BMW X2 Problemer & Fejl

BMW X2 Problemer & Fejl

BMW X2 er en subkompakt luksus crossover SUV. Den er baseret på den samme platform som BMW X1, men den yder bedre. Som alle biler har BMW X2 også nogle almindelige problemer, som interesserede købere bør kende til, før de investerer i denne elegante SUV.

Nogle af de almindelige problemer i BMW X2 er en utæt oliepakning, defekt kølesystem, elektroniske problemer, softwarefejl med krumtapakselsensoren, problemer med højtryksbrændstofpumpen og meget mere. Bemærk, at de fleste af disse problemer kan løses ved at besøge en kvalificeret BMW servicetekniker eller et BMW-servicecenter.

Hvad er de almindelige problemer med BMW X2?

Defekt kølevæskesystem

Et defekt kølevæskesystem er et af de mest almindelige problemer, som du vil støde på med BMW X2. Det skyldes, at ting som dårlig kølevæske, dårlig pumpe og interne kølerstopninger kan medføre, at kølevæsken udvikler problemer. Hvis du overholder den planlagte servicevedligeholdelse, behøver du dog ikke at bekymre dig om et dårligt kølevæskesystem.

Softwarefejl med krumtapakselsensoren

BMW X2-modeller fremstillet mellem 16. maj og 07. juni 2018 har dette problem. Disse biler blev udstyret med en krumtapakselsensor med en softwarefejl. Derfor kan krumtapakselsensoren ikke behandle signalværdier fra krumtapakselsenderen på grund af et fejlbehæftet firmware-niveau. Disse biler blev også tilbagekaldt, og problemet blev løst.

En utæt oliepakning

Når du har kørt BMW X2 i flere kilometer, vil du sandsynligvis blive konfronteret med en utæt oliepakning. Dette skyldes, at oliepakningen udsættes for konstant høje temperaturer, højt tryk, vibrationer og kontakt med varme væsker. Derfor anbefales det at skifte oliepakninger hver 3.500 miles.

  Volkswagen Atlas - Problemer & Fejl

Højspændingsbatteriets kortslutning

Højspændingsbatterikredsen er den eneste almindelige BMW X2 PHEV. Dette problem opstår under den indledende opladning som følge af partikler i form af en svejseperle. Til gengæld kan det aktivere en kædereaktion i batteriet, hvilket øger faren for brand.

Bemærk, at BMW X2 PHEV-modeller med dette problem blev tilbagekaldt. De omfatter X2-modeller fremstillet mellem 19. marts og 6. august 2020.

Problemer med højtryksbrændstofpumpe

BMW X2 leveres med to brændstofpumper. Den første brændstofpumpe er lavtrykspumpen, som transporterer benzinen ud af tanken. Mens den anden brændstofpumpe er højtrykspumpen, der presser gassen ind i forbrændingskammeret.

Når det er sagt, har BMW X2 normalt problemer med højtrykspumpen. Når disse problemer opstår, får de motoren til at sprudle under kørsel ved høje hastigheder eller forårsager accelerationsproblemer. Så det er vigtigt at overholde den planlagte vedligeholdelse, så højtrykspumpen altid fungerer, som den skal.

Problemer med ydre dørhåndtag

Når du har ejet BMW X2 i flere år, kan du begynde at bemærke problemer med de ydre dørhåndtag. Dette er et andet almindeligt problem, da det vil gøre, at bilens døre ikke kan åbnes. Som følge heraf kan du blive nødt til at udskifte hele dør- og låsesystemet, som normalt er placeret inde i døren.

Elektroniske problemer

Elektroniske problemer er almindelige på BMW’er. Nogle BMW X2-ejere kan også opleve det samme, i højere grad med defekte elektroniske vinduer. Bortset fra defekte elektroniske vinduer kan BMW-systemet fejle det har en dårlig sikring. Bemærk, at over 300.000 BMW’er blev tilbagekaldt i Storbritannien på grund af et defekt elektronisk system.

  Hvorfor du ikke skal købe en BMW

Problemer med baglygternes samling

Dette problem kan kun findes på en håndfuld BMWs X2-modeller. Hvis din X2 har en defekt baglygte, vil du bemærke, at kontrollampen for motoren tændes. Den vil angive “Kontroller baglygte/bremselampe”. Dette problem er normalt forårsaget af korrosion, der aktiverer funktionsfejlindikatorlyset.

FAQ

Efter hvor lang tid begynder BMW X2 at udvikle problemer?

Ligesom BMW X1 vil BMW X2 begynde at udvikle mindre problemer fra 80.000 miles. Men når bilen når over 150.000 miles, kan du begynde at opleve alvorlige problemer. For at forlænge bilens levetid er det nødvendigt med ordentlig pleje og vedligeholdelse. Desuden er korrekte kørevaner afgørende.

Er BMW X2 billigere at vedligeholde?

Nej, BMW X2 er meget dyr at vedligeholde. Den er dyrere at vedligeholde end BMW X1. Det skyldes, at den udvikler flere fejl end sin modpart, og at udgifterne til reparation og vedligeholdelse er høje. Desuden er BMW-service ikke billig, og det samme er deres reservedele. Så du skal forvente at bruge en del penge på at vedligeholde X2.

Hvad er højt kilometertal for BMW X2?

Hvis du har til hensigt at købe en brugt BMW X2, er det vigtigt at vide, hvornår du vil begynde at opleve alvorlige problemer. Så enhver BMW X2 med over 150.000 miles har høj kilometerstand. Efter 150.000 miles vil BMW X2 begynde at udvikle alvorlige og dyre problemer, medmindre bilen har været godt vedligeholdt.

Er BMW X2 mere pålidelig end BMW X1?

Nej, BMW X2 er ikke mere pålidelig end BMW X1. BMW X1 er en smule mere pålidelig end BMW X2. Uanset hvad er begge biler ikke særlig pålidelige, da de begge ligger under gennemsnittet, når det kommer til pålidelighedsvurderinger. BMW X1 registrerer dog færre problemer; derfor er omkostningerne til vedligeholdelse og reparation lidt lavere.

  BMW E90 (3-serie Sedan) - Alt, hvad du behøver at vide

Holder BMW X2 sin værdi efter 5 år?

Nej, BMW X2 holder ikke sin værdi efter 5 år. Det skyldes, at bilen er meget upålidelig, og dens værdi vil falde med ca. 52 % i fem år. Mens en ny BMW X2 koster ca. 36.600 USD, kan den samme bil koste ca. 21.000 USD efter 5 år.

Konklusion

Det kan være billigt at købe en brugt bil, men udgifterne til vedligeholdelse og reparation kan være helt uoverkommelige. Derfor er det afgørende at finde ud af de almindelige problemer, som BMW X2 står over for, før du investerer i den. Almindelige problemer i BMW X2 omfatter en utæt oliepakning, defekt kølesystem, softwarefejl med krumtapakselsensoren og mange andre.

Den gode nyhed er, at de fleste af disse problemer kan håndteres af BMW-servicecentret og certificerede BMW-mekanikere. Derudover er det vigtigt at finde ud af, om ejeren af den brugte BMW X2 har taget sig af de almindelige problemer, hvis den pågældende model er blevet tilbagekaldt.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z