Almindelige BMW 645ci problemer

BMW 645ci 6-serien er en unikt designet 2dr coupé med masser af luksuriøse funktioner, avanceret teknologi, et rummeligt interiør og en kraftfuld motor. Denne fremragende coupé, der tilbyder den ultimative køreoplevelse, har dog sine egne problemer. Hvad er de almindelige problemer med BMW 645ci?

Selv om BMW 645ci oplever flere problemer gennem årene, har den nogle almindelige problemer, som brugerne oplever. Nogle af de almindelige problemer med BMW 645ci er olielækager, problemer med brændstofpumpen, elektriske fejl, motorfejl, fejltænding, fejl på tændspoler, lækage af kølerør og meget mere.

Hvad er nogle af de almindelige problemer med BMW 645CI?

Olielækager

Generelt er olielækager almindeligt forekommende blandt BMW-modeller. Dette problem er også almindeligt på BMW 645ci-modellen. Olien lækker på denne bil på grund af en fejl i en oliesystemkomponent og utætte motorpakninger. Derfor er det afgørende at få din bil efterset som anbefalet af BMW.

Hvis oliesystemets dele som f.eks. pakninger bliver slidt, vil olien begynde at lække. Afhængigt af problemets alvor eller de slidte dele skal du muligvis aflevere mindst 1.200 USD for at løse problemet.

Elektriske fejl

Et andet problem, der er almindeligt med BMW 645ci, er elektriske problemer. Dette problem er mere udbredt på BMW 645ci fra 2004. Ifølge rapporterne har idrive-systemet i bilen skåret til og fra, hvilket får bilen til at lukke af. Derudover kan sensoralarmen gå ud kontinuerligt. I nogle tilfælde kan du endda få falske alarmer, såsom motoroverophedning.

I en sådan situation kan du blive nødt til at tage din bil til inspektion på BMW-servicecentret. Det kan også være, at sensorerne ikke fungerer korrekt, hvilket får bilens computer til at sende falske oplysninger.

  BMW 328i vs. 320i - hvilken er bedst?

Motorfejl

Nogle brugere af BMW 645ci 6-serien rapporterede om motorfejl. Dette sker normalt, når der er en slidt tændrørsledning, en fejlfungerende krumtapakselsensor, en vakuumlækage eller endog en beskadiget hovedpakning. For at forhindre motoren i at give fejltænding skal de beskadigede eller slidte dele udskiftes eller repareres.

Problemer med sensorer til låsedøre

Dette er et andet almindeligt problem i alle BMW-modeller. Efter at have tilbagelagt adskillige kilometer med din BMW 645ci kan du begynde at opleve problemer med låse-dør-sensorerne. Dørhåndtaget kan fungere som normalt, men døren vil ikke åbne. Dette skyldes normalt et ødelagt dørkablet, en defekt dørlåsekontakt eller en dårlig stikforbindelse.

Tændingsspoler fejl

Tændingsspolernes arbejde består i at forstærke den relativt lave batterispænding fra 12 V til en høj spænding på titusindvis af volt til tændrørene. Så hvis tændspolen i BMW 645ci svigter, kan det medføre skader på katalysatoren eller motoren. Som følge heraf kan det føre til mere alvorlige reparationer, hvis den ikke udskiftes i tide.

Problemer med brændstofpumpen

Brændstofpumpen er med til at pumpe brændstof fra brændstoftanken til indsprøjtningssystemet og derefter til motoren. Så hvis brændstofpumpen svigter, kan det være, at bilen ikke fungerer efter behov. Nogle af tegnene på en slidt brændstofpumpe er bl.a., at motoren dør eller har svært ved at starte motoren.

svigtende oliebakke af plast til gearkasse

Selv om flere problemer som f.eks. en defekt mekatronisk enhed, lavt niveau af transmissionsvæske, dårlig tomgangskontrolventil og dårligt bilbatteri er årsag til, at transmissionen går i stykker, er det ikke tilfældet med den svigtende plastik-transmissionsoliebakke i BMW 645ci 6-serien.

  BMW 2-serie Pålidelighed

Hovedårsagen til, at transmissionen svigter, er en plastikadapter af lav kvalitet, der revner med tiden. Som følge heraf får den olie til at lække, hvilket fører til lave transmissionsolieniveauer, der påvirker, hvordan transmissionen fungerer.

Timing cover pakninger lækker

Når du har kørt over 80.000 miles med din BMW 645ci, vil du sandsynligvis stå over for en lækage af en pakning til timingdækslet. Dette skyldes, at timingsdæksletætningen vil være slidt. Det er tilrådeligt at udskifte pakningsdækslet hver 60.000 miles. Udskift den slidte pakning til timingdækslet med en ny.

Lækage af kølerør

BMW 645ci fra 2014 er udstyret med en N62 V8-motor, der tilfældigvis har en kølevæskelækage eller frostvæske. En kølervæskelækage kan være fra en lækage fra et siverør eller fra den forreste del af bilens motor. Uanset hvor kølevæskelækagen kommer fra, er den let at reparere og bør ikke koste dig ret meget.

Problemer med cabriolettag

Da BMW 645ci fås i enten coupe- eller cabrioletkarrosserityper, kan nogle problemer kun findes i cabrioletmodellen. For eksempel har BMW 645ci med et blødt tag problemer med at betjene taget. Nogle gange kan sensorerne på det konvertible tag svigte, så taget forbliver åbent. Dette kan være farligt i dårligt vejr.

FAQ

Hvor længe holder BMW 645ci?

BMW 645ci kan nå op på op til 150.000 miles, hvis den er korrekt vedligeholdt. Og hvis du overholder alle de planlagte serviceeftersyn, kan bilen endda nå over 200.000 miles. Så dine kørselsvaner og den måde, du vedligeholder bilen på, afgør, hvor længe den holder.

  Almindelige problemer med Mercedes S63

Er BMW 645ci pålidelig?

Nej, BMW 645ci er blandt de mindst pålidelige biler. Det skyldes, at denne model normalt kommer med flere problemer, som kan være svære at håndtere. Da BMW-dele desuden er dyre, stiger omkostningerne til reparation og vedligeholdelse eksponentielt, da BMW-dele er dyre.

Hvilken motor leveres BMW 645ci med?

BMW 645ci fra 2004 leveres med N62-motoren. Denne motor er en V8-motor med naturlig indsugning, hvilket betyder, at den er meget kraftig. Bortset fra det er det en 4,4-liters motor, der yder op til 325 hk og 330 lb-ft drejningsmoment.

Konklusion

Hvis du har planer om at investere i BMW 645ci, er det vigtigt at kende både de gode og dårlige sider af bilen. Denne bil er luksuriøs, smuk, kraftfuld, sporty og rummelig. Ikke desto mindre har den også flere problemer, som du bør være klar til at håndtere, såsom olielækager, motorfejl, problemer med brændstofpumpen, fejl i tændspolen og meget mere.

Alt i alt er BMW 645ci 6-Series 2dr coupé en fremragende bil med masser af ekstraordinære funktioner og fantastiske præstationer. Den er dog også ret upålidelig og dyr at vedligeholde.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z