Jeep Grand Cherokee – Almindelige problemer & fejl

Jeep Grand Cherokee Problemer

Før Jeep introducerede den fjerde generation af Jeep Grand Cherokee på markedet, som løber fra 2011 til 2020, var Jeep Grand Cherokee en af de mest pålidelige Jeep-modeller. I dag er det en af de mindst pålidelige Jeep-modeller, da fjerdegenerationsmodellen har masser af problemer. Ikke desto mindre, hvad er nogle af de almindelige problemer med Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee kommer med flere problemer, herunder TIPM-fejl, elektriske problemer, fejl i tændingsafbryderen, korrosion af ventilskaft, uregelmæssige elektroniske skift, læderinstrumentbrættet rynker sig og fejl i vinduesregulatoren. Bemærk, at disse problemer opstår på forskellige modelår og ved forskellige kilometerstand.

For at undgå de fleste af disse udfordringer er det meget nødvendigt med korrekt pleje og vedligeholdelse. Desuden bør brugerne overholde Jeeps planlagte vedligeholdelsesservice.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Grand Cherokee?

Elektriske problemer

De fleste af de problemer, som Jeep Grand Cherokee står over for, er forbundet med elektriske problemer. Elektriske dele som TIPM, tændingsafbryder og sikkerhedssystemet kan fejle, hvilket gør, at bilen får problemer. Hvis der f.eks. ikke er strøm, kan det skyldes et problem med tændingsanlægget eller sikkerhedssystemet.

Desuden leveres 2018 Jeep Grand Cherokee normalt med defekte spændingsregulatorer. Dette problem tvang Jeep til at udsende en tilbagekaldelse af mere end 12.000 enheder. Den gode nyhed er, at de fleste af de elektriske problemer på Jeep Grand Cherokee kan løses.

TIPM-fejl

Dette er det mest almindelige problem på Jeep Grand Cherokee. Det er udbredt i modelåret 2011. Hvis din bils motor ikke starter eller har svært ved at starte, er den største synder her en dårlig TIPM. Desuden opstår dette problem normalt, når du rammer over 51.000 miles.

  Almindelige Mercedes ML350 problemer

Læderinstrumentbrættet rynker sig eller bobler

Et andet almindeligt problem i Jeep Grand Cherokee er et slidt læderinstrumentbræt med rynker eller bobler. Selv om det ikke er et alvorligt problem, der påvirker bilens ydeevne, får det bilen til at se grim ud. Dette problem er også almindeligt på 2011 Grand Cherokee og dukker op, når bilen når over 60.000 miles.

Uregelmæssige elektroniske gearskift

Jeep blev tvunget til at tilbagekalde mere end 32.000 biler på grund af dette problem. Dette problem skyldes en defekt solenoid til låsning af bremsetransmissionsskiftet, som gjorde, at bilen sad fast i “park” eller “neutral”, selv om den skiftede gear. Ikke desto mindre fandt Jeep årsagen til problemet, og det blev løst.
Den grundlæggende årsag var en fejl i designet af gearskifteren, som gjorde det svært for føreren at bekræfte, at bilen var blevet sat i “park”.

Tændingsafbryder fejlfunktion

En defekt tændingsafbryder kan medføre, at airbags, servobremser og servostyring ikke fungerer efter hensigten. De fleste Jeep Grand Cherokee-modeller fremstillet mellem 2005 og 2007 havde dette problem. Som følge heraf blev de tilbagekaldt, og problemet blev løst.

Jeep opdagede, at tændingsnøglen skiftede til slukket position eller tilkoblingsposition ved den mindste berøring med førerens knæ, mens bilen kørte.

Fejl i vinduesregulatoren

Hvis vinduesregulatoren svigter, bliver de elektriske vinduer ubrugelige. Mange Jeep Grand Cherokee-ejere har tidligere klaget over dette problem. Hvis du har en defekt vinduesregulator, skal du udskifte den, så de elektriske vinduer kan fungere korrekt.

Defekt generator

Dette problem er almindeligt i Jeep Grand Cherokee-modellerne fra 2012 til 2014. Det blev opdaget, at nogle biler kom med en defekt generator, som kunne bryde i brand, mens bilen kører. Nogle af de tegn, som brugerne bemærkede, var hvinende lyde, brændte lugte og røg. Du skal blot udskifte den defekte dynamo.

  Bedste bil til personer med knæproblemer

FAQ

Har Jeep Grand Cherokee en masse problemer?

Før introduktionen af fjerde generation af Jeep Grand Cherokee havde denne bil nogle få problemer. Men efter introduktionen rapporterede denne bil om adskillige problemer, såsom hyppige problemer med at starte motoren, rynker i betrækket på instrumentbrættet og meget mere.

Så hvis du vil have en pålidelig Jeep Grand Cherokee-model, bør du overveje at vælge en anden generation end den fjerde generation. Den mest pålidelige Jeep Grand Cherokee-generation er den tredje generation. Den har meget pålidelige biler med færre problemer.

Hvilken årgang Jeep Grand Cherokee har mange problemer?

2011 Jeep Grand Cherokee er det modelår med mange problemer. Brugerne har rapporteret over 740 klager, hvilket er det mest blandt Jeep Grand Cherokee-modelårene. Nogle af de almindelige problemer, som denne bil kommer med, er TIPM-fejl, fejl i tændingskontakten og rynker i læderinstrumentbrættet.

Hvornår begynder Jeep Grand Cherokee at få problemer?

Det afhænger af, hvor godt du vedligeholder din bil. Hvis du vedligeholder din bil regelmæssigt, bør du ikke få alvorlige problemer, før du når over 150.000 miles. Men hvis du ikke vedligeholder Jeep Grand Cherokee ordentligt, kan du begynde at få problemer, når bilen rammer over 80.000 miles.

Hvor længe holder Jeep Grand Cherokee?

Jeep Grand Cherokee er en af de mest holdbare SUV’er på markedet. Hvis denne bil er korrekt vedligeholdt, kan den holde i mere end 200.000 miles eller 20 år. I gennemsnit kan en Jeep Grand Cherokee holde mellem 150.000 og 250.000 miles.

  Almindelige problemer med BMW iX3

Er det dyrt at vedligeholde Jeep Grand Cherokee?

Selv om de fleste Jeep-modeller er billige at vedligeholde, er Jeep Grand Cherokee lidt dyr at vedligeholde. Det skyldes, at den har en gennemsnitlig vedligeholdelsespris på ca. 660 dollars, mens den gennemsnitlige pris for vedligeholdelse af en SUV er ca. 575 dollars.

Men når du sammenligner omkostningerne til vedligeholdelse af en Jeep Grand Cherokee med andre mellemstore luksus-SUV’er i sin klasse, vil du opdage, at den er ret billig at vedligeholde.

Afsluttende tanker

Nu hvor du kender nogle af de problemer, som du vil møde under ejerskabet af en Jeep Grand Cherokee, er det vigtigt at passe på din bil for at undgå de fleste af dem. Hvis du overvejer at købe en brugt bil, så hold dig væk fra Jeep Grand Cherokee 2011. På den anden side er det mest pålidelige brugte modelår 2010 Grand Cherokee det mest pålidelige.

Generelt er Jeep Grand Cherokee en kraftfuld, effektiv, luksuriøs, komfortabel og slank mellemstor SUV. Men hvis du vil have den til at holde længe, er det nødvendigt med ordentlig pleje og vedligeholdelse. Desuden er det vigtigt at udøve gode kørevaner.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z