Jeep Cherokee – Almindelige problemer & fejl

Jeep Cherokee Problemer

Jeep Cherokee er en af de mest foretrukne kompakte SUV’er til off-road-tjenester. Desuden er den velbygget og har en usædvanlig trækkapacitet med stort lastrum. Men som de fleste Jeep’er har Cherokee også flere problemer. Men hvad er de almindelige problemer med Jeep Cherokee?

Almindelige problemer med Jeep Cherokee er motorfejl, motorstop, transmissionsproblemer, affjedringsproblemer, olielækager i motoren, elektrisk liftklap, der ikke fungerer korrekt, og forvredne forreste bremserotorer. Andre problemer omfatter forsinkede gearskift, dårligt fungerende sikkerhedssensoralarmer og problemer med nedklappelige spejle.

Selv om Jeep Cherokee har flere problemer, er de fleste af dem nemme og billige at løse i modsætning til de fleste af konkurrenterne. Desuden er nogle modelårgange med visse problemer blevet tilbagekaldt og rettet af BMW.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Cherokee?

Motoren går i stå

Et af de almindelige problemer, som Jeep Cherokee støder på, er motorstop. Dette problem er almindeligt i modelåret 2019 Jeep Cherokee. Den primære grund til dette er en defekt 9-trins gearkasse. Brugeren kan begynde at opleve hårde skift, slingren og fejl i ledningsnettet, der får motoren til at gå i stå.

Bemærk, at dette problem begynder at opstå på 2019 Jeep Cherokee med over 10.000 km på instrumentbrættet.

Motorfejl

Et andet almindeligt problem, som Jeep Cherokee-brugere bør være bekymrede for, er motorfejl. Dette sker normalt på grund af dårlige tændrør. Så hvis du opdager, at motoren kører dårligt i tomgang med uregelmæssige fejltændinger, kan det være tændrøret, der er problemet. Sørg for at udskifte det for at løse problemet.

Lækager af motorolie

Efter nogen tid med din Jeep Cherokee vil oliefilteret blive slidt, og det vil medføre, at motorolien lækker. Hvis oliefilteret eller olieaftapningsproppen bliver dårlig eller beskadiget, vil olien også lække. Derfor bør du skifte oliefilteret på Jeep Cherokee hver 7.500 miles for at undgå olielækager.

  2022 Mercedes G Wagon vs Jeep Wrangler

Problemer med affjedring

Hvis du har en Jeep Cherokee fra 2004, er der en chance for, at din bil har eller har haft dette problem. Hvis du begynder at høre en bankende lyd fra affjedringen, når du kører rundt om et hjørne, er der stor sandsynlighed for, at dine kugleled har problemer. Bemærk, at Jeep har udsendt en tilbagekaldelse og bør løse dette problem gratis.

Problemer med transmission

Transmissionsproblemer er meget almindelige i Jeep Cherokee’s femte generation. Disse problemer er mere udbredte blandt Cherokee’erne fremstillet mellem 2014 og 2015. Nogle af de problemer, der opleves, er dårlig gasrespons, fastsiddende gear og ujævn tomgang. Andre modeller oplever uregelmæssig adfærd og nedgearinger.

Bortset fra disse problemer har nogle brugere rapporteret om fuldstændig transmissionssvigt efter at have tilbagelagt 70.000 miles.

Elektrisk liftklap fungerer dårligt

Dette problem er almindeligt i Jeep Cherokee 2014. Den elektriske bagklap fungerer dårligt og forårsager usædvanlig støj. Desuden kan den dårligt fungerende bagklap også forårsage, at låsen svigter. Sørg for, at liften udskiftes.

Fejlfungerende alarm med sikkerhedssensor

Dette problem er almindeligt i Jeep Cherokee 2015. Flere brugere har klaget over, at backup-sensoralarmen bipper og ikke stopper, før bilen har været slukket i et stykke tid. Dette er et almindeligt problem på tværs af Jeep-modeller.

Forvredne forreste bremserotorer

Hvis du køber en gammel Jeep Cherokee, bør du tjekke dens forreste bremserotorer. Jeep Cherokees, der er fremstillet omkring 2001, har normalt dette problem. Disse modeller lider normalt af overdrevne vibrationer, når de bremser. Skift de forreste bremserotorer for at afhjælpe problemet.

  Almindelige problemer med Mercedes W123

Problemer med sammenklappelige spejle

Dette er et andet problem, der er almindeligt forekommende i de fleste Jeep-modeller. Så hvis du prøver at folde spejlene på din Jeep Cherokee og opdager, at de ikke kan foldes sammen, er løsningen at udskifte hele sidespejleenheden.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Jeep Cherokee en pålidelig bil?

Desværre er Jeep Cherokee blandt de mindst pålidelige kompakte SUV’er. Overraskende nok er denne bil billigere at vedligeholde end de fleste af sine konkurrenter. Ifølge Consumer Reports er Jeep Cherokee blandt de mindst pålidelige crossovers på markedet. CR vurderer Jeep Cherokee under gennemsnittet, mens J.D. Power vurderer den lidt over gennemsnittet.

Hvis du ønsker en mere pålidelig Jeep Cherokee-model, kan du dog overveje at få 2018-modelåret. Denne model rapporterer færre problemer end andre modelår.

Efter hvor mange kilometer begynder Jeep Cherokee at få problemer?

Selv om Jeeps ikke anses for at være særlig pålidelige, er Jeep Cherokee en meget pålidelig bil. Det skyldes, at en velholdt Jeep Cherokee kan begynde at få problemer efter at have tilbagelagt over 100.000 miles. Derudover kan den begynde at få alvorlige problemer efter 200.000 miles.

Er Jeep Cherokee dyr at vedligeholde?

Nej, Jeep Cherokee er billig at vedligeholde. Det skyldes, at den koster omkring 520 USD at vedligeholde årligt, mens den gennemsnitlige pris for vedligeholdelse af en crossover SUV er omkring 521 USD. På den anden side er de gennemsnitlige omkostninger til vedligeholdelse af alle biler ca. 652 $. Som følge heraf er Jeep Cherokee langt billigere at vedligeholde end andre terrængående biler.

  Almindelige problemer med Porsche 996

Hvilken årgang Jeep Cherokee har mange problemer?

Den værste årgang Jeep Cherokee, som alle bør undgå, er 2014 Jeep Cherokee. Ikke alene havde denne bil tilbagekaldelser, men den havde også flere problemer, som brugerne stadig klager over til dato. Nogle af de almindelige problemer, som 2014 Jeep Cherokee står over for, omfatter transmissionsproblemer, motorstop og uventede gearskift.

Hvor længe holder Jeep Cherokee?

Hvis en Jeep Cherokee er godt vedligeholdt, holder den over 200.000 miles eller mere end 15 år. Men hvis denne crossover-SUV ikke er godt vedligeholdt, holder den måske ikke over 150.000 miles. Dette skyldes, at Jeeps bruges mest i terræn, hvilket betyder, at der er behov for mere vedligeholdelse end en almindelig sedan, der ikke bruges i terræn.

Afsluttende tanker

Inden du investerer i en ny eller brugt Jeep Cherokee, er det vigtigt at kende nogle af de problemer, du kan støde på undervejs, så du kan vedligeholde din Jeep korrekt. Selv om Jeep Cherokee har flere problemer at tage sig af, kan de fleste af disse problemer løses af en kvalificeret mekaniker.

Desuden er det langt billigere at reparere en Jeep Cherokee end at reparere en Volvo XC60 eller en Range Rover Evoque eller endog en Volkswagen Tiguan. Alt i alt er Jeep Cherokee en dejlig crossover med fremragende off-road-egenskaber.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z