Jeep Compass – Almindelige problemer & fejl

Jeep Compass Problemer

Jeep-biler er populære på grund af deres evne til at gå overalt. Men når det kommer til pålidelighed, er disse biler ikke noget sted i toppen af listen.

Jeep Compass er et godt eksempel. Denne kompakte crossover-SUV er stilfuld, kraftfuld, rummelig og med en anstændig trækkapacitet. Den er dog ikke pålidelig og har flere problemer. Så hvad er de almindelige problemer med Jeep Compass?

Hvis du ejer en Jeep Compass eller overvejer at anskaffe dig en, er det vigtigt at gøre dig bekendt med nogle af de almindelige problemer, som du vil støde på undervejs. Nogle af dem omfatter overophedning af CVT-transmissionen, manglende start, TIPM-fejl, problemer med affjedring, fejl på hjullejer og meget mere.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Compass?

Overophedning af CVT-transmission

Dette problem er almindeligt i Jeep Compass 2011. De fleste brugere klagede over, at den kontinuerligt variable transmission (CVT) overophedede, når temperaturen var høj, eller når man var på lange ture. Dette problem opstår normalt, når 2011 Jeep Compass når op på 70.200 miles.

Et af tegnene på en overophedet CVT-transmission er en advarselslampe, der blinker for at vise, at transmissionen er overophedet.

Problemer med affjedring

Selv om dette problem kan opstå på alle Jeep Compass-modeller, er det almindeligt i Jeep Compass 2007. 2007 Jeep Compass er den mindst pålidelige Jeep Compass-model. Bortset fra suspensioner, problemer, havde den også flere problemer.

Problemer med ophængningsproblemer i denne bil var centreret om kontrolarm eller bøsningssvigt. Oven i det kommer dette problem altid op, når denne bil rammer 58.000 miles. Det er også ret dyrt at reparere, da det i gennemsnit koster 600 dollars.

Manglende start

Et andet almindeligt problem i Jeep Compass er, at bilen ikke kan starte. Dette problem er udbredt i 2018 Jeep Compass. Nogle brugere bemærkede, at deres bil ikke kunne starte, da den ramte 25.000 miles. Dette problem var forbundet med et problem med bilens batteri. En defekt forbindelse til hjælpebatteriet fik bilen til at stoppe.

  Audi vs Jeep pålidelighed - Hvilken er bedre

Støjende eller slibende bremser

Dette problem er almindeligt på alle Jeep Compass-modeller. Ikke desto mindre er det mere udbredt i 2012 og 2014 Jeep Compass. På 2012 Compass begynder det, når bilen når 8.900 miles, mens det på 2014 Compass begynder ved 12.700 miles.

Den bedste løsning for at slippe af med dette problem er at installere en anti-vibrationsholder på den bageste bremsecaliper.

Vand, der lækker inde i kabinen

Hvis du ejer en Jeep Compass fra 2007 til 2014, skal du forvente dette problem. Ifølge mange rapporter er der stor chance for, at taget foran og bagpå lækker. Hvis dette sker, skal du inspicere alle gennemføringer og propper og også genforsegle tagsømmene og soltagets afløbsslanger. Desuden bør du kontrollere soltagets afløbsslanger.

TIPM-fejl

TIPM (Totally Integrated Power Module) er en elektronisk enhed, der bruges til at styre strømfordelingen i hele bilen. Hvis din TIPM er dårlig eller fejler, kan du opleve en række problemer, og det er dyrt at reparere. Nogle af tegnene på et defekt TIPM er, at forlygter og lys på instrumentbrættet tændes og slukkes.

I gennemsnit skal du muligvis betale omkring 1.600 USD for at reparere et dårligt TIPM. Dette problem opstår normalt omkring 110.000 miles.

Det defekte trådløse kontrolmodul

Hvis det trådløse kontrolmodul er defekt, kan det ske, at din Jeep Compass ikke kan starte op eller starte. Dette problem blev registreret i modelårene 2007, 2008, 2010 og 2011 for Jeep Compass. Problemet blev forårsaget af en elektronisk låsning af det trådløse kontrolmodul (WCM). For at ændre dette problem skal du udskifte det dårlige WCM.

  Almindelige problemer med BMW 528i

Fejl i hjullejer

Dette problem er også almindeligt på de fleste Jeep Compass-modeller. Hvis du begynder at høre en rumlende lyd fra hjulene, er det et tegn på, at bilens hjullejer er slidt op. Støjen vil være mere mærkbar, når du kører ved hastigheder på over 30 mph eller når du drejer rundt i hjørner ved lave hastigheder.

FAQ

Er Jeep Compass pålidelig?

Ja, Jeep Compass er en af de mest pålidelige Jeep-modeller på markedet. Kun en håndfuld Jeep-modeller, såsom Jeep Grand Cherokee, er mere pålidelige. Consumer Reports og J.D. Power vurderer Jeep Compass lidt over gennemsnittet, hvilket er fantastisk, når man tænker på, at de fleste Jeep-modeller får en gennemsnitlig pålidelighed.

Hvad er det mindst pålidelige modelår af Jeep Compass?

Det modelår af Jeep Compass, som der klages mest over, er 2007 Jeep Compass. Det er desuden den første Jeep Compass, der blev produceret. Mange brugere har rapporteret om problemer i forbindelse med motoren og affjedringen. Desuden er de fleste af problemerne besværlige og dyre at løse.

Ved hvilket kilometertal begynder Jeep Compass at få problemer?

Nogle Jeep Compass-modeller som 2018-modellen begynder at have problemer med ikke-start allerede ved 25.000 miles. Hvis du ikke vedligeholder din Jeep Compass godt, kan du derfor være nødt til at begynde at håndtere problemer meget tidligt. Ikke desto mindre starter de fleste Jeep Compass-problemer, når bilen når over 100.000 miles.

Hvor mange kilometer kan en Jeep Compass holde?

Med den rette pleje og vedligeholdelse kan Jeep Compass holde over 200.000 miles. I gennemsnit holder de fleste Jeep Compass-modeller over 150.000 miles. Men hvis du ikke passer godt på din Jeep Compass, holder den måske ikke over 150.000 miles.

  Almindelige problemer med Volvo S40

Hvad er den mest pålidelige Jeep-model?

Dette spørgsmål er ret udfordrende, da både Jeep Grand Cherokee og Jeep Wrangler JK er to pålidelige modeller. Når det er sagt, er den mest pålidelige Jeep-model Jeep Grand Cherokee 2019, tæt efterfulgt af Jeep Wrangler JK fra 2007.

Ud over at være pålidelig er Jeep Grand Cherokee også sikker, rummelig, alsidig, brændstoføkonomisk og teknologisk avanceret. Som de fleste Jeep’er har den en fremragende trækkapacitet, hvilket er ideelt til terrængående køretøjer.

Konklusion

Nu hvor du kender nogle af de problemer, som du vil stå over for, når du investerer i Jeep Compass, er det vigtigt at holde din bil velholdt, så du ikke behøver at bekymre dig om de fleste af de ovennævnte almindelige problemer. Derudover kan korrekt vedligeholdelse af bilen være med til at forlænge levetiden på din Jeep.

Alt i alt er Jeep Compass en dejlig og pålidelig kompakt SUV. Den yder også ret godt og har en stor kabine med en fremragende trækkapacitet. Den er også nemmere og billigere at vedligeholde end de fleste af dens konkurrenter, såsom GMC Terrain og Volkswagen Tiguan.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z