Biler som minder om Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee er en mellemstørrelse SUV fra Jeep. I modsætning til de fleste SUV’er, der er fremstillet med et chassis med karosseri på ramme, bruger Jeep Grand Cherokee et chassis med et enkelt karosseri. Men hvilke biler ligner Jeep Grand Cherokee?

Biler, der ligner Jeep Grand Cherokee, er Jeep Wrangler, Dodge Durango, Land Rover Defender, Ford Explorer, Hyundai Palisade, Kia Telluride, GMC Acadia og Subaru Ascent.

Jeep Grand Cherokee er den bedste definition på offroadkørsel med komfort. Takket være sin robuste konstruktion med avancerede funktioner og et firehjulstræk. Desuden fås Jeep Grand Cherokee med tre motorvarianter, herunder en V6, en V8 og en plug-in hybrid.

Hvilke biler ligner Jeep Grand Cherokee?

1. Jeep Wrangler

Jeep Wrangler har mange funktioner til fælles med Jeep Grand Cherokee. Først og fremmest er begge disse biler fremragende terrængående køretøjer. Derudover er de holdbart bygget til at holde længe. Ligesom Jeep Wrangler fås Jeep Grand Cherokee med flere motorvarianter.

Jeep Wrangler leveres dog med et aftageligt tag, mens Jeep Grand Cherokee ikke gør det. Desuden er Jeep Grand Cherokee temmelig dyrere end Jeep Wrangler. Mens grundprisen for Jeep Wrangler er 32.540 dollars, er grundprisen for Jeep Grand Cherokee omkring 41.995 dollars.

2. Dodge Durango

Dodge Durango har været i produktion fra 1997 til dato. Den tredje generation, som starter med modelåret 2011, deler samme platform som Jeep Grand Cherokee. Derfor kommer den også med et unibody-chassis. Derudover er begge biler luksuriøse med topkarakteristika.

Afhængigt af hvilken model du vælger, kan Jeep Grand Cherokee være mindre eller større end Dodge Durango. Når det kommer til prisen, er Jeep Grand Cherokee dyrere end Dodge Durango med en lille margin.

  Jeep Commander - Almindelige problemer & fejl

3. Hyundai Palisade

I modsætning til Jeep Grand Cherokee, som har været på markedet i årtier, er Hyundai Palisade stadig en ny model, da den blev lanceret i 2018. Denne bil kommer dog med masser af lignende funktioner som Jeep Grand Cherokee. Ligesom Grand Cherokee kommer Hyundai Palisade også med en V6-motor. Den er også luksuriøs og avanceret.

Til gengæld er Hyundai Palisade langt billigere og mere pålidelig end Jeep Grand Cherokee. Grundprisen for Hyundai Palisade er 36.545 dollars, mens den for Jeep Grand Cherokee ligger på omkring 41.995 dollars.

4. Kia Telluride

Hvis du er forelsket i Jeep Grand Cherokee, men ønsker en mere pålidelig, rummelig, avanceret og prisvenlig mid-size crossover SUV, er Kia Telluride det bedste valg. Selv om Kia Telluride deler mange funktioner med Grand Cherokee, giver den mere værdi for pengene.

Desuden har Kia Telluride de mest avancerede førerassistancefunktioner i sin klasse. Selvfølgelig har BMW, Audi og Mercedes-Benz modeller med bedre funktioner, men de er langt dyrere.

5. Subaru Ascent

En anden lignende bil til Jeep Grand Cherokee er Subaru Ascent. Jeep Grand Cherokee er måske større og mere avanceret end Subaru Ascent, men sidstnævnte er kraftigere og mere brændstoføkonomisk. Ikke desto mindre klarer begge biler sig godt både på og uden for vejene.

Subaru Ascent har en topfart på 130 mph, og den kan accelerere fra 0 til 60 mph på kun 6,9 sekunder. Tværtimod kan Jeep Grand Cherokee accelerere fra 0 til 60 mph på 77,4 sekunder med en topfart på 117 mph.

6. GMC Acadia

Ligesom Subaru Ascent tilbyder GMC Acadia også mere kraft og klarer sig langt bedre end Jeep Grand Cherokee. Denne mid-size crossover-SUV har en topfart på 131 mph, og den kan accelerere fra 0 til 60 mph på kun 6,1 sekunder. Selv om det er en fantastisk terrængående SUV med familievenlige funktioner, har Jeep Grand Cherokee bedre og mere avancerede funktioner.

  Hvilken Jeep er bedst til bykørsel?

7. Ford Explorer

Ford Explorer tilbyder stor komfort på vejen, men den kan ikke måle sig med Jeep Grand Cherokee i terrænet. Men når det gælder pålidelighed, effektivitet og vedligeholdelsesvenlighed, er Ford Explorer den bedre bil. Derudover er Ford Explorer langt hurtigere med en topfart på 146 mph, og den kan accelerere fra 0 til 60 mph på kun 5,9 sekunder.

8. Land Rover Defender

Land Rover Defender er en anden bil, der ligner Jeep Grand Cherokee. Den tilbyder fremragende on- og offroad-egenskaber. Den er endda en bedre off-roader end Jeep Grand Cherokee. Takket være dens overlegne frihøjde og topudstyr. Den er også mere kraftfuld, men dyrere end Jeep Grand Cherokee.

FAQ

Er Jeep Grand Cherokee pålidelig?

Nej, Jeep Grand Cherokee er ikke pålidelig. I stedet er den en af de mindst pålidelige Jeep-modeller på markedet. Mange pålidelighedsbureauer har givet den en pålidelighedsscore under gennemsnittet. Det betyder, at vedligeholdelse og reparation af denne SUV kan være ret dyrt.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee er perfekt til barske terræner, og den tilbyder stor komfort. Ikke desto mindre kommer den også med flere problemer, som interesserede købere bør kende til. Nogle af de almindelige problemer med Jeep Grand Cherokee er elektriske problemer, motorstop under kørsel, svigtende TIPM og rynker læderinstrumentbrættet op.

Er det dyrt at vedligeholde Jeep Grand Cherokee?

Det er ret dyrere at vedligeholde Jeep Grand Cherokee end de fleste af dens rivaler. I gennemsnit koster den ca. 10.484 USD til vedligeholdelse og reparationer i løbet af de første 10 år af ejerskabet. Som forventet er dette mere end branchens gennemsnit på omkring 1.351 dollars.

  Er Jeep Renegade en god bil?

Hvor længe holder Jeep Grand Cherokee?

I gennemsnit holder Jeep Grand Cherokee mellem 150.000 og 250.000 miles. Det anslås også, at kun 0,9 % af alle Jeep Grand Cherokee SUV’er holder over 200.000 miles. Ikke desto mindre har nogle ejere registreret over 300.000 miles, hvilket er en stor bedrift. Alt i alt er Jeep Grand Cherokee en af de mindst holdbare Jeep-modeller.

Hvad er den mindst pålidelige Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee betragtes af mange pålidelighedsbureauer som den mindst pålidelige Jeep-model. Ikke desto mindre har nogle modelår været bedre end andre. Titlen for det mindst pålidelige Jeep Grand Cherokee-modelår går til 2014 Jeep Grand Cherokee. Andre upålidelige modelår omfatter modelårene 2015 og 2011.

Bottom line

Jeep Grand Cherokee er ikke kun en fremragende terrængående SUV, men den tilbyder også komfort. Men hvis du er på udkig efter effektivitet, lastrum, ydeevne, pålidelighed og generel værdi for pengene, er der andre muligheder at vælge imellem.

Listen over biler, som vi har givet dig ovenfor, giver interesserede købere mulighed for at vælge en mellemstor SUV, der ligner Jeep Grand Cherokee, men med lidt forskellige funktioner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z