Biler der minder om BMW X5

BMW X5 er en af de bedste BMW-modeller på markedet. Den er luksuriøs, avanceret, rummelig, komfortabel, sikker, praktisk og leveres med forskellige drivlinjer at vælge imellem. Men hvilke biler ligner BMW X5?

BMW X5 har mange rivaler på markedet, der tilbyder lignende funktioner, ydeevne, komfort og pris. Nogle af de lignende mellemstore SUV’er til BMW X5 er Mercedes-Benz GLE-klassen, Audi Q7, Acura MDX, Land Rover Discovery, Genesis GV80 og Volvo XC90.

Hvilke biler ligner BMW X5?

1. Mercedes-Benz GLE-klasse

Mercedes-Benz GLE-klassen er en kraftfuld mellemstor SUV med et elegant ydre, et luksuriøst interiør og et infotainmentsystem i topklasse. Den har flere udstyrsniveauer, hvor basismodellen har en 2,0-liters inline-4-motor med en startpris på 56.600 dollars. Den højeste trim er GLE 580 4Matic med en 4,0-liters twin-turbo V8-motor.

Det, der gør denne bil lig BMW X5, er det luksuriøse og avancerede interiør, næsten den samme topfart og en lignende brændstoføkonomi. Prisen for BMW X5 i basisversionen går til 62.595 dollars, hvilket er langt over GLE-klassen.

2. Audi Q7

Audi Q7 er en anden slank og kraftfuld midsize SUV med lignende funktioner som BMW X5. Dette tyske luksusbilmærke kan accelerere fra 0 til 60 mph på kun 6,2 sekunder, hvilket er imponerende. Den leveres med en 2,0-liters inline-4-motor som standard, som yder op til 261 hk. Prisen for basisversionen af Audi Q7 ligger på omkring 58.695 dollars.

Nogle af de funktioner, der gør Audi Q7 lig BMW X5, er dens high-end interiør, exceptionelle ydeevne med Quattro-systemet og et effektivt brændstofforbrug.

3. Land Rover Discovery

Land Rover Discovery er flot, moderne, kraftfuld og luksuriøs. Den kan også prale af et eksklusivt interiør og et stilfuldt ydre. Når du sammenligner den med BMW X5, Audi Q7 og Mercedes-Benz GLE-klasse, vil du dog bemærke, at den er mere fokuseret på offroad-egenskaber, hvilket gør den mindre raffineret end de tre øverste tyske mærker.

  BMW VS Ferrari pålidelighed - hvilken er bedst?

Med en grundpris på 59.875 USD ligner Land Rover Discovery BMW X5, da de begge har et luksuriøst interiør, en lignende brændstofeffektivitet og en lignende effekt.

4. Acura MDX

Acura MDX er måske ikke så raffineret eller kraftfuld som de fleste biler på denne liste, men den er meget pålidelig og overkommelig at have. Basismodellen er udstyret med en 3,5-liters V-6-motor, der yder 290 hk og et drejningsmoment på 267 lb-ft. Oven i købet er det en stor bil med plads til op til syv passagerer.

Selv om BMW X5 har en mulighed for tredje række, er den ikke så rummelig som Acura MDX tredje række. Andre lignende egenskaber er et luksuriøst interiør og et stort lastrum.

5. Volvo XC90

Volvo XC90 er en af de bedste mellemstørrelse luksus-SUV’er, og den giver værdi for pengene. Takket være dens elegante design, topklasse sikkerhedsfunktioner og luksuriøse funktioner. Denne bil tilbyder også flere motorvarianter, der spænder fra den 247 hk turboladede inline-4 med et 48-volts mildhybridsystem til Recharge’s turboladede inline-4 plug-in hybrid med i alt 455 hk.

Nogle af de egenskaber, der gør denne bil lig BMW X5, er dens elegante interiør, fremragende brændstofeffektivitet og rummelige interiør. Ikke desto mindre er Volvo XC90 ret billigere, da dens basismodel går for omkring 57.095 dollars, hvilket er langt billigere end BMW X5.

6. Genesis GV80

En anden bil, der har lignende funktioner som BMW X5, er Genesis GV80. Denne bil er en af de mest elegante midsize luksus-SUV’er på markedet. Dens udvendige design er overjordisk og en af de bedste. Den kommer også med et hyggeligt interiør og meget avancerede funktioner.

  Bilforsikring til BMW BMW SERIE 2: Find billig forsikring

Genesis GV80-trimmen i basisudgaven er udstyret med en 2,5-liters turboladet inline-4-motor med turbolader, der yder 300 hk. Ikke desto mindre har den andre trimmuligheder med mere kraft og exceptionel ydeevne. Nogle af de funktioner, der gør GV80 til at ligne X5, er fremragende ydeevne, high-end interiør og brændstofeffektivitet.

Basisversionen af Genesis GV80 koster 56.645 USD, hvilket betyder, at du får mere for mindre. Genesis GV80 er også den billigste bil at vedligeholde på denne liste efter Acura MDX.

FAQ

Er BMW X5 en pålidelig bil?

Nej, BMW X5 er blandt de mindst pålidelige mellemstore SUV’er på markedet. De fleste pålidelighedsbureauer giver den en bedømmelse under gennemsnittet, hvilket er bekymrende. BMW X5 registrerer flere problemer end de fleste af sine konkurrenter. Det betyder, at brugerne kommer til at bruge mere tid i garagen end i lignende biler.

Hvad er de almindelige problemer med BMW X5?

De nyeste BMW X5-modeller har oplevet en stor forbedring, når det gælder holdbarhed og pålidelighed. Ikke desto mindre er der flere problemer, som brugerne bør være opmærksomme på, såsom motorproblemer, ujævn tomgang, knirkende bagklap, tab af bremseeffekt, problemer med klonklyde, stalling og ryk under kørsel og problemer med dørhåndtag.

Hvor hurtig er BMW X5?

Den hurtigste BMW X5-model på markedet er BMW X5 M. Denne trim har en enestående topfart på 0 til 60 mph på kun 3,8 sekunder. Basismodellen leverer dog kun 5,3 sekunder i samme periode. BMW X5 M har også en topfart på 177 mph med performance-dæk.

  Serviceeftersyn BMW 114d til bedste pris

Hvilket modelår for BMW X5 er det bedste?

BMW X5 har haft nogle fremragende modeller, siden den blev introduceret i 1999. Mens mange af dens modeller har været fantastiske, er de modeller, der skiller sig mest ud, modelårene 2000, 2005 og 2016. Takket være de to fremragende motorer; BMW N52- og N62-motorerne var meget pålidelige og holdbare.

Afsluttende tanker

Nu hvor du ved, hvilke biler der ligner BMW X5, kan du gå videre og vælge en bil, der passer bedst til dine behov og dit budget. Mercedes-Benz GLE og Audi Q7 er de mest luksuriøse, mens Land Rover Discovery er ideel til offroad-brug. Desuden er Acura MDX den mest overkommelige og pålidelige løsning Acura MDX.

Generelt er BMW X5 en vidunderlig mellemstor luksus-SUV med exceptionel ydeevne, en førsteklasses fornemmelse, et rummeligt interiør, og den har masser af meget avancerede teknologiske funktioner. Den er dog også upålidelig og har en høj startpris.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z