Er Jeep Compass en god bil?

Jeep Compass

Jeep er blandt de mest respekterede SUV-mærker på markedet. Producenten producerer nogle af de mest pålidelige, holdbare og kraftfulde biler, der kan køre overalt, uanset terræn og vejr. Ikke desto mindre, er Jeep Compass en god bil?

Ja, Jeep Compass er en af de bedste kompakte crossover-SUV’er på markedet. På trods af sin størrelse kommer dette terrængående bæst med en rummelig kabine og et rummeligt lastrum, den er pålidelig og brændstoføkonomisk. Den har også forskellige trims at vælge imellem, hvilket giver forskellige brugere mulighed for at vælge en bil efter eget valg.

Med alle de ekstraordinære funktioner, som Jeep Compass kommer med, har den også flere problemer, som ejere eller interesserede købere bør kende til. For eksempel TIPM-fejl, et utæt tag, problemer med ophængning, hjullejefejl og meget mere.

Selv om de fleste Jeep’er er upålidelige, er Jeep Compass en af de mest pålidelige Jeep-modeller på markedet. Nogle af dens rivaler er Volkswagen Tiguan, Ford Escape og Honda CR-V.

Historien om Jeep Compass

Jeep Compass er en kompakt crossover SUV fremstillet af Fiat Chrysler Automobiles. Denne model blev introduceret på markedet i 2007, og den blev tidligere omtalt som Jeep Patriot. I øjeblikket er Jeep Compass i sin anden generation.

Desuden kommer bilen med forskellige grundmodeller, herunder Sport, Latitude, Altitude og Limited. Det er en 5-dørs crossover SUV og kan rumme op til fem personer. Denne bil er i samme kategori som Jeep Cherokee, men de har masser af forskellige funktioner.

Funktioner af Jeep Compass

Udseende

Jeep Compass ser mere elegant ud end de fleste af sine rivaler, herunder Jeep Cherokee. Denne kompakte SUV har et meget tiltalende moderne udseende. Desuden er interiøret opadvendt og flot, hvilket gør det meget komfortabelt. Og med et stort lastrum er dette en af de bedste små crossovers på markedet.

  Jeep Compass - Almindelige problemer & fejl

Ydeevne

Jeep Compass er ikke den bil med de bedste præstationer på markedet. Den har dog flere varianter, der giver brugerne mulighed for at vælge en bil, der bedst opfylder deres behov. Den mindst kraftfulde variant er Jeep Compass Altitude FWD, mens den bedst præsterende trim er Jeep Compass Trailhawk 4X4.

Basistrimmen, som er Altitude FWD, leveres med en 2,4-liters inline-4-motor, der yder maksimalt 177 hk og 172 lb-ft drejningsmoment. På den anden side kommer den kraftigste trim, Trailhawk 4X4, også med lignende specifikationer. Men i modsætning til basistrimmen har den et firehjulstræk i stedet for forhjulstræk.

Komfort og lastrum

Jeep Compass er måske nok en kompakt SUV, men den er rummelig nok til at give komfort til fem passagerer. Oven i købet har den en førsteklasses kabine med de nyeste funktioner og teknologier. Og hvis du er en udendørs elsker eller elsker at rejse meget, har bilen rigeligt med bagagerum til at opbevare bagage.

Brændstofeffektivitet

I modsætning til de fleste af sine rivaler er Jeep Compass en meget effektiv bil. Den har en EPA-rating på 22 mpg i byen, 31 mpg på motorvejen og en kombineret 25 mpg. Sammenlignet med sine konkurrenter er Jeep Compass en meget effektiv bil.

Pris

Prisen på Jeep Compass varierer alt efter hvilken udrustning og hvilket modelår du ønsker. Basistrimmen, som er Jeep Compass Altitude FWD, går for ca. 31.700 $, mens det højeste trimniveau, Jeep Compass Trailhawk 4X4, går for runde $ går for ca. 34.800 $. Alt i alt er denne model ganske billigere end de fleste af sine rivaler.

  Er Jeep Commander en god bil?

FAQ

Hvor pålidelig er Jeep Compass?

Jeep Compass er en af de mest pålidelige SUV’er på markedet. Pålidelighedsbureauer som Consumer Report har givet 4 ud af 5, hvilket er fantastisk. De fleste pålidelighedsbureauer vurderer den til at ligge over gennemsnittet, hvilket er sjældent, da de fleste Jeeps ligger omkring gennemsnittet eller under gennemsnittet.

Desuden er de årlige omkostninger til vedligeholdelse af denne bil 526 USD, hvilket er næsten det samme som gennemsnittet for de fleste biler.

Hvad er det høje kilometertal for Jeep Compass?

Enhver Jeep Compass med over 150.000 miles har en høj kilometertælling. Dette er selvom de fleste Jeep Compass-modeller udvikler problemer allerede fra 25.000 miles. Hvis Jeep Compass er korrekt vedligeholdt, vil Jeep Compass begynde at have alvorlige problemer efter 150.000 miles. Nogle kan endda gå over 200k miles.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Compass?

Hvis du ejer en Jeep Compass eller har til hensigt at købe en brugt model, er det vigtigt at kende nogle af de problemer, som du kan støde på undervejs. Almindelige problemer, som Jeep Compass-ejere skal forvente at støde på, er overophedning af CVT-transmissionen, støjende bremser, manglende start af motoren, TIPM-fejl og hjullejefejl.

Før du køber en brugt Jeep Compass, bør du identificere nogle af de problemer, du vil støde på undervejs, for at undgå overraskelser. Ikke desto mindre er det forholdsvis nemt og overkommeligt at løse Jeep Compass-problemer.

Er Jeep Compass en 7-sædet bil?

Nej, Jeep Compass er ikke en 7-sædet bil, men en 5-sædet bil. Hvis du vil have en Jeep med 7-sædet, skal du vælge Jeep Grand Cherokee L. I øjeblikket er dette den eneste Jeep-model, der som standard har 7-sæder. Ikke desto mindre planlægger Jeep at lancere en anden syvsædetype, Jeep Meridian, i Indien i juni 2022.

  Jeep Cherokee Pålidelighed

Hvilken bil er bedst – Jeep Cherokee eller Jeep Compass?

Overraskende nok er disse to kompakte Jeep crossover SUV’er i samme klasse. De konkurrerer med biler som Range Rover Evoque, Volkswagen Tiguan og Honda CR-V. Compass-modellen er dog mere kompakt og stilfuld end Cherokee. På den anden side er Cherokee ideel til terrænkørsel, da den er mere kraftfuld.

Derudover er Jeep Cherokee lidt større end Jeep Compass med 10 tommer. På den anden side har Jeep Compass et godt interiør og ser mere eksklusivt ud end Jeep Cherokee.

Bottom line

Jeep Compass er en fin bil til personer, der leder efter en kompakt, pålidelig og brændstoføkonomisk offroad crossover SUV. Derudover har den en rummelig kabine med plads til op til fem passagerer, og dens fremragende trækkapacitet gør den til et godt køretøj til udendørs brug.

Men som de fleste biler kommer Jeep Compass også med forskellige problemer, som interesserede købere bør være bekendt med. Nogle af de problemer, den står over for, er TIPM-fejl, fejl på hjullejer, et utæt tag og problemer med affjedringen. Alt i alt er det en god investering, da den kan krydse alle steder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z