Almindelige problemer med BMW X5

BMW X5 er en af de bedste luksus-SUV’er på markedet. Denne bil er rummelig, luksuriøs, sikker at køre, nem at håndtere og udstyret med meget avanceret teknologi. Det er dog også en af de mindst pålidelige BMW-biler på markedet. Men hvad er de almindelige problemer, som BMW X5 har?

Nogle af de almindelige problemer, som BMW X5-brugere kan forvente at støde på, er motoroverophedning, motorfejl, klonklyde, transmissionsproblemer, motorstop, slid på dørhåndtag, knirkende bagklap, tab af bremsekraft og uhæmmet vindstøj.

Så før du investerer i BMW X5, er det vigtigt at kende nogle af de problemer, som du kan støde på undervejs.

Hvad er de almindelige problemer med BMW X5?

Motoren overopheder

Et almindeligt BMW-problem er overophedning af motoren. BMW X5 er ikke en undtagelse, da den også oplever dette problem, uanset modelår. Motoroverophedning skyldes normalt en fejl i vandpumpen, der kan aktivere en anden blæser, som fortsætter med at køre, selv når det ikke er nødvendigt.

Motoren går i stå under kørsel

Dette er et af BMW X5’s største problemer. Det er dog mere udbredt med 2011 BMW X5. Din bil kan gå i stå, mens du kører på vejen, hvilket er meget smertefuldt og ulækkert. Desuden er de fleste af de motorer, der går i stå, svære at starte. Så du kan være nødt til at ringe til et bugseringsselskab for at aflevere din bil på et BMW-servicecenter til reparation.

Motorfejl

Motorfejl er også almindelige på BMW X5. Det er lettere at se, om din motor har fejltændinger, da du vil bemærke, at motoren går i tomgang eller frembringer en raslende lyd. Typisk skyldes dette en ødelagt del på indsugningsaktuatoren. Du skal blot udskifte delen for at sikre, at din bil kører problemfrit.

Problemer med transmissionen

Transmissionsproblemer kan konstateres i forskellige BMW X5-modeller. For eksempel oplever 2011 BMW X5 normalt en fejl i en mekatronisk sensor i 2011. Hvis dette sker, vil bilens transmission ikke fungere efter behov. På den anden side oplever BMW X5 fra 2006 slip mellem gearene uden nogen advarsel.

Sidst men ikke mindst kan BMW X5 fra 2012 udvikle vibrationer, når dens transferkasse bliver forældet. Alle disse problemer er forbundet med transmissionen. Desuden er det ret dyrt at reparere transmissionssystemet. Desuden skal du bruge specialværktøj og en erfaren BMW-tekniker.

Slid på dørhåndtag

Et andet almindeligt problem, som de fleste BMW X5-modeller oplever, er slid på dørhåndtagene. Dette er ikke kun et problem for BMW X5, men også for andre BMW-modeller. Dørhåndtagene sætter sig fast efter nogen tid. De kan virke funktionsdygtige, men døren vil ikke åbnes. Du skal blot udskifte hele dørlåsesystemet for at afhjælpe problemet.

Tab af bremsekraft

Efter at have tilbagelagt flere kilometer kan du også bemærke et vist tab af bremsekraft. Din bil kan begynde at være lang tid om at bremse. Selv om dette problem er almindeligt på BMW X5-modeller, er det hyppigere på BMW X5. Hvis du mister bremsekraft, bør du derfor inspicere bremseklodserne, bremsecaliperne og bremseskiverne. Derefter skal du udskifte de slidte dele.

  Almindelige problemer med BMW iX3

Klumpende støj

Når du kører din BMW X5, kan du høre en klonkende lyd, der kommer fra bilens forende. Derudover kan du måske mærke, at rattet vandrer, mens du kører. Hovedårsagen til dette er, at forarmbøsninger på BMW X5’s forarmbøsninger slides hurtigere. Derfor bliver du nødt til at udskifte forarmbøsninger med nye.

Knirkende bagklap

En knirkende bagklap er også et andet problem, som BMW X5-ejere skal forvente at støde på. Når du hører denne lyd, er der stor sandsynlighed for, at bakkameraet heller ikke fungerer. Dette skyldes som regel en defekt bagklapspærre.

Dette problem er let at løse, da du kun skal udskifte bagklappens lås med en ny.

Ubegrænset vindstøj

Når døråbningstætningerne svigter, vil du høre overdreven vindstøj komme gennem dørene og ind i kabinen. Bemærk, at støjen er mere mærkbar, når du kører for stærkt. Du bliver nødt til at afhjælpe dette ved at udskifte de slidte åbningstætninger.

FAQ

Hvilken årsmodel af BMW X5 bør jeg undgå?

Overraskende nok har de fleste BMW X5-modeller haft problemer. Ikke desto mindre er de værste BMW X5-modeller, som du bør undgå, dem, der er fremstillet i 2013 og 2017. Dette er de værste BMW X5-modeller. Desuden er 2014, 2015 og 2016 BMW X5-modeller fra 2014, 2015 og 2016 heller ikke langt fra.

Hvad er høj kilometerstand for BMW X5?

Da BMW X5 har de fleste problemer blandt BMW-modellerne, holder denne bil ikke særlig længe. Ikke desto mindre kan BMW X5, hvis den er korrekt vedligeholdt, køre over 100.000 miles. Så hvis du ønsker at købe en brugt BMW X5, så prøv så vidt muligt at holde dig væk fra en med mere end 100k miles.

Er BMW X5 dyr at vedligeholde?

Ja, BMW X5 er dyr at vedligeholde. Ud over at BMW-reservedele er dyre, går BMW X5 også oftere i stykker, hvilket gør, at udgifterne til reparation og vedligeholdelse bliver høje. Desuden opkræver BMW-servicecentre eller certificerede BMW-teknikere meget.

Hvad er den mest pålidelige BMW X5-model?

Den mest pålidelige BMW X5-model er BMW X5 fra 2005. Den er tæt fulgt af BMW X5 fra 2000, som er første generation. Disse biler rapporterer færre problemer end andre BMW-modeller. Derudover har de kraftige motorer og er solidt bygget.

Hvilken årgang X5 er den bedste?

Fordi den giver mange luksusmuligheder, har 2016 BMW X5-modellen et godt ry hos forbrugerne. Denne model har kun haft én tilbagekaldelse, og den er ekstremt pålidelig. 2016 er en populær model, og der er meget få klager.

  Volvo vs. BMW's pålidelighed - hvilken er bedst?

Årene med flest problemer?

  1. 2005 BMW X5
  2. 2008 BMW X5
  3. 2009 BMW X5
  4. 2012 BMW X5
  5. 2013 BMW X5
  6. 2014 BMW X5

Hvad er 2005 BMW X5 problemer?

Ifølge Repairpal er nogle af de mest almindelige problemer for problemår 2005: Olieudslip fra motorområdet, Vandpumpen kan udvikle kølevæskelækage, Kølevæsketab og Vindue kan ikke åbnes eller lukkes. Du kan lejlighedsvis høre om et køretøjsproblem, der er så almindeligt i et år, at det får dig til at beslutte at undgå det år. BMW X5 er et sådant år.

Hvad er 2008 BMW X5 problemer?

Den største bekymring er vandgennemtrængning i SUV’ens interiør. Ifølge rapporten har vandet oversvømmet det elektriske system og er ikke blevet tilstrækkeligt drænet fra afløbsrørene. Det vil koste omkring 10.000 dollars at udbedre dette. Vi fandt ud af, at dette problem blev forårsaget af en rapport fra Car Complaints. Du kan tage den så langt, som du vil.

Hvad er 2009 BMW X5 problemerne?

Der er nogle få problemer med køretøjet, såsom olielækager eller smeltende bremselys.
Ifølge forskellige bilfora er olielækager ret almindelige, selv om den kun har to klager fra Car Complaints om olielækager, selv om de er ret almindelige. En bruger rapporterede om to olielækager. Forhandleren hævdede, at problemet skyldtes defekte timing covers og generatorbeslag. Han krævede 5.000 dollars.
De smeltende baglygter er et andet problem med X5 årgang. Dette kan medføre, at der vises advarselslamper i dit instrumentbræt, hvilket er en alvorlig sikkerhedsrisiko.

Hvad er 2012 BMW X5 problemerne?

En ejer rapporterede, at køretøjet vibrerer, når det drejer. Dette er højst sandsynligt et transmissionsproblem. Ifølge X5-ejeren ønskede BMW at udskifte sin transfercase og krævede 4.000 dollars efter 20 % forhandlerdækning.
2012 X5 har problemer med bremselyset, ligesom 2009-modellen. Vandskader på den bageste bremselysenhed kan føre til korrosion af LED-kontakterne.

Hvad er problemerne med BMW X5 fra 2013?

Consumer Reports giver 2013 BMW X5 en dårlig 1 ud af 5 pålidelighedsvurdering. Det gør den til en af de farligste BMW X5-årgange. 2013 BMW X5 har for mange problemsteder, der er i rødt.
Talrige ejere har rapporteret om problemer med brændstofsystemet i deres 2013 X5. En ejer hævdede, at brændstofpumpen var gået i stykker, og at brændstofsystemet var efterladt med partikler. Andre rapporterede, at brændstofpumpen svigtede og måtte udskiftes på grund af stilstand eller tab af effekt.
Denne X5 årgang er et godt eksempel på olielækage. Mange brugere hævder, at deres SUV enten er for fedtet, at den lækker overalt eller begge dele.

  2022 BMW X6 vs Mercedes GLE Coupé

Hvad er 2014 BMW X5 problemerne?

2014 BMW X5 klarer sig ikke meget bedre i andet år. Consumer Reports gav 2014 BMW X5 endnu en 1/5 pålidelighedsscore til 2014 BMW X5.
Consumer Reports har en liste over ejere, der har klaget over 2014 X5’s karrosseriintegritet. En bruger klagede over vandlækager fra taget, som løber ud til gulvet i førersiden. Mange personer klagede også over irriterende raslende og knirkende lyde i bilen, hvilket de hævdede er uacceptabelt for en luksusmodel.
Consumer Reports gav også en 1 ud af 5 karakterer til brændstofsystemet, affjedringen, motoren mindre, større og det elektriske system.

Er BMW X5 35i pålidelig?

N55 35i og X5-modellerne er de mest pålidelige. N55-motoren er stadig en pålidelig motor, med undtagelse af nogle få olielækager og problemer med kølesystemet. BMW’s N20-motor er ikke uden fejl. Det er dog en stærk motor.

2017 bmw x5 xdrive35d pålidelighed

Consumer Reports har også vurderet 2017 X5 til 5/5 for pålidelighed. Der er ingen rapporter om bremser der knirker eller et defekt klimasystem for 2017 BMW X5. Du kan købe 2017 BMW X5 som brugt.

Hvorfor lyser kontrollampen for motoren?

En check engine light kan skyldes en beskadiget iltsensor, en defekt pakning i hovedet, et dårligt fungerende brændstofindsprøjtningssystem, en snavset luftstrømsensor, defekte emissionskontroldele og defekte tændrør.

Har BMW X5 problemer med transmissionen?

Ejerne rapporterer om problemer med gearskiftet, når de kører deres X5 over lange afstande eller i lange pendlerture. Ejerne klager, når bilen ikke skifter ind i højere gear. Dette sker oftest, når X5’eren når hastigheder på 50 mph.

Hvad betyder fejl i gearkassen på BMW X5?

Det mest almindelige problem, der forårsager en BMW transmissionsstop, er lavt niveau af transmissionsvæske. Køretøjet kan i starten køre godt, men derefter gå i limp mode. Defekt ventilhus – Dette er et almindeligt problem.

Bottom line

BMW X5 er den mindst pålidelige BMW-model på markedet. Denne bil kan være en fremragende SUV til off-roadere, men den har også en torn af problemer. Nogle af de problemer, som du bør forvente under ejerskabet af X5, er Motoroverophedning, motorfejl, transmissionsproblemer, motorstop, slid på dørhåndtag, knirkende bagklap, tab af bremsekraft og meget mere.

Alt i alt er BMW X5 en vidunderlig bil, og den er meget praktisk. Oven i købet er den luksuriøs, sikker og behagelig at køre.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z