biler ligner BMW i8?

Acura NSX

Acura NSX er blandt de mest stilfulde sportsvogne på markedet. Dens design minder næsten om BMW i8’s. De sælges også til næsten samme pris, da Acura NSX går for 159.495 dollars, mens BMW i8 går for 148.495 dollars. Så NSX er lidt dyrere end i8.

Prisen på Acura NSX er dog berettiget, da den ser mere sportslig ud med en enestående ydeevne og en smart hybrid-drivlinje. NSX kommer med en 3,5-liters V-6-motor med en elmotor, der sammen arbejder sammen om at producere maksimalt 573 hk. Desuden er Acura NSX også hurtigere end BMW i8, da den kan accelerere fra 0 til 60 mph på 3,1 sekunder, mens i8’eren tager 4,4 sekunder.

Chevrolet Corvette

En anden dejlig og kraftfuld bil, der minder om BMW i8, er Chevrolet Corvette. Ud over det flotte udseende yder Chevrolet Corvette også en fremragende præstation, da den er udstyret med en 6,2-liters V8-motor med stødstænger med 6,2 liter. Desuden yder den maksimalt 495 hk og 470 lb-ft drejningsmoment.

  Fejlsøgning og diagnosticering BMW e9 pris

Chevrolet Corvette kan accelerere fra 0 til 60 mph på blot 2,8 sekunder, og den har en topfart på 190 mph. Den er også brændstofeffektiv, da den har en EPA-rating på 16 mpg i byen, 16 mpg på motorvejen og en kombineret 19 mpg.

Nogle af de egenskaber, som Acura NSX og Chevrolet Corvette har til fælles, er design, ydeevne og pris.

Mercedes-Benz AMG GT

Mercedes-Benz AMG GT er den sande definition af en luksussportsvogn. Ud over sit adrætte og sportslige udseende ser denne bil stilfuld ud med high-end funktioner og finish. Den er også kraftfuld, da den kører på en 4,0-liters V8-motor med baghjulstræk som standard. Motoren yder op til 469 hk og 465 lb-ft drejningsmoment.

Mens BMW i8 og Mercedes-Benz AMG GT har et sporty design og kraftige motorer, er Mercedes-Benz AMG GT en tosædet bil, mens BMW i8 er en firesædet bil. Prisen for Mercedes-Benz AMG GT i basisversionen er 116.895 dollars, hvilket er billigere end BMW i8. Desuden er i8’eren mere effektiv end AMG GT’eren.

Audi R8

En anden smuk og kraftfuld sportsvogn, der ligner BMW i8, er Audi R8. Audi R8 er en af de bedst sælgende sportsvogne i den seneste tid. Denne bil er stilfuld, kraftfuld og luksuriøs. Ligesom Mercedes-Benz AMG GT leveres denne bil med to sæder.

Audi R8 er udstyret med en 5,2-liters V-10-motor, der yder 562 hk og 406 lb-ft drejningsmoment. Den er også udstyret med et firehjulstræk med en 7-trins automatgearkasse. Sammenlignet med BMW i8 er R8 mindre effektiv, da den har en kombineret EPA-rating på 16 mpg. Og den oprindelige pris for denne bil er omkring 185.050 dollars.

  BMW vs. Infiniti pålidelighed - hvilken er bedst?

Lexus LC

Hvis du er på udkig efter en mere pålidelig sportsvogn med lignende funktioner som BMW i8, vil du elske Lexus LC. Denne bil er veldesignet med et luksuriøst udseende. Interiøret er også fortryllende, selv om det ikke er lige så luksuriøst som BMW i8 eller Mercedes-Benz AMG GT.

Med en startpris på 98.535 dollars klarer Lexus LC sig betydeligt godt, men ikke bedre end i8. Den er dog mere brændstoføkonomisk end i8, selv om BMW i8 leveres med et plug-in-hybridsystem, der øger dens kraft. Lexus LC har en kombineret EPA-rating på 30 mpg, mens BMW i8 har 27 mpg.

BMW 8-serie

BMW i8 imponerede ikke mange mennesker, men BMW 8-serien står til at rette op på dette. Denne bil fås som cabriolet og coupé. Den er også smukt designet med førsteklasses funktioner og teknologi. Interiøret er velbygget med high-end materialer.

Basis BMW 8-serie leveres med en twin-turbo inline-6-motor, der yder 335 hk og 368 lb-ft drejningsmoment. I samme forbindelse har basismodellen en startpris på 88.895 dollars, mens den avancerede M850i xDrive cabriolet koster hele 122.395 dollars.

FAQ

Hvorfor blev BMW i8 udgået?

Ligesom de fleste BMW-modeller, der tidligere er blevet indstillet, blev BMW i8 indstillet på grund af lavt salg. Coronavirus bidrog også til det lave salg, hvilket fik BMW til at indstille denne slanke og effektive model under pandemien i juni 2020.

  Fejlsøgning og diagnosticering BMW 645ci pris

Hvor hurtig er BMW i8?

BMW i8 kan accelerere fra 0 til 60 mph på kun 4,4 sekunder. Derudover har den en tophastighed på 155 mph, hvilket svarer til de fleste BMW-modeller. Derfor er BMW i8 med hensyn til ydeevne på lige linje på niveau med BMW M-modellerne.

Hvad er de almindelige problemer med BMW i8?

BMW i8 har et elegant ydre og yder fremragende, men den kommer også med flere problemer, som er værd at bemærke. Almindelige problemer med BMW i8 er defekte sensorer, store døre, brændstoflækage, elektriske problemer, overophedning af motoren og problemer med automatiske forlygter.

Er det dyrt at vedligeholde en BMW i8?

Ja, BMW i8 er en af de dyreste BMW-modeller at vedligeholde og reparere. Ifølge Edmunds vil 2019 BMW i8 koste dig omkring 6.410 dollars at vedligeholde i de første fem år af ejerskabet. Derudover skal du forvente at bruge mindst 2.710 dollars på reparationer i samme periode.

Bottom line

Inden den blev udgået i 2020 efter pandemien brød ud, var BMW i8 en populær bil blandt flere BMW luksussportsvognsentusiaster. Denne bil var slank, komfortabel, avanceret, sikker og brændstofeffektiv. Selv om den blev afbrudt, er der flere lignende biler på markedet, som interesserede købere kan vælge som nævnt ovenfor.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z