Almindelige BMW sDrive problemer

BMW sDrive-systemet blev bevidst bygget for at give fremragende håndtering og holdbarhed. I modsætning til xDrive-systemet, der sender kraft til alle hjul, sender sDrive-systemet kun kraft til for- eller baghjulene. På trods af at sDrive har flere fordele, har det også nogle ulemper.

Hvad er nogle af de almindelige BMW sDrive-problemer?

De almindelige BMW sDrive-problemer og -problemer er vibrerende rat, elektriske problemer, problemer med baglygter, et defekt kølesystem, afladning af batterier, problemer med dørhåndtag, en utæt pakning af oliefilteret, fejl i brændstofsystemet og meget mere.

Nogle af de BMW-modeller, der leveres med BMW sDrive-systemet, er BMW 2-serie, 3-serie, 4-serie, 5-serie, 6-serie, 7-serie, Z4, X1 og mange andre. Nogle modeller har dog udgået sDrive-systemet fra deres nyeste trimmes. BMW X6 har f.eks. ikke længere BMW X6 sDrive-systemet.

Hvad er nogle af de almindelige problemer med BMW sDrive?

Et defekt kølevæskesystem

De fleste ejere af BMW-modeller med sDrive-systemet har klaget over et defekt kølevæskesystem. Kølevæskesystemets arbejde er at regulere temperaturen i motorenheden og sikre, at bilen ikke overophedes. Så når kølevæsken er defekt, vil bilen overophede.

Vibrerende rat

Et andet almindeligt problem, som normalt opleves af BMW sDrive-ejere, er stærke vibrationer og rystelser, når de drejer bilen eller bremser. Dette opstår normalt på grund af en forkert justering af hjulet eller defekte stødarmsbøsninger. Bemærk, at det er nemt at løse dette problem, og at det kan udføres af en kvalificeret BMW-mekaniker.

En utæt oliefilterpakning

Oliefilterpakningen er en af de første dele af en bil, der udvikler problemer. Dette skyldes, at pakningen mister styrke ved længere tids brug. Så når den slides op, kan den ikke længere forbindes med oliefilteret, hvilket fører til olielækage. Derfor er det vigtigt altid at skifte oliefilterpakningen som anbefalet af BMW.

  Almindelige problemer med Mercedes W126

Elektriske problemer

Hvis du ejer en BMW sDrive-model, bør du være klar til at håndtere elektriske problemer. Mange ejere af BMW sDrive har klaget over, at deres biler ikke kun har udviklet defekte elektroniske vinduer, men også har elektriske problemer.

Brændstofsystemfejl

Et andet stort problem, som BMW sDrive-ejere normalt står over for, er et dårligt fungerende brændstofsystem. I 2016 tilbagekaldte BMW f.eks. over 136.00 biler med en højtryksbrændstofpumpe i 2016. Selv om dette problem er almindeligt i BMW xDrive-modeller, oplever nogle BMW sDrive-modeller også problemet.

Problemer med automatiske forlygter

Automatiske forlygter er en fremragende tilføjelse til moderne biler, da de eliminerer behovet for, at føreren selv skal tænde/slukke lyset, når det er nødvendigt. Automatiske forlygter på nogle BMW sDrive-modeller, f.eks. 3-serien, forbliver dog normalt tændt, selv når der ikke er brug for dem. Dette er noget af en udfordring, da de kan dræne batteriet og forårsage yderligere problemer.

Problemer med dørhåndtag

Problemer med dørhåndtag er almindelige på BMW 5-serie. Dette problem opstår normalt efter nogen tids brug. Brugeren vil bemærke, at dørhåndtaget fungerer som normalt, men at der ikke sker noget. Hvis dette sker, skal du besøge et BMW-servicecenter for at få en ordentlig reparation, da det kræver specialværktøj.

Afladning af batterier

Sidst, men ikke mindst, er et andet problem, som BMW sDrive-bilsejere bør forudse at have, batteriafladning om natten. Den største synder af batteriafladning er de automatiske forlygter, der forbliver tændt uden din viden. Det kan også skyldes, at du ved et uheld lader dørene stå åbne.

  Hvilken BMW-motor er den bedste?

FAQ

Hvilken er bedst – BMW xDrive eller sDrive?

Det afhænger af, hvad du er på udkig efter. Hvis du vil have en højtydende, sikker og kraftfuld bil, er xDrive den bedste løsning. Men hvis du vil have fremragende køreegenskaber og hurtigere acceleration, er sDrive-systemet det ideelle valg. Desuden giver xDrive en forbedret køredynamik.

Hvad er den største forskel mellem BMW sDrive og xDrive?

Den væsentligste forskel mellem BMW sDrive- og xDrive-systemet er, at sDrive-systemet er et tohjulstræk, mens xDrive er et firehjulstræk. Desuden sender sDrive-systemet kun strøm til kun én aksel på bilen, mens xDrive-systemet sender strøm til alle bilens fire hjul.

Hvorfor er BMW X1-seriens sDrive-system anderledes end andre sDrive-systemer?

Det skyldes, at BMW X1-serien leveres med et forhjulstræk, mens de andre sDrive-modeller er udstyret med et baghjulstræk. Fordelen ved at have et FWD-system er, at det giver en ekstraordinær trækkraft i sne eller på isglatte veje end RWD-systemet.

Er sDrive godt i sne?

Nej, sDrive er ikke god i sne. Men når BMW sDrive er udstyret med vinterdæk, vil BMW sDrive stadig yde godt, men ikke bedre end BMW xDrive. Det skyldes, at den kun sender kraft i ét sæt hjul, mens BMW xDrive sender kraft til alle fire hjul.

Derudover vil BMW-modeller med xDrive håndtere sne og is bedre på grund af den ekstraordinære trækkraft, der leveres. Den bedste BMW sDrive-model til sneforhold er BMW X1. Det skyldes, at den leveres med et forhjulstræk, som har bedre trækkraft end baghjulstræk under is- eller snevejr.

  Almindelige problemer med Audi S-Tronic

Hvilken er bedst – Audis Quattro eller BMW’s xDrive?

Audi Quattro er gennemprøvet og har været det bedste firehjulstrækssystem på markedet i et stykke tid. BMW har dog også foretaget nogle få ændringer i sit xDrive, men det er stadig ikke bedre end Quattro. Audi Quattro-systemet giver et mere afbalanceret firehjulstræk, da det giver 50/50 moment, mens BMW giver 40 % foran og 60 % bagpå.

Konklusion

Hvis du har til hensigt at anskaffe dig en BMW-bil med sDrive-systemet, er det vigtigt at kende både fordelene og de problemer, du kan støde på undervejs. Selvom BMW sDrive har mange fordele, er det også rart at finde ud af nogle af de problemer, som du kan støde på i løbet af dit ejerskab.

Almindelige problemer med BMW sDrive er bl.a. et vibrerende rat, elektriske udfordringer, en utæt oliefilterpakning, problemer med baglygter, et vibrerende rat, problemer med dørhåndtag, et defekt kølesystem og udtømningsproblemer. Selv om BMW sDrive har flere problemer, kan de fleste af dem håndteres af en certificeret mekaniker.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z